Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεχίζεται το διοικητικό αδιέξοδο στο Μακρυχώρι

ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΥΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 18 Ιουν 2018 16:15

Η τρίτη και τελευταία συνέλευση του ιστορικού Αετού Μακρυχωρίου απέβη δυστυχώς άκαρπη ως προς την εύρεση λύσης στο διοικητικό αδιέξοδο.

Αν και οι οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας έχουν προγραμματιστεί να διευθετηθούν στο ακέραιο, πλέον ο φάκελος της ομάδας βρίσκεται στα χέρια της προέδρου του χωριού κ. Άννας Καραπάνου, μετά  την παραίτηση του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου.

Το απερχόμενο Δ.Σ. του Αετού Μακρυχωρίου με ανακοίνωσή του επισήμανε τα εξής:

«Το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο οφείλει να ευχαριστήσει όλους τους παράγοντες που συνέδραμαν στην ποιοτική και αγωνιστική άνοδο της ομάδας, προεξέχοντος του προπονητή Δημήτρη Τσέτσιλα, ο οποίος βοήθησε τον Αετό στην πιο κρίσιμη φάση της ιστορίας του, των ποδοσφαιριστών της και ιδιαίτερα των τριών αρχηγών Παναγιώτη Φουσίκα, Κώστα Μπουζώνα και Γεωργίου Τίκου, των οποίων η συνεισφορά ήταν καταλυτική, καθώς επίσης και των φίλων του συλλόγου, οι οποίοι συνέδραμαν με το υστέρημά τους στην πορεία της αγαπημένης μας ομάδας. Κλείνοντας θα θέλαμε να παροτρύνουμε έστω και την ύστατη στιγμή τον κάθε ενδιαφερόμενο λέγοντας ότι όλοι εμείς θα σταθούμε δίπλα σε όποιον ενδιαφερθεί και αγαπάει την ομάδα μας χωρίς εγωισμούς και μικροπρέπειες, γιατί πάνω απ’ όλους μας προέχει το συμφέρον και η επιβίωση της αγαπημένης μας ομάδας».