Μεσογειακοί αγώνες με… λαρισινό άρωμα

Ποιοι ΛαρισαIοι ταξιδεYουν για ΤαραγOνα

Δημοσίευση: 19 Ιουν 2018 21:31

Αναχωρούν σήμερα για την Ισπανία οι είκοσι Έλληνες κολυμβητές (11 άνδρες και 9 γυναίκες), που θα συμμετάσχουν στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ταραγόνα της Ισπανίας που θα γίνουν από τις 22 Ιουνίου έως και την 1η Ιουλίου. Η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί από 299

αθλητές και αθλήτριες σε κολύμβηση, κωπηλασία, πάλη, τοξοβολία, ποδόσφαιρο, ιππασία, γυμναστική, ποδηλασία, κανόε καγιάκ, τζούντο, ξιφασκία, καράτε, τοξοβολία, άρση βαρών, υδατοσφαίριση, στίβο, σκοποβολή, καλαθοσφαίριση, θαλάσσιο σκι, βόλεϊ, γκολφ, χάντμπολ και μπάντμιντον.Τα αθλήματα θα διεξαχθούν σε 16 διαφορετικές περιοχές, με τους αγώνες ιππασίας να πραγματοποιούνται στη Βαρκελώνη. Θα πάρουν μέρος 4.000 αθλητές και αθλήτριες από 25 χώρες. Στη διεξαγωγή θα βοηθήσουν 3.500 εθελοντές. Στους Μεσογειακούς διεξάγονται και αθλήματα που δεν περιλαμβάνονται στο ολυμπιακό πρόγραμμα, όπως μπάσκετ 3Χ3, Bowls και θαλάσσιο σκι. Η Ισπανία θα φιλοξενήσει για τρίτη φορά τη διοργάνωση.
Στη διοργάνωση θα υπάρχει και λαρισινή συμμετοχή, καθώς θα ταξιδέψει στην Ταραγόνα ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής στίβου Γιάννης Κουτσιώρας με δύο Λαρισαίες αθλήτριες την Χάιδω Αλεξούλη του Πελασγού που θα αγωνισθεί στο άλμα εις μήκος και τη Φαρσαλινή Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου που θα αγωνισθεί στη δισκοβολία.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass