«Μεταγραφή εντός της εβδομάδας»

ΕΛΕΓΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ «Ε» ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 19 Ιουν 2018 22:34

Το μεταγραφικό βάρος στην ΠΑΕ ΑΕΛ λίγο πριν την πρώτη συγκέντρωση των παικτών έχει πέσει στην απόκτηση ενός επιθετικού παίκτη που θα είναι ένας δεινός τα προηγούμενα χρόνια σκόρερ και με δεδομένο ότι θα δαπανηθούν αρκετά χρήματα για την απόκτησή του.


Η λίστα που έχουν στα χέρια τους ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας και ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου έχει αρκετά ονόματα και αυτά που ξεχωρίζουν είναι ένας Πορτογάλος, ένας Ισλανδός, αλλά και κάποια άλλα τα οποία εξετάζουν προσεχτικά ώστε να βρεθεί η καλύτερη λύση για την ομάδα.
Προβληματισμός υπάρχει αν αποκτηθεί ένας έμπειρος παίκτης ή ένας πιο νεαρής ηλικίας που θα είναι φιλόδοξος και θα δεθεί με την ομάδα.
Πάντως χθες κορυφαίο στέλεχος της ΠΑΕ ΑΕΛ μάς έλεγε ότι αυτή τη βδομάδα θα αποκτηθεί επιθετικός παίκτης γιατί η ομάδα θέλει στην πρώτη συγκέντρωση να έχει ο προπονητής όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.
Στο μεταξύ εκτός από επιθετικό παίκτη θα προστεθεί στο έμψυχο δυναμικό και ένας νεαρός σέντερ μπακ και αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο περιπτώσεις ενός Έλληνα και ενός Βαλκάνιου αλλά χωρίς να έχει καταλήξει η ΠΑΕ σε κάποιον από τους δύο.
Το σίγουρο είναι ότι οι μεταγραφικές κινήσεις ολοκληρώνονται πολύ νωρίς και η ομάδα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στο ξεκίνημα της προετοιμασίας.
Πάντως δεν αποκλείεται και στο διάστημα των φιλικών αγώνων να γίνουν προσθαφαιρέσεις όπως στα τελευταία τρία χρόνια που έχει την ηγεσία της ομάδας ο κ.Κούγιας.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass