Βραβεύτηκε ο Κ. Κολλάτος για την προσφορά του στο ερασ. ποδόσφαιρο

ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΤΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ ΚΑΙ ΑΕΛ ΣΤΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟ - ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΣΤ. ΚΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ EXALCO

Δημοσίευση: 19 Ιουν 2018 18:35

Με φόντο τον καταπράσινο Κίσσαβο και μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, οι παλαίμαχοι του Δήμου Τεμπών τίμησαν χθες στο Συκούριο τον δήμαρχό τους Κώστα Κολλάτο, για τη μεγάλη προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.


Λίγο πριν ξεκινήσει το φιλικό παιχνίδι με τους παλαιμάχους της ΑΕΛ, στο οποίο ο ίδιος έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα, του απένειμαν πλακέτες οι αρχηγοί των δύο ομάδων, Μιχάλης Ρούπας και Τάκης Παραφέστας, ενώ προσφέρθηκαν και ανθοδέσμες.
Εν συνεχεία ο κ. Κολλάτος ιδιαίτερα συγκινημένος ευχαρίστησε τους παλαιμάχους του Δήμου Τεμπών και τους παλαιμάχους της αγαπημένης του ΑΕΛ, ομάδα της καρδιάς του όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, για την τιμή που του έκαναν.
Έκανε δε ιδιαίτερη αναφορά στον αείμνηστο πρόεδρο της πρωταθλήτριας ΑΕΛ Στέλιο Καντώνια εκφράζοντας τις ευχαριστίες του στην οικογένειά του και την Exalco, που πάντα ήταν αρωγοί στην ομάδα του Πυργετού, σε ό,τι τους ζητήθηκε.
Ευχαρίστησε επίσης τον εκπρόσωπο της Περιφέρειας Θεσσαλίας και τα ανώτατα στελέχη της Αστυνομίας για την παρουσία τους, ενώ γυρίζοντας τον χρόνο πίσω θυμήθηκε τα 25 χρόνια που έπαιξε ποδόσφαιρο και πώς με μια παρέα ανθρώπων ξεκίνησαν τον Α.Σ.Πυργετού από τη Γ' τοπική κατηγορία και τον οδήγησαν στη Γ' Εθνική επαγγελματική -τότε- κατηγορία.
Σε αυτό το σημείο ευχαρίστησε τον αδελφό του Έκτορα Κολλάτο, τους Αντώνη Κουρκούμπα, Γιάννη Βάρσο, Γιώργο Λέκα, Νίκο Μίχο, τους αδελφούς Φώτη και Επαμεινώνδα Κολλάτο και όλους όσοι βοήθησαν στη μεγάλη αυτή προσπάθεια που έγινε και η οποία είχε ως αποτέλεσμα να γίνει γνωστή η περιοχή, σε όλη την Ελλάδα.
Για την ιστορία να αναφέρουμε πως οι παλαίμαχοι της ΑΕΛ με ανατροπή κέρδισαν 5-2.
Τα γκολ των νικητών πέτυχαν δύο ο Γιάννης Βασιλείου, δύο ο Γιώργος Λιάπης και ένα ο Ηλίας Σελιώνης με εύστοχο κτύπημα πέναλτι, ενώ για τους παλαιμάχους του Δήμου Τεμπών τα δύο γκολ σημείωσε ο Έκτορας Κολλάτος, που έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.
Τον αγώνα διηύθυνε ο Κώστας Κουρδής, ενώ συνεργάτης του ήταν ο Κωνσταντίνος Στάικος.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ (Μιχάλης Ρούπας): Αστέριος Φουσίκας, Σολωμός, Σιώμος, Αγγελής, Αργυρούλης, Καραβάνας, Τσέτσιλας, Κακαγιάννης, Γεράσης, Μαραμής, Έκτορας Κολλάτος(Καρυώτης, Μόκας, Τασιούλης, Χαδουλός, Μπακαβός, Ντίνας, Ζιώγας, Νικολάου, Δαρόγλου, Ρούπας).
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΕΛ (Νίκος Βλαχούλης): Μιχαήλ, Παγκαρλιώτας, Αβραμούλης, Παπαντωνίου, Ράμμος, Τσώτσος, Μπακογιάννης, Παραφέστας, Μπεριτζάς, Βασιλείου, Λιάπης(Κυριακούλης, Παπαρίζος, Σελιώνης, Τσιτσιλής, ο φίλος της ΑΕΛ από το Αίγιο Δημήτρης Πιερουτσάκος).
Φροντιστής των «βυσσινί» είναι ο Χρήστος Τσιός.
*Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο αντιπεριφερειάρχης Γεώργιος Λαδόπουλος, ο πρόεδρος της Exalco Γιάννης Καντώνιας, ο γενικός αρχηγός της Κυπελλούχου ΑΕΛ το 1985 Γιώργος Λόκας, ο αντιδήμαρχος του Δήμου Τεμπών Ιωάννης Αργυρίου , οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Νταφούλης, Χρήστος Τσάτσαρης, Κακαγιάννης Χρήστος, Δημήτρης Τσέτσιλας, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Συκουρίου Γεώργιος Καλότυχος , ο αντιπρόεδρος της ΔΟΠΑΠΕΠ Λάμπρος Ζάρρας, ο Ιωάννης Τόλιας γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλίας , ο Βασίλης Καραπιπέρης αστυνομικός διευθυντής Λάρισας, ο Σεραφείμ Καφετζής διοικητής Τροχαίας Λάρισας και ο αρχηγός των παλαιμάχων του Απόλλωνα Λάρισας Αποστόλης Φωτάκης.
Ακολούθησε δείπνο στους παίκτες των δύο ομάδων που αγωνίστηκαν και στους προσκεκλημένους.

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ. Κώστας Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass