Εύκολα το Βέλγιο

*ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 3-0

Δημοσίευση: 19 Ιουν 2018 15:16

Το Βέλγιο συνέχισε την επιτυχημένη παρουσία του στην πρεμιέρα του Μουντιάλ, αφού επικράτησε 3-0 του Παναμά στην 1η αγωνιστική του 7ου ομίλου που έγινε στο Σότσι (Fisht Stadium) για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι», που ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, σκόραραν στο 47' με τον Μέρτενς και στο 69' και στο 75' με τον Λουκάκου.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους, αφού άλλωστε αυτή ήταν και η πρώτη συμμετοχή του Παναμά στη διοργάνωση. Το Βέλγιο έμεινε αήττητο για 10ο συνεχές παιχνίδι στους ομίλους των Παγκοσμίων Κυπέλλων, σημείωσε την 5η διαδοχική νίκη του, ενώ από το 1986 σε πρεμιέρες Μουντιάλ έχει χάσει μόνο μία φορά (το 1986), καθώς έχει 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα. Να σημειωθεί ότι τελείωσε αήττητο τα προκριματικά του Μουντιάλ με 9 νίκες και 1 ισοπαλία (με Ελλάδα). Τελευταία ήττα του σε όλες τις διοργανώσεις ήταν την 1η Σεπτεμβρίου 2016 με 2-0 από την Ισπανία σε φιλικό αγώνα. Συνολικά μετρά 20 συνεχή ματς σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς ήττα (15 νίκες, 5 ισοπαλίες).

Διαιτητής: Γιανί Σικάσβε (Ζάμπια)

Κίτρινες κάρτες: 14' Μενιέ, 59' Φερτόνχεν, 88' Ντε Μπράιν / 18' Ντέιβις, 45' Μπαρσένας, 49' Κούπερ, 51' Μουρίγιο, 57' Γκοντόι,

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις:

ΒΕΛΓΙΟ (Ρομπέρτο Μαρτίνες): Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Μπογιάτα, Βερτόνχεν, Μενιέ, Βίτσελ (90' Τσαντλί), Ντε Μπράιν, Καράσκο (74' Ντεμπελέ), Μέρτενς (84' Τοργκάν Αζάρ), Εντέν Αζάρ, Λουκάκου.

ΠΑΝΑΜΑΣ (Ερνάν Ντάριο Γκόμεζ): Πενέδο, Μουρίγιο, Τόρες, Εσκομπάρ, Ντέιβις, Γκόμες, Κούπερ, Γκοντόι, Ροντρίγκεζ (63' Ντίας), Μπαρσένας (63' Τόρες), Πέρεζ (73' Τεχάδα).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass