ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 19 Ιουν 2018 15:20

Τελευταία προσπάθεια για διοίκηση στον Τύρναβο

Σήμερα και ώρα 20:30 στο «Εμμανουήλειο» Πνευματικό Κέντρο στον Τύρναβο θα γίνει η τελευταία προσπάθεια για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ομάδα του Τυρνάβου 2005 και γι' αυτό η παρουσία των φίλων της κρίνεται απαραίτητη.

Γεν. συνέλευση του Δωτιέα Αγιάς

Ο Α.Ο. Δωτιέα Αγιάς θα πραγματοποιήσει γενική συνέλευση αύριο Τετάρτη 20 Ιουνίου, στις 8 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο «Χρυσαλλίδα» στην Αγιά, με θέματα απολογισμό και ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Ως εκ τούτου, η παρουσία των φίλων της ομάδος κρίνεται επιβεβλημένη.

Σχεδιασμός για τη νέα περίοδο στον Π.Ο.Ελασσόνας

Το Δ.Σ του Π.Ο.Ελασσόνας καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους της ομάδας, στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Πέμπτη 21 Ιουνίου στις 8 το βράδυ στην αίθουσα της ΔΕΥΑ στην Ελασσόνα. Θέματα προς συζήτηση: 1) Απολογισμός 2017-2018. 2) Προγραμματισμός νέας περιόδου.

Εκλογές για νέο Δ.Σ στην Αμυγδαλέα

Σήμερα Τρίτη και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Αμυγδαλέας θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση με θέματα: -Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός έτους 20172018. -Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Όπως δήλωσαν ο απερχόμενος πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. «καλούνται όσοι φίλοι αγαπούν την ομάδα να δώσουν το «παρών» στην παραπάνω Γενική Συνέλευση. Αν δεν υπάρχει ενδιαφέρον δεν θα υπάρξει δεύτερη Γενική Συνέλευση και τα βιβλία της ομάδας θα παραδοθούν στον πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος Αμυγδαλέας κ. Πέτρο Τσαλέρα.

Επαναληπτική Γ.Σ. στη Γιάννουλη

Σήμερα Τρίτη και ώρα 21:15 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γιάννουλης θα πραγματοποιηθεί η επαναληπτική Γενική Συνέλευση της Δήμητρας Γιάννουλης με θέματα: -Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός. -Εκλογή νέου Δ.Σ. Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι της ομάδος να δώσουν το «παρών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass