Τέλος στο διοικητικό αδιέξοδο στον Αχιλλέα Φ.

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ – ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ Ι. ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2018 20:53

Θετικά τα μηνύματα από τον Αχιλλέα Φαρσάλων αναφορικά με το διοικητικό.

Η λύση στο αδιέξοδο των τελευταίων ημερών βρέθηκε, καθώς μετά από πολλές προσπάθειες συγκροτήθηκε διοικούσα επιτροπή, η οποία θα τρέξει τα θέματα του ιστορικού Συλλόγου προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.
Εντός των ημερών αναμένεται να αναδειχθεί νέα Διοίκηση, ενώ ήδη ξεκίνησαν οι συναντήσεις με προπονητές προκειμένου οι άνθρωποι του Συλλόγου να καταλήξουν σε συμφωνία συνεργασίας για τη νέα σεζόν, ενώ άρχισαν οι συζητήσεις και με παίκτες για τη συγκρότηση του ρόστερ.
Τη διοικούσα επιτροπή αποτελούν οι κ. Θανάσης Λέφας, Άλκης Γκαβογιάννης, Θεόδωρος Γκόβαρης, Νίκος Χατζημήτρος, Βασίλης Ζαφειρούλης και Βουλγαράκης Σωτήρης. Ως επικεφαλής φέρεται ο κ. Θανάσης Λέφας, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει θητεύσει στη θέση του γενικού αρχηγού, όταν η ομάδα αγωνιζόταν στην τότε Δ’ Εθνική (επί προεδρίας Πατσιούρα).
Τις επόμενες ημέρες θα συγκληθεί Γενική Συνέλευση προκειμένου να οριστικοποιηθεί το νέο Δ.Σ. και να ληφθούν αποφάσεις που αφορούν στην οργάνωση του Συλλόγου και τον σχεδιασμό της νέας περιόδου.

 

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Προτεραιότητας θέμα είναι αυτό του προπονητή. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι δεδομένο, ωστόσο δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι στις σκέψεις των ανθρώπων του συλλόγου σε προτεραιότητα βρίσκεται ο πρώην τεχνικός του Ηρακλή Λάρισας, Γιάννης Τσακμακίδης. Στόχος της διοικούσας επιτροπής είναι να χτιστεί μία νέα ομάδα σε υγιείς βάσεις, να αναδειχθούν ταλέντα και να υπάρχουν προοπτικές για το μέλλον.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δρομολογηθούν εξελίξεις, οι οποίες θα εξαρτηθούν από τις συζητήσεις που θα γίνουν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass