Οι ημερομηνίες για τις δηλώσεις συμμετοχής στα πρωταθλήματα

ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2018 21:11

Σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣΛ, οι προθεσμίες για την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής των ομάδων στα πρωταθλήματα και το κύπελλο για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2018-2019 καθώς και τα παράβολα συμμετοχής έχουν ως εξής:


Α’ ΕΠΣΛ:
6 Αυγούστου 2018, 150 ευρώ
Α1 ΕΠΣΛ:
17 Αυγούστου 2018, 150 ευρώ
Β’ ΕΠΣΛ:
31 Αυγούστου 2018, 100 ευρώ
ΚΥΠΕΛΛΟ:
31 Αυγούστου 2018, δωρεάν.
Από τη διοίκηση της ΕΠΣΛ αποφασίσθηκε να μην καταργηθεί το παράβολο συμμετοχής για να διασφαλίσει την ομαλότητα των πρωταθλημάτων. Ως εκ τούτου, όλες οι ομάδες θα λάβουν πίσω ανταποδοτικά το ποσό της συμμετοχής τους, από τη μείωση στα έξοδα διαιτησίας.
Υπενθυμίζεται πως τα σωματεία πριν τη δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να είναι οικονομικά ταχτοποιημένα προς την ΕΠΣΛ και την ΕΠΟ.

 

ΠΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΜΠΑΛΑ
Εν τω μεταξύ το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ βρίσκεται σε διαδικασίας συμφωνίας με γνωστή αθλητική εταιρεία για τις μπάλες που θα χρησιμοποιούνται στα νέα πρωταθλήματα. Εάν οριστικοποιηθεί η συμφωνία, βάσει της οποίας όλες οι ομάδες θα πάρουν δέκα μπάλες δωρεάν για τις ανάγκες των προπονήσεών τους, όλοι οι αγώνες των πρωταθλημάτων της νέας περιόδου θα διεξάγονται υποχρεωτικά –καθώς θα συμπεριληφθεί στην προκήρυξη- με μπάλες της συγκεκριμένης εταιρείας.
Για περισσότερες λεπτομέρειες και διευκρινίσεις τα σωματεία μπορούν να απευθυνθούν στη γραμματεία της ΕΠΣΛ.

 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΤΥΠΩΝ «ΠΡΑΞΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ»
Κατόπιν σχετικού εγγράφου από την ΕΠΟ και βάσει του νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού 679/2016, από την ΕΠΣΛ ανακοινώθηκε ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να υπογράψουν πράξη συναίνεσης για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
Σε περίπτωση που κάποιος ποδοσφαιριστής δεν αποδέχεται την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων του από την ΕΠΟ και τις ΕΠΣ, το τμήμα Μητρώου Δελτίων της ΕΠΟ δεν θα εκδίδει δελτίο αθλητικής ιδιότητας σε αυτόν τον ποδοσφαιριστή.
Η ΕΠΣΛ ενημερώνει ότι η προθεσμία υποβολής των σχετικών εντύπων είναι μέχρι την Παρασκευή 28/9/18.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν το έντυπο είτε από τα γραφεία της ΕΠΣΛ (Αδριανού 12) είτε από την ιστοσελίδα www.epslarissas.gr/Η ΕΝΩΣΗ/Έγγραφα και Υποδείγματα/Προσωπικά δεδομένα.
Τα έντυπα συναίνεσης των ανηλίκων ποδοσφαιριστών θα πρέπει να υπογράφονται από τον κηδεμόνα και να φέρουν το γνήσιο της υπογραφής του.
Οσον αφορά στους αλλοδαπούς-κοινοτικούς, το έντυπο πράξης συναίνεσης, που θα χρησιμοποιείται είναι μεταφρασμένο στην αγγλική γλώσσα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass