Διάκριση για την ΝΕΛ

Δημοσίευση: 01 Ιουλ 2015 20:42

ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

 

Οι αθλήτριες του τμήματος Συγχρονισμένης Κολύμβησης της Ναυταθλητικής Ένωσης Λάρσιας, σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου: «έχοντας προετοιμαστεί όλο το χρόνο με καθημερινές πολύωρες προπονήσεις, έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Β’ Κορασίδων που διεξήχθη στην Αθήνα στις 19-21 Ιουνίου 2015.

Στο Πρωτάθλημα συμμετείχαν 338 αθλήτριες από 16 σωματεία από όλη την Ελλάδα. Η αποστολή του συλλόγου διαγωνίστηκε με 9 αθλήτριες αρχικά σε φιγούρες Συγχρονισμένης Κολύμβησης και παρουσιάζοντας 4 σόλο, 2 ντουέτα και ένα ομαδικό πρόγραμμα.

Παρά την βαθμολογική ποινή που δέχτηκε η αποστολή λόγω του ότι στο ομαδικό πρόγραμμα συμμετείχαν 6 αθλήτριες, αυτό δεν κατέβαλε διόλου τις μικρές χορεύτριες, αντιθέτως τις γέμισε με δύναμη και πείσμα και κατάφεραν έτσι να περάσουν στον Τελικό του Πρωταθλήματος ανάμεσα από 18 ομαδικά προγράμματα και να διεκδικήσουν μια θέση στις 12 καλύτερες ομάδες από όλη την Ελλάδα.

Οι αθλήτριες που συμμετείχαν στο ομαδικό πρόγραμμα είναι: Αθηνιώτη Μαρία, Γκότση Αφροδίτη, Μαραθεύτη Νεφέλη, Μπουλογιάννη Ιουλία, Πράπα Δήμητρα και Χαίνη Όλγα.

Σόλο προγράμματα χόρεψαν οι: Αθηνιώτη Μαρία, Μπουλογιάννη Ιουλία, Πράπα Δήμητρα και Χαίνη Όλγα.

Στα ντουέτα διαγωνίστηκαν : 1ο ντουέτο Γκότση Αφροδίτη &Μπουλογιάννη Ιουλία, 2ο ντουέτο Μαραθέυτη Νεφέλη & Χαίνη Όλγα με αναπληρωματική την Πράπα Δήμητρα.

Τέλος στις φιγούρες διαγωνίστηκαν όλες οι ως άνω αθλήτριες καθώς και οι: Γκούμα Ευαγγελία, Σαμαρά Αναστασία και Τσολάκη Άννα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass