ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ: Δεν υπογράφω την καταστροφή της ΑΕΛ

ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2018 20:51

Κατηγορηματικά αντίθετος είναι ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, στα χρήματα που συμφωνήθηκαν μεταξύ των ΠΑΕ και της δημόσιας τηλεόρασης, για το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Και σε προσωπική του δήλωση αναφέρει χαρακτηριστικά πως δεν θα βάλει σήμερα την υπογραφή του στην καταστροφή της ΑΕΛ και του ελληνικού ποδοσφαίρου, γενικότερα.
Αναλυτικά: «Η ΑΕΛ πληροφορήθηκε τα ποσά τα οποία απλόχερα από τα δημόσια ταμεία ο κ. Βασιλειάδης έδωσε σε ομάδες με πολύ μικρότερη σημασία από την ΑΕΛ διαχρονικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, σε ομάδες με ελάχιστα λειτουργικά έξοδα, αφού έχουν σχεδόν δωρεάν τριτοκοσμικά γήπεδα από τους δήμους ή τη ΓΓΑ, χωρίς προπονητικά κέντρα και χωρίς οπαδούς και δηλώνουμε ότι στο αυριανό συμβούλιο στη Super League θα δώσουμε μάχη για να μην ολοκληρωθεί αυτό το καταστροφικό σχέδιο, το οποίο θα καταστρέψει μέσα σε δύο χρόνια, εκτός από ιστορικές ομάδες της περιφέρειας, οι οποίες βρίσκονται στη Super League, και το πρωτάθλημα της Football League, αφού με το σχέδιο Βασιλειάδη στο τέλος της σεζόν 2018-19 θα αφανιστούν οι μισές ομάδες από τη σημερινή Football League, οι οποίες χωρίς κανένα άλλο κριτήριο, παρά μόνο το βαθμολογικό (όλοι γνωρίζουμε πώς «γίνονται» τα παιχνίδια στην Football League) θα μετατραπούν σε ερασιτεχνικά σωματεία.
Προσωπικά εκτιμώ τον κ. Βασιλειάδη και ως δικηγόρο και ως άνθρωπο, αλλά αυτός ή αυτοί που εμπνευστήκαν αυτό το καταστροφικό σχέδιο, εκμεταλλευόμενοι την οικονομική αδυναμία των ποδοσφαιρικών ομάδων, στην οποία έχει μεγάλη συμμετοχή το κράτος, αφού είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο όπου οι ποδοσφαιρικές εταιρείες πληρώνουν φόρο 50%, θα τον οδηγήσουν σε βάθος χρόνου στην προσωπική του πολιτική καταστροφή.
Ακόμη δεν έχω αντιληφθεί πώς είναι δυνατόν ομάδες με λειτουργικά έξοδα το 1/5 της ΑΕΛ αντί του 1.300.000 ευρώ που θα εισέπρατταν το 2018-19, να εισπράξουν τελικά από 1.600.000 ευρώ έως 1.900.000 ευρώ συν τηλεοπτικό χρόνιο, τη στιγμή που η ελεύθερη αγορά τους προσέφερε λιγότερα από 1.000.000 ευρώ, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον ιστορικό ΟΦΗ που εκπροσωπεί ολόκληρη την Κρήτη, με εξόδους στην Ευρώπη, με Κύπελλο Ελλάδος και με χιλιάδες οπαδούς.
Οι εκπρόσωποι της ΑΕΛ αύριο θα δώσουν μάχη θέτοντας όλους προ των ευθυνών τους.
Δεν έχω καμία διάθεση να βάλω την υπογραφή μου στην καταστροφή της ΑΕΛ και του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass