Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δυνατό φιλικό της ΑΕΛ με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη

ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΚΟΥΝΙΤΣ ΚΑΙ ΝΟΥΝΙΤΣ

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2018 22:22

Το πέμπτο φετινό φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας της θα δώσει σήμερα η ΑΕΛ, η οποία στις 21:00 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα αντιμετωπίσει τον Άρη, που επέστρεψε στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.


Ένα ματς που θα είναι ουσιαστικά ως πρόβα πρωταθλήματος και ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου μετά τις τελευταίες μεταγραφές που έγιναν, φτιάχνει την ενδεκάδα που σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στα επίσημα παιχνίδια των «βυσσινί».
Τόσο στη σημερινή αναμέτρηση όσο και στα άλλα δύο φιλικά που θα ακολουθήσουν με Παναθηναϊκό στο AEL FC ARENA(12/8) και με την Ξάνθη στα Πηγάδια(18/8), η λαρισινή ομάδα θέλει να δείξει πως είναι έτοιμη για την πρεμιέρα.
Σήμερα πιθανόν να παίξουν ως επιθετικό δίδυμο ο Κούνιτς και ο Νούνιτς, ενώ στην αποστολή η οποία θα αναχωρήσει στις 17:00 από το Αλκαζάρ για τη συμπρωτεύουσα συμπεριλήφθηκε και ο Ισλανδός γκολκίπερ Κρίστινσον, ο οποίος μάλλον θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΣΚΟΥΛΑΣ
Το σημερινό φιλικό παιχνίδι μεταξύ του Άρη και της ΑΕΛ που θα διεξαχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» , ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ πως θα διευθύνει ο Μανώλης Σκουλάς, πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, από την Ένωση Θεσσαλίας. Βοηθοί του θα είναι οι Κώστας Νικολαΐδης, Δημήτρης Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), ενώ τέταρτος διαιτητής ο Ματθαίος Βουρνέλης (Μακεδονίας).

 

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΑΕΛ- ΠΑΟ
Τηλεοπτική κάλυψη θα έχει το κυριακάτικο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί στο AEL FC Arena και θα ξεκινήσει στις 20:30.
Όπως ενημέρωσε το συνδρομητικό κανάλι, το Novasports 1HD, θα μεταδοθεί ο αγώνας σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου.

 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΣΑΦΑΡΙΚΑΣ
Ελεύθερος και τυπικά είναι από χθες ο 19χρονος τερματοφύλακας Αλέξανδρος Σαφαρίκας, καθώς λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία του με την ΑΕΛ και θα αναζητήσει νέα ομάδα, για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

 

ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Σήμερα στις 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Super League και παράλληλα θα γίνει η κλήρωση του Πρωταθλήματος.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη