Ιστορική χρονιά για την Α.Ε.Κιλελέρ

Για πρώτη φορά από την ίδρυσή της θα δώσει το «παρών» στην Α’ ΕΠΣΛ Φ. Πλίτσης: «Να σταθούμε επάξια απέναντι στις μεγάλες ομάδες της κατηγορίας» Χρ. Φτάρας: «Αναλάβαμε την ομάδα από την Γ’ τοπική πριν 6 χρόνια και τη φέραμε στην Α’ κατηγορία με πολύ κόπο»

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2018 22:00

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Μία ιστορική χρονιά ξεκινάει φέτος για το Κιλελέρ. Η ομάδα θα δώσει για πρώτη φορά από την ίδρυσή της το «παρών» στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας, με στόχο να κερδίσει αφενός το στοίχημα της παραμονής και κατ’ επέκταση να εδραιωθεί στον χώρο.
Η προσπάθεια ξεκίνησε πριν από έξι χρόνια από την τότε Γ’ Ερασιτεχνική και με σταθερά βήματα, χάρη στις προσπάθειες του προέδρου Χρήστου Φτάρα και των συνεργατών του η ομάδα έφτασε πλέον να βρίσκεται στα σαλόνια του τοπικού ποδοσφαίρου του νομού. Οι άνθρωποι του συλλόγου ωστόσο δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν την ποδοσφαιρική τους «εξέγερση» και να μετατρέψουν το Κιλελέρ σε ποδοσφαιρικό πόλο.


Στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται φέτος ο Φώτης Πλίτσης με συνεργάτη τον Γιάννη Βαΐτση, ο οποίος παρουσιάζεται αισιόδοξος αλλά και έτοιμος για την ιστορική πρόκληση.
«Είμαστε νεοφώτιστοι στη μεγάλη τοπική κατηγορία και οι στόχοι μας είναι ξεκάθαροι. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να κάνουμε καλή πορεία και να σταθούμε επάξια απέναντι στις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος» δήλωσε ο νέος τεχνικός του Κιλελέρ προσδιορίζοντας με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το στίγμα της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα και πρόσθεσε:
«Είναι ένα δύσκολο για μας εγχείρημα. Πήραμε παιδιά που έχουν την εμπειρία της κατηγορίας, αλλά και νεαρούς και φιλόδοξους ποδοσφαιριστές και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα έχουμε μία καλή χρονιά.
Σχετικά με το φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ, πιστεύω ότι θα είναι δύο ταχυτήτων. Υπάρχουν 4-5 ομάδες οι οποίες στοχεύουν ξεκάθαρα στον τίτλο, όπως ο Ηρακλής, το Μακρυχώρι, ο Σμόλικας, ο Φαλανιακός και με ένα ερωτηματικό για τον Αχιλλέα Φαρσάλων που είναι μία ιστορική ομάδα, αλλά και για τον Δωτιέα Αγιάς. Από κει και πέρα οι υπόλοιπες ομάδες πιστεύω είναι ισάξιες και θα παλέψουν, μέσα από τη δική της προσπάθεια η καθεμιά, να πετύχουν τους στόχους τους» κατέληξε ο Φώτης Πλίτσης.
ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ
Για τον πρόεδρο του συλλόγου Χρήστο Φτάρα η σωστή οργάνωση ήταν το κλειδί της επιτυχίας και της ανοδικής πορείας της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Ο ίδιος τόνισε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει να κάνει βήματα προς τα εμπρός.
«Είναι μία ιστορική στιγμή για μας. Αυτό άλλωστε προσπαθούμε να κάνουμε. Να γράφουμε ιστορία. Θέλουμε να πετύχουμε μία άνετη παραμονή και να σταθεροποιηθούμε στην κατηγορία, η οποία για μας είναι άγνωστη και πολύ ανταγωνιστική, γι’ αυτό κάναμε πολύ καλές προσθήκες. Θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και θα πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορέσουμε» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φτάρας και πρόσθεσε:
«Αναλάβαμε την ομάδα από τη Γ’ τοπική πριν 6 χρόνια και τη φέραμε στην Α’ κατηγορία με πολύ δυνατά βήματα και πολύ κόπο, από την ανακατασκευή του γηπέδου, την αναμόρφωση των αποδυτηρίων κ.λπ. Η οργάνωση ήταν το πρώτο πράγμα που άλλαξε. Στη συνέχεια με τις κατάλληλες προσθήκες παικτών η ομάδα απέκτησε αγωνιστική ποιότητα.
Ο κόσμος στηρίζει την προσπάθεια όσο μπορεί αν και το χωριό δεν έχει ποδοσφαιρική ιστορία. Δεν είναι από τα κλασικά ποδοσφαιρικά χωριά του νομού. Ο κόσμος δεν έχει συνειδητοποιήσει για παράδειγμα ότι κάθε Κυριακή πρέπει να έρθει στο γήπεδο και να ακολουθεί την ομάδα. Προσπαθούμε όμως να τους φέρουμε.
Κάναμε μία προσπάθεια πριν τρία χρόνια να δημιουργήσουμε τμήματα υποδομής, τη διακόψαμε πέρσι λόγω πολλών υποχρεώσεων αλλά φέτος θα την επαναδραστηριοποιήσουμε. Πιστεύω ότι αυτό είναι το βασικότερο σε μία ομάδα, να έχει τμήματα υποδομής. Προσπαθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και ταπεινότερα να οργανώσουμε την ομάδα και να κάνουμε βήματα προς τα εμπρός» κατέληξε ο πρόεδρος του Κιλελέρ.

Οι αλλαγές στο ρόστερ

Αποκτήθηκαν: Σπανός, Παπαχρήστος, Δολιάνης, Τάχας, Καρυώτης, Κολιός, Παναγιωτόπουλος, Αργύρης.
Αποχώρησαν: Νεστορίδης, Τζατζάκης, Βράκας, Παπαρσένης, Βάιος, Δούρος.

Το μήνυμα των παικτών

1

Αποστόλης Ζιόμπουρας: «Είναι μία δύσκολη χρονιά για μας καθώς η ομάδα θα δώσει για πρώτη φορά το «παρών» στη μεγάλη τοπική κατηγορία. Μέσα από τη σκληρή δουλειά πιστεύω να τα καταφέρουμε. Έχουμε ένα καλό σύνολο με έμπειρους παίκτες αλλά και νέα παιδιά και πιστεύω να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος. Οι στόχοι μας είναι να κάνουμε μία καλή πορεία και να έχουμε σταθερή απόδοση».

2
Βασίλης Σπανός: «Ήρθα σε μία ομάδα πολύ οργανωμένη με υψηλούς στόχους και κυρίως πολύ καλούς ανθρώπους στη διοίκηση. Πιστεύω να είμαστε ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας».

3
Νίκος Φαρμάκας: «Είναι η πρώτη χρονιά για μας στην Α’ κατηγορία, υπάρχει όρεξη για δουλειά, έχουν έρθει παιδιά έμπειρα που θα βοηθήσουνε την ομάδα και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Δεν θεωρώ ότι θα αντιμετωπίσουμε πολλές δυσκολίες. Θα είμαστε πολύ δυνατοί φέτος και πάμε για το καλύτερο δυνατό».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass