«Φωτιά» από SMS για τις πυρκαγιές

Είναι πλαστό, κακότεχνο και βλακώδες, λέει το Μαξίμου

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2018 19:04

ΑΘΗΝΑ

Οργισμένη η απάντηση από το Μέγαρο Μαξίμου,σε δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, το οποίο φέρεται να παρουσιάζει ένα sms που εστάλη με εντολή του πρωθυπουργού και αφορά στην επικοινωνιακή διαχείριση της φονικής πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική.


«Ένα πλαστό, κακότεχνο και βλακώδες SMS, που αποδίδεται στο Μέγαρο Μαξίμου, φιλοξενεί σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος. Έσπευσε μάλιστα να το αναπαράγει, σαν έτοιμος από καιρό, ο Άδωνις Γεωργιάδης, κάνοντας λόγο για «αποβράσματα» του ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει η ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού και προσθέτει: «Η πλαστογραφία, ο διχαστικός λόγος και  η προβοκάτσια, έχουν γίνει προφανώς απαραίτητα εργαλεία της ακροδεξιάς προπαγάνδας  κατά της κυβέρνησης. Εκείνο που ξεχνούν, και θα τους το θυμίσει για άλλη μια φορά ο ελληνικός λαός, όταν έρθει η ώρα της κάλπης, είναι ότι τέτοια άθλια μέσα, το μόνο που αποκαλύπτουν είναι η αθλιότητα όσων τα χρησιμοποιούν».
Το δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, υποστηρίζει ότι ένα sms διακινήθηκε προς επιλεγμένα στελέχη της κυβέρνησης, της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ, την 1η Αυγούστου, δηλαδή δέκα ημέρες μετά την πυρκαγιά και δύο ημέρες πριν την παραίτηση Τόσκα.
Σύμφωνα με την πηγή αυτή, το sms αναφέρει τα εξής:
«Σε αντίθεση με την κατάσταση που παρουσιάζεται στα ΜΜΕ, η κατάσταση στο Μάτι εξομαλύνεται και το γενικότερο κλίμα βελτιώνεται.
Ολοι οι αρμόδιοι υπουργοί είναι αφοσιωμένοι στην προσπάθεια αποκατάστασης της πληγείσας περιοχής και στήριξης των πληγέντων, ώστε η διαδικασία να προχωρήσει χωρίς προβλήματα.
Η βασική αιτία της καταστροφής στο Μάτι είναι τα αυθαίρετα. Γι’ αυτό και η «επιχείρηση μπουλντόζα» πρέπει να στηριχθεί από όλους.
Η ανάληψη της πολιτικής ευθύνης από τον πρωθυπουργό ισοδυναμεί με συγγνώμη.
Σε ό,τι αφορά στον ανασχηματισμό, να λέτε ότι ο κ. Τσίπρας δεν τον έχει αποκλείσει και ότι τις επόμενες μέρες αναμένονται παραιτήσεις αρμοδίων.
Ολοι είναι απέναντί μας. Η Ν.Δ., το Κίνημα Αλλαγής, η Ενωση Κεντρώων. Μόνο ο Σταύρος μάς στηρίζει.
Οι εκλογές δεν έχουν χαθεί και μπορούν να κερδηθούν. Στις εκλογές θα συγκρουστούν δύο διαφορετικοί κόσμοι.
Το Μακεδονικό δεν επηρεάζει την κυβέρνηση και τη λειτουργία της.
Αν σας λένε αυτά που λέει ο Αδωνις, να λέτε ότι ο Αδωνις θα κάτσει στο σκαμνί.
Θα πάρουμε την αναβολή της μείωσης στις συντάξεις».
Η δημοσιογράφος υποστηρίζει πως τις οδηγίες του sms αναπαρήγαγαν φιλοκυβερνητικές εφημερίδες.
*Εξαπολύοντας επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, σε ανάρτησή της στο Twitter ανέφερε: «Το μόνο πράγμα που δεν έχει ισχυριστεί ακόμα η ΝΔ είναι πως έλαβε SMS από το Μαξίμου μαζί με τον Ελεύθερο Τύπο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass