Μάχες για την πρόκριση δίνουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ Γ' ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2018 15:27

Πρώτος (χρονικά) ο ΠΑΟΚ στη Μόσχα (20:30) απέναντι στη Σπαρτάκ και στη συνέχεια η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (21:00) με τη Σέλτικ, αγωνίζονται σήμερα, διεκδικώντας συμμετοχή στα play-off του Champions League.

Σήμερα εν τω μεταξύ διεξάγονται όλες οι επαναληπτικές αναμετρήσεις για τον τρίτο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει στη Μόσχα να υπερασπιστεί τη νίκη του (3-2) στην Τούμπα, ενώ μία ισοπαλία χωρίς γκολ είναι αρκετή για την πρωταθλήτρια ΑΕΚ ώστε να προχωρήσει, μετά το 1-1 της Γλασκόβης, αφήνοντας εκτός την πρωταθλήτρια Σκωτίας, που έχει ξεκινήσει το ευρωπαϊκό... ταξίδι της από τον πρώτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Οι «Κέλτες» διεκδικούν την τρίτη διαδοχική παρουσία τους στη φάση των ομίλων, ενώ την τροπαιοθήκη τους κοσμεί -μεταξύ άλλων- το Κύπελλο Πρωταθλητριών του 1967.

Ο ΠΑΟΚ

Με τον Ιβάν Σαββίδη να παρακολουθεί μέρος του προγράμματος και δίχως απρόοπτα, ολοκληρώθηκε χθες στην «Otkritie Arena», στη Μόσχα, η προετοιμασία του ΠΑΟΚ.

Ο διοικητικός επικεφαλής του «Δικεφάλου», όπως έπραξε και στο τελευταίο, εκτός έδρας, ευρωπαϊκό ματς των «ασπρόμαυρων», στην Ελβετία, με τη Βασιλεία, βρίσκεται στο πλευρό του Ραζβάν Λουτσέσκου και τον παικτών του και αναμένεται να παρακολουθήσει δια ζώσης την προσπάθεια που θα καταβληθεί για να κατακτηθεί η πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας, σε επίπεδο συλλόγων, ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Θέση βασικού, στην αυριανή αναμέτρηση, στην οποία ο ΠΑΟΚ θα μπει έχοντας το υπέρ του 3-2 από το πρώτο ματς στην Τούμπα, πρόκειται να έχει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός του «Δικεφάλου» επανακάμπτει, μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε εσχάτως, με τους Πασχαλάκη, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Μαουρίτσιο, Λημνιό, Ελ Καντουρί, Πρίγιοβιτς και Πέλκα, να εκτιμάται πως θα απαρτίσουν μαζί του την ενδεκάδα για τον αγώνα.

ΜΕ ΜΑΝΤΑΛΟ Η ΑΕΚ

Όπως είχε προαναγγείλει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου, συμπεριέλαβε τον Πέτρο Μάνταλο στην αποστολή της ΑΕΚ.

Ο αρχηγός της "Ένωσης" συνέχισε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα αλλά κρίθηκε σκόπιμο να είναι στη 19μελή αποστολή και για ψυχολογικούς λόγους, ενώ δεν αποκλείεται, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα, να πάρει και χρόνο συμμετοχής. Κανονικά προπονήθηκε ο Γιώργος Γιαννούτσος, ενώ ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έκανε και χθες ατομικό πρόγραμμα, με τον Λούκας Μπογέ να συνεχίζει τη θεραπεία. Οι τρεις τελευταίοι έμειναν εκτός αποστολής, όπως και ο τιμωρημένος Κώστας Γαλανόπουλος.

Αναλυτικά οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ουζουνίδης: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσόσιτς, Χουλτ, Αλμπάνης, Σιμόες, Μπακασέτας, Μάνταλος, Μοράν, Άλεφ, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Κλωναρίδης, Πόνσε.

Το πρόγραμμα των επαναληπτικών αναμετρήσεων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League έχει ως εξής (σε παρένθεση τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων):

Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία)-Αστάνα (Καζακστάν)               (2-0)

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (Λευκορωσία)-Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν)           (1-0)

Βίντι (Ουγγαρία)-Μάλμε (Σουηδία)             (1-1)

Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία)-Σλάβια Πράγας (Τσεχία)          (1-1)

Άγιαξ (Ολλανδία)-Σταντάρ Λιέγης (Βέλγιο)               (2-2)

Σπαρτάκ Τρνάβα (Σλοβακία)-Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)     (1-1)

Φενερμπαχτσέ (Τουρκία)-Μπενφίκα (Πορτογαλία)              (0-1)

Σπαρτάκ Μόσχας (Ρωσία)-ΠΑΟΚ (Ελλάδα)               (2-3)

Σκεντίγια (ΠΓΔΜ)-Σάλτσμπουργκ (Αυστρία)             (0-3)

ΑΕΚ (Ελλάδα)-Σέλτικ (Σκωτία)        (1-1)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass