Κριτήριο ενδεκάδας

Τα δύο φιλικά με Ξάνθη και Τρίκαλα

Δημοσίευση: 16 Αυγ 2018 22:34

Του Σωτ. Κέλλα
Σήμερα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η Super League θα ανακοινώσει το πρόγραμμα της πρεμιέρας του φετινού πρωταθλήματος που αρχίζει στις 25 Αυγούστου με την ΑΕΛ να αγωνίζεται στην Αθήνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Η λαρισινή ομάδα ολοκλήρωσε τις μεταγραφικές κινήσεις και αυτή τη στιγμή το μόνο που απομένει είναι ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου να καταλήξει στο αρχικό σχήμα και την τακτική που θα εφαρμόζει στα παιχνίδια. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα φέτος θα παίξει 3-5-2 ή 3-4-3 αλλά με πολλούς παίκτες να έχουν διπλό ρόλο στην ομάδα όπως για παράδειγμα ο Χούμπτσεφ που από αριστερό μπακ έγινε στόπερ και ο Ντέλετιτς που αγωνίζεται τόσο δεξιά (όπου υπάρχει ο επίσης ικανός Καρανίκας) ή μεσοεπιθετικός αλλά εκεί υπάρχει και ο Πίτι.


Κριτήριο για την ενδεκάδα της πρεμιέρας θα αποτελέσουν τα δύο φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η ΑΕΛ το Σαββατοκύριακο στην Ξάνθη και στα Τρίκαλα με τις αντίστοιχες φερώνυμες ομάδες.
Ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου σ’ αυτά τα δύο παιχνίδια θα δοκιμάσει όλους τους παίκτες και το πιο πιθανό είναι να χρησιμοποιήσει στο κάθε φιλικό 14 παίκτες (έντεκα βασικούς και τρεις αλλαγές) που θα του δώσουν μια πλήρη εικόνα της αγωνιστικότητας του κάθε ποδοσφαιριστή.
Μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι ο τραυματισμός του Μόρα από το προηγούμενο φιλικό με τον ΠΑΟ που δεν εμπνέει ανησυχία.
Χθες οι παίκτες της ΑΕΛ είχαν ρεπό ενώ σήμερα θα κάνουν προπόνηση το απόγευμα.
Αύριο μετά την προπόνηση θα ταξιδέψουν οι παίκτες που θα επιλεγούν από τον προπονητή για τον αγώνα στην Ξάνθη (μάλλον δεκαοκταμελής αποστολή), ενώ αυτοί που δεν θα παίξουν και με τους υπόλοιπους που θα είναι εκτός αποστολής θα αγωνισθούν στα Τρίκαλα. Η ΠΑΕ Τρίκαλα με ανακοίνωσή της, έκανε γνωστό τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων, αλλά και την τιμή τους, για το πρώτο εντός έδρας φιλικό κόντρα στην ΑΕΛ, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή 19 Αυγούστου 2018 στις 20:00 στο Στάδιο Τρικάλων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Τρίκαλα:
«Υπό το φως των προβολέων του δημοτικού σταδίου Τρικάλων θα γίνει το σπουδαίο φιλικό του ΑΟ Τρίκαλα με την ΑΕ Λάρισας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Αυγούστου και θα ξεκινήσει στις 8 μ.μ. Να σημειώσουμε ότι για την ΑΕΛ αποτελεί την πρόβα τζενεράλε για την έναρξη της Σούπερ Λίγκας, ενώ για τον ΑΟ Τρίκαλα ένα επίσης δυνατό τεστ μετά από αυτά που προηγήθηκαν στα Ιωάννινα με ΠΑΣ και Παναχαϊκή. Ο αγώνας αυτός θα είναι ο πρώτος που δίνει για φέτος ο ΑΟΤ στο ανανεωμένο δημοτικό στάδιο Τρικάλων, αφού έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στον αγωνιστικό χώρο και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους φιλάθλους. Ενώ η ΠΑΕ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο που ταξίδεψε την Κυριακή στα Γιάννενα για να συμπαρασταθεί στους παίκτες του Ράτκο Ντόστανιτς.
Τέλος, η γενική είσοδος για το φιλικό παιχνίδι του ΑΟΤ με την ΑΕΛ θα είναι 10 ευρώ.
Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια ανοίγουν ώρα 18:00 και οι θύρες του Σταδίου στις 18:30.
* Ελεύθερη είσοδος σε άτομα μέχρι 12 ετών μόνο με συνοδεία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass