Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ:

Ο αετός… ανοίγει τα φτερά του

-Θέλει να έχει μια αξιόλογη πορεία και καλή αγωνιστική εικόνα στην Α' κατηγορία -Θοδ. Στεργιάδης: «Ξεκινάμε από το μηδέν με στόχο την παραμονή» -Ν. Μπουκουβάλας: «Σκληρή δουλειά και πειθαρχία για να έχουμε θετικά αποτελέσματα»

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2018 22:10

Ριζική ανανέωση έγινε στο δυναμικό της Αμυγδαλέας και ο τοπικός αετός… ανοίγει και πάλι τα φτερά του, για να πετάξει όσο το δυνατόν μπορεί ψηλότερα, στο νέο πρωτάθλημα της Α' τοπικής κατηγορίας.

Μια χρονιά που αναμένεται πως θα είναι πολύ δύσκολη, αλλά όλοι στην ομάδα φέρονται αποφασισμένοι να κάνουν θυσίες και να την οδηγήσουν στον δρόμο των επιτυχιών.

Σε κάθε παιχνίδι ο Αετός θα προσπαθεί να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία, να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και το ταμείο θα γίνει στο τέλος του πρωταθλήματος.

Κατά πόσο αυτό θεωρείται εφικτό ο χρόνος θα δείξει και χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας, Θοδωρή Στεργιάδη: «Πρώτα από όλα να ευχηθούμε καλή χρονιά σε όλα τα σωματεία, σε όλους τους αθλητές, με υγεία πάνω από όλα και ο καθένας να πετύχει τους επιμέρους στόχους που έχει θέσει.

Εμείς, είμαστε μια καινούργια ομάδα, με νέα διοίκηση, νέο προπονητή και νέους ποδοσφαιριστές. Ξεκινάμε από το μηδέν, ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος, να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία και στην πορεία, να γίνουμε όσο μπορούμε πιο ανταγωνιστικοί.

Το πρωτάθλημα θεωρώ πως θα είναι ακόμη πιο δύσκολο για όλους μας σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, υπάρχουν πολλές ομάδες που ενισχύθηκαν, άλλες που έχουν την εμπειρία της κατηγορίας και πιστεύω πως θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του διοικητικού της ομάδας Νίκου Μπουκουβάλα, ο οποίος και τόνισε τα εξής: «Κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα στην Αμυγδαλέα και υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως η φετινή χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη, όμως είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής. Φυσικά τίποτα δεν είναι εύκολο, όμως με σκληρή δουλειά, λίγα λόγια και πειθαρχία, ευελπιστούμε πως θα έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Τι είπαν οι παίκτες

Αντώνης Κωνσταντίνου: «Καταρχήν να ευχηθώ στη νέα διοίκηση καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και να κοιτάξει περισσότερο το συμφέρον της ομάδας και όχι το δικό της, όπως έκανε κατά την άποψή μου, η προηγούμενη διοίκηση. Να ευχηθώ επίσης καλή χρονιά στον προπονητή μας κ. Θοδωρή Στεργιάδη και τον βοηθό του Μιχάλη Χώτο, τους οποίους γνωρίζω χρόνια καθώς έχουμε συνεργαστεί πάλι στο παρελθόν. Να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που ήρθαν στην Αμυγδαλέα, άλλοι για μένα, άλλοι για τον προπονητή και άλλοι για τη διοίκηση και τους καλωσορίζω ως αρχηγός της ομάδας.

Στόχος μας είναι να γίνουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μια οικογένεια, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να το χαρούμε όλοι μας.

Από κει και πέρα μέσα στο γήπεδο θα φανεί το αποτέλεσμα της δουλειάς που θα κάνουμε.

Εύχομαι καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες».

Άγγελος Αμπατζίδης: «Έχουμε μια καινούργια ομάδα, πολλά νέα πρόσωπα και θέλουμε να κάνουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Πιστεύω πως θα είναι μια δύσκολη χρονιά, αλλά μέσα από την προσπάθεια και την προπόνηση καλούμαστε να αποδείξουμε πως είμαστε εδώ και ο Αετός είμαι βέβαιος πως θα παραμείνει στην κατηγορία».

Σωτήρης Περδίκης: «Είμαστε μια ομάδα με νεαρά παιδιά σε ηλικία που έχουμε όρεξη να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να δείξουμε τις δυνατότητές μας.

Μπορούμε να κάνουμε μια καλή πορεία, να πετύχουμε τον στόχο μας όσο πιο γρήγορα γίνεται και μετά να είμαστε πιο άνετοι, για να χαιρόμαστε τα παιχνίδια».

Οι αλλαγές στο ρόστερ

Ήρθαν: Παπακωστούλης(επέστρεψε), Βαρλάγκας, Τασιόπουλος, Νταμπαλέτσιος, Φιλίππου, Νταλαμπύρας

Αποχώρησαν: Καρβούνης, Αντωνόπουλος, Κλούρας, Ντιντής, Κορλός, Σάρα, Παραφέστας, Κυριακόπουλος, Σπανός, Γαρυφαλόπουλος, Φούντας.

Πρώτη φιλική νίκη

Στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι για την καινούργια σεζόν, ο Αετός Αμυγδαλέας επικράτησε προχθές το απόγευμα στο γήπεδό του του Προμηθέα, με σκορ 2-0. Τα γκολ σημείωσαν ο Αμπατζίδης και ο Φιλίππου.

Τα επόμενα φιλικά παιχνίδια, έχουν ως εξής:

*Αμυγδαλέα-Ηρακλής Λ. (25/8)

*Αμυγδαλέα-Ανάβρα (30/8)

*Τύρναβος-Αμυγδαλέα (1/9)

*Δωτιέας-Αμυγδαλέα (8/9)

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Φωτ. Κώστας Τσάντζος

Gallery άρθρου