Τα νέα παιδιά έχουν ποιότητα αλλά θέλουν αρκετή δουλειά

-Τόνισε στις δηλώσεις του ο τεχνικός της ΑΕΛ Σωτήρης Αντωνίου -Ικανοποιημένος έμεινε ο Ράτκο Ντόστανιτς των Τρικάλων

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2018 22:18

Ευκαιρία σε παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής έως τώρα έδωσε χθες ο τεχνικός της ΑΕΛ Σωτήρης Αντωνίου, τονίζοντας για τα νέα παιδιά πως έχουν ποιότητα, αλλά θέλουν ακόμη αρκετή δουλειά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Ήταν ένα παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα για μας. Έπαιξαν παιδιά που δεν είχαν πολλές συμμετοχές, νέοι παίκτες 18-20 χρονών ώστε να βρουν ετοιμότητα. Έπαιξαν και κάποιοι παίκτες που ήταν και στην Ξάνθη, ήταν εμφανώς κουρασμένοι. Βγάλαμε κάποια συμπεράσματα για τα νεότερα παιδιά και για την αξιολόγηση του ρόστερ».

-Για την πρώην ομάδα του είπε: « Εύχομαι στην ομάδα των Τρικάλων να αλλάξει κατηγορία κάτι που είναι ο στόχος τα τελευταία χρόνια. Είναι πολύ καλή ομάδα που έχει ένα πολύ ωραίο πλάνο».

-Για τους νέους παίκτες της ΑΕΛ που αγωνίστηκαν χθες ανέφερε: «Τα νέα παιδιά έχουν ποιότητα, θέλουν αρκετή δουλειά όμως για να μπουν στον πραγματικό κόσμο της Super League και στη μεγάλη ομάδα της ΑΕΛ. Υπάρχει ταλέντο και τους υπολογίζουμε, είναι το μέλλον της ΑΕΛ».

Τέλος σε ερώτηση όσον αφορά στο ρόστερ της ΑΕΛ είπε πως έχει κλείσει.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο προπονητής των Τρικάλων Ράτκο Ντόστανιτς, ο οποίος τόνισε: «Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα, αυτά που κάναμε στις προπονήσεις τα βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο. Συνεχίζεται η δουλειά, θέλουμε πολλή δουλειά και η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη».

-Για την πρώην ομάδα του την ΑΕΛ, σημείωσε: «Κάθε επιτυχία εύχομαι στη Λάρισα ώστε να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα και να κάνει ένα καλό ξεκίνημα».

-Για το αν θα γίνουν προσθήκες στο ρόστερ : «Τώρα έχω 31 παίκτες, δεν θέλω να διώξω κανέναν, αλλά κάθε προπονητής θέλει έναν φορ να κάνει τη διαφορά».

-Για το αν η ομάδα θα είναι έτοιμη στην πρεμιέρα: «Έχουμε πολύ δρόμο μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά είμαστε στον σωστό δρόμο. Θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε να φτάσουμε αλλά είμαι ευχαριστημένος γιατί δουλεύουμε πολύ καλά. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι πέντε εβδομάδες δουλεύουμε ομαδικά και όχι ατομικά. Πρέπει να γίνουμε πρώτα ομάδα. Να παίζουμε όλοι μαζί».

-Τέλος για τον κόσμο σημείωσε: «Ο κόσμος είναι απαιτητικός. Θέλουμε να γεμίσει το γήπεδο, να γυρίσει ο κόσμος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass