30 χρόνια Γ.Σ Νίκαιας

Θ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ»

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2018 16:25

«30 χρόνια Ιστορίας και συνεχίζουμε» με αυτό το σλόγκαν ο ΓΣ Νίκαιας με συνδιοργανωτή τον ποδοσφαιρικό Σύλλογο Α.Ο. Μυραϊκός γιόρτασε χθες την επέτειό του με τιμητικές βραβεύσεις ενώ παράλληλα είχε υψηλούς καλεσμένους όπως τον Χάρη Παπαγεωργίου, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΚΑΕ Άρης, και τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, τον προπονητή με τη μεγαλύτερη προσφορά στο λαρισινό μπάσκετ.


Μια εκδήλωση που προλόγισε η γραμματέας του Συλλόγου Σοφία Μωραΐτη αναφερόμενη στην ίδρυση και την προσφορά στην αθλούμενη νεολαία του Δήμου Κιλελέρ ενώ συντόνισε η Ευαγγελία Κουλίζι.
Ομιλητής ήταν ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος που τόνισε ότι ο Δήμος στηρίζει τον αθλητισμό, το μεγαλύτερο κοινωνικό αγαθό και βοηθάει δράσεις αθλητικές με στόχο η αθλούμενη νεολαία να βρει διεξόδους σε δύσκολες εποχές για τη χώρα. Παράλληλα ευχαρίστησε όλους τους αθλητικούς συλλόγους του Δήμου για τη συνεργασία που έχουν και τόνισε ότι και τη νέα χρονιά θα είναι αρωγός στις προσπάθειές τους. Άλλωστε και ο Θανάσης Νασιακόπουλος υπήρξε από τους κορυφαίους αθλητικούς παράγοντες του νομού πριν αναμειχθεί στα δημοτικά δρώμενα.
Τιμήθηκαν ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΚΕΛΛ Αστέριος Πατσιαούρας, ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ Δημήτριος Ντούγκος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Δημήτριος Μπουχλαριώτης, οι αείμνηστοι πρόεδροι του Γ.Σ. Νίκαιας Απόστολος Ακριβούλης, Κωνσταντίνος Ψαρούλης και Αλέξανδρος Χαϊτίδης, οι πρώην πρόεδροι του Συλλόγου Βασίλειος Γκιγκιούλης, Χρήστος Παρασκευόπουλος, Θεόδωρος Περιστερόπουλος, Χριστίνα Ονάσογλου, Θεμιστοκλής Σολωμός και Σπύρος Μπαντάνας και τα, επί σειρά ετών, διατελέσαντα μέλη του ΔΣ Γρηγόριος Μπατάλας, Χαρά Κούτρα(διάβασε έναν συγκινητικό λόγο), Κωνσταντίνος Γκορτσίλας, Χρήστος Μπαταγιάννης, Παύλος Μπόζαρλης, Αθανάσιος Γκιγκιούλης, Δημήτριος Πατάκης, Ιωάννης Πλουμιστός, Κώστας Ντίκος και Αθανάσιος Κηπουρός, όπως επίσης και ο δημοσιογραφικός οργανισμός «Ελευθερία» (την πλακέτα παρέλαβε ο αθλητικός συντάκτης Σωτήρης Κέλλας).
Στην εκδήλωση, που έγινε υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού του Δήμου Κιλελέρ, τιμήθηκαν επίσης οι παλαίμαχοι διεθνείς μπασκετμπολίστες Β. Αλεξανδρής και Χάρης Παπαγεωργίου που ο τελευταίος αυτή την περίοδο είναι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης.
Τη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Παιδής, που αναφέρθηκε στις αθλητικές υποδομές που αποτελούν προτεραιότητα του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, οι αντιδήμαρχοι Χατζηκωνσταντίνου Κώστας, Μπακαλόπουλος Γιάννης, Ρεντζιάς Αντώνης, Χατζούλης Αχιλλέας, η πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Νίκαιας Βασιλική Πιλάτου, οι τοπικοί σύμβουλοι κ.κ. Παναγούλης Κώστας, Ψαρούλης Γιώργος, Παπαγιαννόπουλος Γιώργος, Μιχαλούλη Βασιλική, ο επιχειρηματίας Φώνης Καντώνιας, ο πρόεδρος του ΕΟΣ Χρ. Καραμπούζης, ο πρόεδρος του Παναγροτικού Νίκαιας Γ. Ακριβούλης και άλλοι.
Σίγουρα η εκδήλωση έστειλε το καλύτερο μήνυμα που ειπώθηκε διά στόματος του προέδρου του Μυραϊκού Μητρά Γιώργου ότι ο αθλητισμός δημιουργεί αξίες ανθρώπινες και ενώνει όλους για ένα καλύτερο αύριο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass