«Φλερτάρει» με την πρόκριση ο Οικονόμος Τσαριτσάνης

-ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (17:00) - Κ.ΚΑΤΣΑΡΑΣ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ»

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2018 15:03

Πανέτοιμος τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά, ο Οικονόμος αγωνίζεται σήμερα και ώρα 17:00 στο δημοτικό γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας» της Τσαριτσάνης με την Α.Ε. Μεσολογγίου(ομάδα Α΄τοπικής κατηγορίας) και είναι αποφασισμένος να περάσει, στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αγώνας γιορτή όχι μόνο για την ιστορική κοινότητα, αλλά γενικά για την επαρχία Ελασσόνας, οι φίλαθλοι της οποίας αναμένεται πως θα δώσουν βροντερό παρών και θα ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών, για να φτάσουν στην πρόκριση.

Το κέρδος θα είναι μεγάλο για τους «Πράσινους», καθώς στη συνέχεια θα αντιμετωπίσουν ομάδες της Football League και θα αποκτήσουν εμπειρίες.

Από αγωνιστικής πλευράς, μοναδική απουσία θα είναι αυτή του Λάζαρου Κουμπούρα, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δεν υπολογίζεται.

Για τον σημερινό αγώνα, ο τεχνικός του Οικονόμου Κώστας Κατσάρας σε δηλώσεις που έκανε, επισήμανε τα εξής: «Είμαστε χαρούμενοι όλοι, τα παιδιά είναι αποφασισμένα να φτάσουν στην επιτυχία και δεν το κρύβουμε πως θέλουμε να προχωρήσουμε, στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Μια πρόκριση θα έχει μεγάλο κέρδος για την ομάδα, την κωμόπολη και πάνω από όλα για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, που κάνουν πολλές θυσίες και θα ανταμειφθούν. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, είναι μια ομάδα που έχει τη δική της ιστορία και ασφαλώς οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι, σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Ευελπιστώ πως όλα θα πάνε καλά και θα πανηγυρίσουμε στο τέλος την πρόκριση».

Στην αποστολή που συγκροτήθηκε, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Νούσιας, Αναστασίου, Γκαμπέτας, Καραγκούνης, Μπουμπουνάρας, Τσακάλι, Γαλάνης, Χάμος, Πετράκης, Κατσαμάγκας, Καλφούντζος, Μιφτάρι, Καραλούλης, Δραχαλίβας, Τόλιος, Μουλτσιάς, Καραγκούνης, Ντούφας.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Στέφανος-Βάιος Καλαντζής, ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους Αλέξανδρο Αναστασίου, Δημήτριο Σακκά, όλοι από την ΕΠΣ Θεσσαλίας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Περικλής Τουτούκης, από την Ένωση Τρικάλων.

Η Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Με προπόνηση στο ΔΑΚ Μεσολογγίου προχθές το απόγευμα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΜ για το σημερινό πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στον Οικονόμου Τσαριτσάνης για την 1η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Γιάκος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και οι «κανονιέρηδες» είναι από χθες στη Λάρισα, όπου και διανυκτέρευσε η ομάδα.

Την αποστολή της ομάδας του Μεσολογγίου απαρτίζουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γκασούκας, Κοκώνης, Λίτσος, Παναγιωτόπουλος, Κοντομήτσος, Ντζιμάνης, Καλοκαίρης, Τζαμαλής, Πιστιόλης, Βασιλογιάννης, Μιχαλόπουλος Καβαλλάρης, Τσιούνης, Δενδρινός, Μακα, Φονταλής, Βρέττας, Κούρτης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

(ώρα έναρξης 17:00)

*Απόλλων Παραλιμνίου-Θράκη Φερών

*ΑΟ Ξάνθης-Άρης Αβάτου

*Ερμής Αμυνταίου-ΑΕ Καλαμπακίου

*Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-ΑΟ Καρδίας

*Αναγέννηση Πλαγιάς-Ηρακλής Πολύκαρπης

*Καβάλα-ΑΣ Γιαννιτσά

*Οικονόμος-ΑΕ Μεσολογγίου: Καλατζής

*Μακεδονικός Φούφας-Νίκη Βόλου

*Τηλυκράτης-ΑΟ Σελλάνων

*Αστέρας Ιτέας-Θεσπρωτός

*Παλληξουριακός-ΑΕ Ξηροβουνίου (15:30)

*Διαγόρας Βραχνέικων-Αιολικός (Κυριακή 2/9-16:30)

*Ερμιονίδα-Δάφνη Δαφνώνα (16:30)

*Θύελλα Καμαρίου-Κηφισιά (14:30)

*Κόρινθος 2006-Καλαμάτα

*Κιθαιρών Καπαρελίου-Πανσαμιακός (Κυριακή 2/9-17:00)

*Αντίμαχος-Θύελλα Ραφήνας (18:00)

*Ηρακλής Ελευσίνας-ΟΦ Ιεράπετρας

*Εθνικός-ΑΟ Παλαιόχωρας

*Χαλκίδα-Επισκοπή (16:00)

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass