Δυνατό τεστ για τον Απόλλωνα στο Πανθεσσαλικό

* ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ(19:30)

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2018 15:20

Φιλικών παιχνιδιών συνέχεια σήμερα για τον

Απόλλωνα Λάρισας, καθώς οι «κυανόλευκοι» στις 19.30 στο Πανθεσσαλικό στάδιο, θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό Βόλου.

Αυτό είναι το τρίτο φιλικό παιχνίδι της λαρισινής ομάδας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη νέα αγωνιστική περίοδο και το τέταρτο από την άλλη πλευρά, για τους γείτονες.

Ο Απόλλωνας κέρδισε στη Φιλιππούπολη τον Αμπελωνιακό 5-0 και στη Σιάτιστα τον Μακεδονικό 3-1, ενώ ο Ολυμπιακός έπαιξε κατά σειρά με Κ19 Ολυμπιακού Πειραιώς (2-2), Άρη (0-1), ενώ νίκησε με

3-1 τα Μετέωρα στο Ελευθεροχώρι.

Η λαρισινή ομάδα που επέστρεψε προχθές από τους Φιλιππαίους Γρεβενών όπου πραγματοποίησε για μια εβδομάδα περίπου το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, θα βρει απέναντί της έναν αντίπαλο που έχει υψηλές φιλοδοξίες τη νέα σεζόν, στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Έτσι στον τεχνικό Μαρσέλο Τροΐζι θα δοθεί η δυνατότητα να δει τις αντιδράσεις των παικτών του και τον βαθμό της βελτίωσης που υπάρχει από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, όπως επίσης και να εντοπίσει τα λάθη που θα γίνουν, για να διορθωθούν το επόμενο διάστημα.

Και υπάρχει ακόμη πολύ χρόνος, αν αναλογισθούμε πως το πρωτάθλημα της Football League μετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι πολύ πιθανό να μην ξεκινήσει στις 23 Σεπτεμβρίου, αλλά να μετατεθεί η έναρξη για τις 7 Οκτωβρίου.

Από αγωνιστικής πλευράς για τον Απόλλωνα ο τεχνικός Μαρσέλο Τροΐζι δεν υπολογίζει τον τραυματία Δημήτρη Λίταινα που υπέστη θλάση, ενώ για τον Ολυμπιακό Βόλου ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Αντώνη Καμπλιώνη, ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό χρονικό διάστημα.

Στην αποστολή του Απόλλωνα η οποία θα αναχωρήσει στις 17:30 από το γήπεδο της Φιλιππούπολης για τον Βόλο, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Κουτογλίδης, Μαντζάρης (τερματοφύλακες), Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Κοντοές, Χατζής, Μπιμάι, Lucas Ramos, Βαγενάς, Κακάμης, Κοντοθανάσης, Marcolino, Τασιούλης, Γαρυφαλλόπουλος, Lucao,

Γκουντρουμπής, Καμπέρης, Αγιώτης, Ρενάτο, Τσακυργιάννης.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass