Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ενθαρρυντικά μηνύματα του Απόλλωνα Λάρισας

ΕΙΧΕ ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Β. - ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΕΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΕΣΤ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2018 22:08

Ενθαρρυντικά ήταν τα μηνύματα που έστειλαν οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας, στο προχθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου(1-0).


Οι «κυανόλευκοι» είχαν γενικά μια καλή αγωνιστική εικόνα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, κόντρα σε μια ομάδα πολύ ενισχυμένη και η οποία αναμένεται πως θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο την καινούργια σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής κατηγορίας.
Ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Μαρσέλο Τροΐζι έμεινε ευχαριστημένος τόσο από την παρουσία των έμπειρων παικτών, όσο και από την αγωνιστικότητα των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών του συλλόγου, οι οποίοι κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες.
Το γκολ που δέχθηκε ο Απόλλωνας στο 59’ από τον Βασίλη Σαχινίδη ουσιαστικά προήλθε από λάθος, αλλά αυτή τη χρονική περίοδο που πραγματοποιείται η προετοιμασία, λόγω της κούρασης από τις δυνατές προπονήσεις, και τα λάθη είναι αναμενόμενο να γίνουν.

 

ΠΟΛΛΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ
Η προχθεσινή αναμέτρηση έδειξε πως αυτή τη χρονική στιγμή το πρόβλημα που εντοπίζεται είναι στο γκολ, καθώς δημιουργούνται πολλές ευκαιρίες, οι οποίες όμως δεν αξιοποιούνται.
Και αυτό είναι φυσιολογικό, καθώς ακόμη δεν έχει γίνει η κατάλληλη χημεία, ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες στην ομάδα και χρειάζεται ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να βρεθούν μεταξύ τους και να υπάρξει ομοιογένεια.
Υπάρχει σίγουρα ακόμη χρόνος μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League, ώστε να βελτιωθεί ο Απόλλωνας εκεί όπου εντοπίζονται οι αδυναμίες και να παρουσιαστεί έτοιμος, για τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

 

ΝΕΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την καινούργια αγωνιστική περίοδο, ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Κυριακή στη Φιλιππούπολη την Κέρκυρα(17:00), η οποία μπορεί να υποβιβάστηκε πέρυσι από τη Super League, όμως θα είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο, με το αξιόλογο ρόστερ που έχει.
Θα είναι λοιπόν ένα πολύ δυνατό τεστ για το λαρισινό σωματείο, που θα μετρήσει τις δυνάμεις του και παράλληλα οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία για να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα, όσον αφορά στο ποιες είναι οι δυνατότητες του φετινού Απόλλωνα.
Χθες οι παίκτες είχαν ρεπό και σήμερα με απογευματινή προπόνηση, θα συνεχιστεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

 

ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ
Αργά χθες το βράδυ έγινε γνωστό από την  ΠΑΕ Απόλλων πως το φιλικό παιχνίδι με την Κέρκυρα ενδέχεται να αναβληθεί, καθώς  θα παραμείνουν δεμένα τα πλοία στα λιμάνια της Κέρκυρας και της Ηγουμενίτσας το Σαββατοκύριακο, λόγω  της συμμετοχής των ναυτεργατών της Κέρκυρας στην απεργιακή κινητοποίηση της ΠΝΟ. Αν μέχρι αύριο δεν υπάρξει άλλη εξέλιξη, τότε θα είναι οριστική η ματαίωση της κυριακάτικης φιλικής αναμέτρησης.
*Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από το προχθεσινό φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη