Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γραπτές εξετάσεις και τεστ των Λαρισαίων διαιτητών

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 3/9 Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2018 20:34

Τις ημερομηνίες των γραπτών εξετάσεων και των τέστ των Λαρισαίων διαιτητών έκανε γνωστές η Ε.Δ./ΕΠΣΝΛ, η οποία πραγματοποίησε συνεδρίαση την περασμένη Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018 στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Ν.Λάρισας.

Αναλυτικά ανακοινώθηκαν τα κάτωθι:
1) Καλούνται όλοι οι νέοι διαιτητές – που παρακολούθησαν τη Σχολή Διαιτησίας τον Νοέμβριο του 2017- να παρευρεθούν σήμερα Πέμπτη 30 Αυγούστου στις 19.00, στα γραφεία της Ένωσης (Αδριανού 12).
2) Τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 20.00 στο ξενοδοχείο «Διόνυσος» θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση των διαιτητών-βοηθών διαιτητών και παρατηρητών διαιτησίας με την Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Ν.Λ. για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Στη διάρκεια της πρώτης συγκέντρωσης θα διεξαχθούν και οι γραπτές εξετάσεις των μη αξιολογημένων διαιτητών.
Η παρουσία όλων (αξιολογημένων – υπό αξιολόγηση – μη αξιολογημένων) είναι υποχρεωτική.
3) Την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 16.00 στο Στάδιο Αλκαζάρ θα πραγματοποιηθούν τα αγωνιστικά test των διαιτητών και βοηθών διαιτητών που κατέθεσαν την αίτηση συμμετοχής στα τοπικά πρωταθλήματα. Σε περίπτωση κάποιας αλλαγής θα υπάρξει εκ νέου ανακοίνωση για το πότε και πού θα πραγματοποιηθούν τα αγωνιστικά test.