Αλλαγές ετοιμάζει ο Αντωνίου

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΙΠΟΤΣΕΡΗ-ΑΚΟΣΤΑ

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2018 22:15

Του Σωτ. ΚέλλαΟ τεχνικός της ΑΕΛ Σωτήρης Αντωνίου ξεκίνησε τα πλάνα της τακτικής ενόψει του αγώνα με τον Άρη που θα γίνει την Κυριακή στο Καυταντζόγλειο Στάδιο αφού είναι επιβαρυμένο το Χαριλάου («Κλ. Βικελίδης»).

Ο προπονητής έχοντας και διά ζώσης εικόνα από τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας (τον παρακολούθησε στον πρώτο αγώνα με τη Λαμία) άρχισε από τη χθεσινή προπόνηση να κάνει δοκιμές σε αρκετές θέσεις.
Σίγουρη είναι η χρησιμοποίηση του Γκόλια αντί του τραυματία Μόρα στην άμυνα, ενώ από κει και πέρα υπάρχουν σκέψεις για μία ή δύο αλλαγές σε πλάγιες θέσεις και στην επιθετική γραμμή.
Δοκιμάσθηκαν χθες στην πρωινή προπόνηση δίπλα στον Κούλιτς αρκετοί όπως ο Μορσί, ο Φριούι, ο Σαχίτι αλλά και ο Ντέλετιτς. Αν αλλάξει ο παρτενέρ του Κούλιτς στην επίθεση τότε και στα πλάγια θα υπάρξουν ανάλογες αλλαγές.
Περισσότερα θα φανούν στη σημερινή προπόνηση.
Χθες ο προπονητής είχε δύο επιπλέον παίκτες, τον Θόδωρο Τριποτσέρη και τον Νόε Ακόστα, των οποίων ανακοινώθηκε επίσημα η απόκτησή τους.
Ο Ακόστα υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο ενώ το ίδιο χρονικό διάστημα έχει και το συμβόλαιο του Τριποτσέρη.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Τριποτσέρης έχει ηλικία 32 ετών(γεννήθηκε 4 Μαρτίου 1986) αγωνίζεται ως στόπερ και από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι τον Ιούνιο ήταν παίκτης του Λεβαδειακού αγωνιζόμενος σε 69 παιχνίδια ενώ είναι η δεύτερη φορά που έρχεται στην ΑΕΛ αφού προηγήθηκε το 2009-2010 (5 παιχνίδια).
Ξεκίνησε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό ενώ έχει αγωνισθεί και στην Κυπριακή Ανόρθωση. Με την Κυπριακή ομάδα πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα (2007-2008) και ένα κύπελλο(2006-2007).
Ο Ισπανός Νοέ Ακόστα γεννήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 1983, αγωνίζεται ως αριστερός πλάγιος και έχει παίξει 180 παιχνίδια στη Σούπερ Λίγκα. Ο Ακόστα πριν λίγες μέρες είχε υπογράψει στη Ρουμανική Πετρολούλ αλλά έλυσε το συμβόλαιό του. Ήρθε στην Ελλάδα το 2010-2011 για λογαριασμό του Ολυμπιακού Βόλου ενώ έχει παίξει σε Άρη, Λεβαδειακό, ΠΑΣ Γιάννενα και πέρυσι στη Λαμία όπου αγωνίσθηκε σε 26 παιχνίδια εκ των οποίων τα είκοσι ως βασικός. Πέτυχε ένα τέρμα, δέχθηκε τέσσερις κίτρινες κάρτες και μια κόκκινη.

 

ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟ
Με ανακοίνωσή της η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, ενημέρωσε ότι οριστικά στο Καυτανζόγλειο Στάδιο θα υποδεχθεί ο Άρης την ΑΕΛ για τη 2η αγωνιστική της Super League την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 19:15.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:
«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Άρης-ΑΕΛ στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή, θα διεξαχθεί στο Καυταντζόγλειο Στάδιο (αντί του “Κλ. Βικελίδης”), την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 19:15».

 

 

Κοντά σε αμυντικό χαφ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΛ βρίσκεται κοντά σε απόκτηση αμυντικού χαφ.
Ο συγκεκριμένος παίκτης αγωνίζεται σε ευρωπαϊκή ομάδα, έχει αγωνισθεί στα πρώτα παιχνίδια αυτής τη νέα αγωνιστική περίοδο αλλά οι διαπραγματεύσεις γίνονται και με το σωματείο καθώς το συμβόλαιό του τελειώνει στο τέλος του χρόνου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass