Φιλική νίκη 2-1 για τον Οικονόμο στο Μακρυχώρι

ΣΚΟΡΑΡΑΝ ΟΙ ΚΑΤΣΑΜΑΓΚΑΣ, ΔΡΑΧΑΛΙΒΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΑΠΛΕΣ

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2018 18:48

Νικηφόρα με σκορ 2-1 για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης έληξε ο προχθεσινός φιλικός αγώνας στο Μακρυχώρι με αντίπαλο τον φιλόδοξο Αετό.

Ο Κώστας Κατσάρας ξεκίνησε την αναμέτρηση με ποδοσφαιριστές που κατά βάση δεν αγωνίσθηκαν στην αρχική ενδεκάδα εναντίον της ΑΕ Μεσολογγίου, ενώ στη συνέχεια χρησιμοποίησε και τους υπόλοιπους.
Από την πλευρά του ο Δημήτρης Καπετανόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους παίκτες του, δείχνοντας ότι δημιουργεί ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο για το νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ.
Το σκορ άνοιξε στο 14’ ο Παναγιώτης Κατσαμάγκας με σουτ εντός μεγάλης περιοχής, ενώ στο 24’ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν το πέναλτι (ανατροπή του Απ. Γκαμπέτα) που εκτέλεσε ο Φουσίκας αποκρούστηκε από το δεξί δοκάρι του Αναστασίου. Από την άσπρη «βούλα» των 11 μέτρων διαμορφώθηκε το 0-2 στο 37’, με τον Στέλιο Δραχαλίβα να είναι εύστοχος στο πέναλτι που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Κατσαμάγκα και το σκορ έλαβε την τελική του μορφή στο 80’ με τον Φάνη Τσιαπλέ να αξιοποιεί την επαναφορά μετά την απόκρουση της μπάλας από το οριζόντιο δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ.
Τον αγώνα διηύθυνε ο Αδάμος Κουκούλης με τη συνδρομή των αδελφών Κοτούμπα, Δημήτρη και Νίκου.
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Σουπεκιώτης, Σουφχάρας (52’ Τσιαπλές), Φιλιππούλης, Απ. Γκαμπέτας (46’ Μπέτσιος), Τσιαντούλης, Αντωνόπουλος (56’ Αλατάς), Καρβούνης (52’ Ίλντο Τζίκα), Καλούσης (52’ Μπάρδας), Φουσίκας (61’ Ντόρι Τζίκα), Τζιόλας (76’ Ιωαννίδης), Μαλάκος (78’ Γκουτζαμασούλης).
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κώστας Κατσάρας): Αναστασίου, Ντούφας (46’ Σαπάκος), Μπουμπουνάρας (46’ Γαλάνης), Περτζιόνι (60’ Πίπιλας), Κουμπούρας (46’ Τσακάλι), Μιφτάρι (46’ Καλφούντζος), Πετράκης (46’ Μουλτσιάς), Χάμος (46’ Καραλούλης), Κατσαμάγκας (55’ Καραγιάννης), Δραχαλίβας (46’ Τόλιος), Β. Γκαμπέτας (46’ Καραγκούνης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass