Αυτά είναι τα σχέδια του Αντωνίου

ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ - ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2018 22:21

Με τον αέρα της εκτός έδρας νίκης επί του Απόλλωνα Σμύρνης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League η ΑΕΛ αγωνίζεται μεθαύριο Κυριακή στο Καυταντζόγλειο στάδιο με τον Άρη στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής και ο στόχος είναι ίδιος… μία ακόμα νίκη εκτός έδρας.


Από χθες ο τεχνικός της ομάδας Σωτήρης Αντωνίου ετοιμάζει τα πλάνα του ενόψει του παιχνιδιού και όλα δείχνουν ότι προβληματίζεται για ορισμένες θέσεις, κυρίως για τον παρτενέρ του Κούνιτς στην επίθεση στο 3-5-2 που είχε καθιερώσει από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ.
Κάτω από τα δοκάρια ο Κρίστινσαν θεωρείται σίγουρος ενώ στην άμυνα θα αγωνισθούν οι: Γρομητσάρης, Γκόλιας, Γκοΐκοβις ή Χούμπτσεφ. Αμυντικά χαφ θα είναι ο Μιλοσάβλιεβιτς με τον Φατιόν ενώ πιο μπροστά σε ρόλο ηγέτη ο Πίτι και στην επίθεση ο Κούνιτς.
Από κει και πέρα υπάρχουν και εναλλακτικές.
*Αν παίξει ο Γκοΐκοβιτς στα στόπερ ο Χούμτσεφ θα αγωνισθεί αριστερά και δεξιά ο Ντέλετιτς ενώ ο Σαχίτι παρτενέρ του Κούνιτς.
*Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο Καρανίκας δεξιά και στην επίθεση ο Ντέλετιτς μαζί με τον Κούνιτς(στην περίπτωση αυτή μένει εκτός ενδεκάδας ο Σαχίτι).
*Αν ο Χούμπτσεφ παίξει σέντερ μπακ ίσως δούμε Καρανίκα από δεξιά, αριστερά τον Ντέλετις και στην επίθεση τον Κούνιτς μαζί με τον Μορσί ή τον Φριούι.
Ο Αντωνίου δοκιμάζει όλα τα σχήματα με στόχο να βρει την καλύτερη λύση απέναντι στην τακτική του Άρη λέγοντας ότι οι αντίπαλοι θα πρέπει να προσαρμοστούν στην ΑΕΛ και όχι η ΑΕΛ στον αντίπαλό της.
Σήμερα θα γίνει προπόνηση στις 19.15 που είναι η ώρα του Κυριακάτικου αγώνα.
Ο Τριποτσέρης που αποκτήθηκε τη βδομάδα που διανύουμε λογικά θα είναι στη δεκαοκτάδα αφού δεν υπάρχουν πολλά στόπερ (λόγω τραυματισμών των Ζίζιτς και Μόρα) αντίθετα με τον Ακόστα που θέλει μια περίοδο προσαρμογής.ΠΕΡΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΧΑΦ
Σχετικά με την απόκτηση του Ευρωπαίου αμυντικού χαφ υπάρχει στασιμότητα λόγω του συμβολαίου με την ομάδα του και δεν αποκλείεται η ΑΕΛ να τον αποκτήσει από τώρα για τον Ιανουάριο.

 

Ο ΑΡΗΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΣΙΩΠΗ
Ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Άρης η απόκτηση του Μανώλη Σιώπη. Ο 24χρονος άσος θα φορέσει για τα επόμενα δύο χρόνια τη φανέλα του Αρη, αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές του εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη νέα του ομάδα.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης για τη μεταγραφή του Μανώλη Σιώπη αναφέρει τα εξής:
«Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει την απόκτηση του Μανώλη Σιώπη. O 24χρονος διεθνής μέσος, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, γεννήθηκε στις 14 Μαΐου 1994 στην Αλεξανδρούπολη.
Ο Μανώλης Σιώπης, που ξεκίνησε την καριέρα του από τις ομάδες Νέων Ολυμπιακού, έχει φορέσει ακόμη τη φανέλα του Πλατανιά και του Πανιωνίου.
Είναι διεθνής με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα U-17, U-19 και U-21, ενώ τον Νοέμβριο του 2016 κλήθηκε στην Εθνική Ανδρών».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass