Δοκιμάζει τις δυνάμεις του ο Απόλλων στην Κέρκυρα

ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟΚ (18:00)

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2018 15:03

Μετά τον Ολυμπιακό Βόλου ο Απόλλων Λάρισας δίνει σήμερα ένα ακόμα δυνατό εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι, αυτήν τη φορά στο νησί του Ιονίου, την πανέμορφη Κέρκυρα, με τον τοπικό ΑΟΚ (18:00).

Οι «κυανόλευκοι» θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε μια ομάδα η οποία μπορεί να υποβιβάσθηκε πέρυσι από τη Super League, όμως δεν παύει να παραμένει ένας αξιόλογος αντίπαλος και να έχει υψηλές φιλοδοξίες, την καινούργια σεζόν στο πρωτάθλημα της Football League.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Μαρσέλο Τροΐζι θα δοκιμάσει προφανώς την ενδεκάδα που σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στα επίσημα παιχνίδια, αλλά και άλλα σχήματα, κατά τη διάρκεια της σημερινής αναμέτρησης.

Λογικά θα δώσει τη δυνατότητα συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του, θα αξιολογήσει τον βαθμό ετοιμότητας στον οποίο βρίσκονται και θα δει πού υπάρχουν αδυναμίες, για να βρει τις λύσεις.

Υπενθυμίζεται πως καλώς εχόντων των πραγμάτων η λαρισινή ομάδα θα παίξει στο πρωτάθλημα της Football League στις 23 Σεπτεμβρίου εφόσον ξεκινήσει, ενώ για το Κύπελλο Ελλάδος θα αγωνιστεί εκτός έδρας στις 15 Σεπτεμβρίου, με κυπελλούχο ομάδα των ΕΠΣ.

Από αγωνιστικής πλευράς, για τη σημερινή συνάντηση δεν υπολογίζονται ο Ρενάτο ο οποίος αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού, όπως επίσης οι Λίταινας, Ζαΐμι, που βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας, ενώ στην Λάρισα έμειναν και οι Τσιάτας, Σπηλιόπουλος, Μπέικος, Παπαγεωργίου, Λουκάς.

Την αποστολή η οποία από χθες το απόγευμα βρίσκεται στην Κέρκυρα, απαρτίζουν οι παρακάτω 22 ποδοσφαιριστές: Κουτογλίδης, Μαντζάρης (τερματοφύλακες), Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Κοντοές, Χατζής, Μπιμάι, Lucas Ramos, Βαγενάς, Κακάμης, Κοντοθανάσης, Marcolino, Τασιούλης, Γαρυφαλλόπουλος, Lucao, Γκουντρουμπής, Καμπέρης, Αγιώτης, Τουγλής, Ταουσάνης και Τσακυργιάννης.

*Μετά τον αγώνα ο Απόλλωνας θα επιστρέψει στη Λάρισα απόψε το βράδυ, διότι αύριο θα μείνουν δεμένα τα πλοία στα λιμάνια της Κέρκυρας και της Ηγουμενίτσας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της ΠΝΟ.

Η ΚΕΡΚΥΡΑ

Με την ομάδα της Κέρκυρας δεν θα αγωνιστούν οι Σιατραβάνης, Κούρος, Μότα και Μίσκου που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, όπως επίσης και ο νεομεταγραφέντας Κούρος, ο οποίος είναι ανέτοιμος.

Ο τεχνικός Δημήτρης Σπανός θα χρησιμοποιήσει όλους τους υπόλοιπους παίκτες που έχει στη διάθεσή του.

Σημειώνεται πως τεχνικός διευθυντής στην ομάδα της Κέρκυρας είναι ο Τάσος Βενέτης, που στο παρελθόν φόρεσε τις φανέλες της ΑΕΛ και του Απόλλωνα Λάρισας.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass