Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συμφώνησε ο Απόλλων Λ. με τον Ριμπερί

Αναμένεται εντός της εβδομάδας στη Λάρισα

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2018 15:29

Ακόμα πιο κοντά στην πραγματοποίηση μιας νέας σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται ο Απόλλων Λάρισας, που συμφώνησε με τον ποδοσφαιριστή Στίβεν Ριμπερί ο οποίος και αναμένεται εντός της εβδομάδας στη θεσσαλική πρωτεύουσα.


Θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εν συνεχεία αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο, αν δεν υπάρξει κάτι το απρόοπτο.
Ο 23χρονος Γάλλος επιθετικός λοιπόν θα ενισχύσει σημαντικά τη λαρισινή ομάδα στο πρωτάθλημα της Football League και με την παρουσία του θα δώσει άλλον αέρα στους «κυανόλευκους».
ΦΙΛΙΚΗ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
Εν τω μεταξύ σε χθεσινή φιλική αναμέτρηση που έγινε στην Κέρκυρα, ο Απόλλων Λάρισας ηττήθηκε από την τοπική ομάδα, με σκορ 2-0.
Οι «κυανόλευκοι» ήταν αρκετά καλοί στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησαν ευκαιρίες στην επανάληψη, όμως οι πολλές αλλαγές που έγιναν είχαν ως αποτέλεσμα να επιφέρουν και τα δύο τέρματα των γηπεδούχων στο 86’ και στο 88’.
Θετικές οι εντυπώσεις για την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα σε γενικές γραμμές από τους παίκτες που υπολογίζει ως θεωρητικά βασικούς αυτούς που αγωνίστηκαν όπως και από κάποια νέα παιδιά.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Μαντζάρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Κοντοές, Χατζής, Τασιούλης, Lucas Rammos, Lucao, Marcolino, Καμπέρης.
Στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν και οι: Κουτογλίδης (τερματοφύλακας), Μπιμάι, Βαγενάς, Κακάμης, Κοντοθανάσης, Γαρυφαλλόπουλος, Γκουντρουμπής, Αγιώτης, Τουγλής, Ταουσάνης και Τσακυργιάννης.