Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αρχίζει προετοιμασία η Εθνική μπάσκετ

ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑ

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2018 15:30

Σήμερα το πρωί θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής ομάδας μπάσκετ των ανδρών για την προετοιμασία ενόψει των δύο αγώνων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τη Σερβία (13/9, Ηράκλειο) και τη Γεωργία (16/9, Τιφλίδα).

Οι 14 παίκτες που έχουν κληθεί από τον προπονητή της Εθνικής, Θανάση Σκουρτόπουλο, είναι οι Θανάσης Αντετοκούνμπο, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Νικ Καλάθης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Γιάννης Μπουρούσης, Ντίνος Μήτογλου, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Πρίντεζης και Κώστας Σλούκας.

Η Εθνική ομάδα θα προπονηθεί στο ΟΑΚΑ σήμερα και αύριο και θα αναχωρήσει για το Παρίσι μεθαύριο 7/9, προκειμένου να δώσει δύο αγώνες προετοιμασίας, με το Μαυροβούνιο (8/9, 19.00) και τη Γαλλία (9/9, 19.30). Θα επιστρέψει στην Αθήνα στις 10/9 και την Τρίτη 11/9 θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο για τον πρώτο αγώνα. Για την Τιφλίδα η αποστολή θα ταξιδέψει στις 14/9 και η επιστροφή στην Ελλάδα είναι προγραμματισμένη για τις 17/9.