Χωρίς άγχος ο Οικονόμος στο Αμύνταιο

* ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ * ΠΑΝ. ΝΟΥΣΙΑΣ: ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΑΣ

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2018 22:02

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και χωρίς άγχος, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης αγωνίζεται σήμερα και ώρα 17:00 στο Αμύνταιο με τον τοπικό Ερμή, για τη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι «Πράσινοι» θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι σε μια καλή ομάδα, αλλά θα προσπαθήσουν για να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης, καθώς στην επόμενη φάση θα υποδεχτούν εντός έδρας στο γήπεδο «Γιώργος Μητσιμπόνας», ομάδα της Football League.

Αυτό το κίνητρο είναι μεγάλο για τους παίκτες του Κώστα Κατσάρα, οι οποίοι προετοιμάσθηκαν κατάλληλα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και είναι πανέτοιμοι από κάθε άποψη.

Σε δηλώσεις του για τη σημερινή αναμέτρηση, ο έμπειρος γκολκίπερ και αρχηγός του Οικονόμου Παναγιώτης Νούσιας, επισήμανε τα εξής: «Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, με μια ομάδα Γ΄Εθνικής που δεν τη γνωρίζουμε, απλά έχουμε συγκεντρώσει κάποιες πληροφορίες για τον τρόπο παιχνιδιού της.

Είναι παράλληλα ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι για την ομάδα μας, καθώς αν περάσουμε θα παίξουμε μετά στην έδρα μας με σύλλογο της Β΄Εθνικής, που κανείς δεν το φανταζόταν. Προετοιμασθήκαμε κατάλληλα όλο αυτό το διάστημα, δεν υπάρχουν προβλήματα και ευελπιστούμε πως θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει, σύμφωνα με αυτό που θα βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο».

Από αγωνιστικής πλευράς δεν υφίστανται προβλήματα και στην αποστολή η οποία θα αναχωρήσει σήμερα τη 1 το μεσημέρι για το Αμύνταιο, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Νούσιας, Αναστασίου, Γκαμπέτας, Κουμπούρας, Μπουμπουνάρας, Τσακάλι, Γαλάνης, Χάμος, Πετράκης, Κατσαμάγκας, Καλφούντζος, Μιφτάρι, Καραλούλης, Δραχαλίβας, Τόλιος, Μουλτσιάς, Καραγκούνης, Ντούφας, Σαπάκος.

*Στους αγώνες της 1ης φάσης ο Οικονόμος κέρδισε στην έδρα του την Α.Ε.Μεσολογγίου 1-0 και ο Ερμής Αμυνταίου την Α.Ε.Καλαμπακίου 2-1.

*Τον σημερινό αγώνα θα διευθύνει ο Μελέτιος Γιουματζίδης (Πέλλας), ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους Αθανάσιο Παπαδάκη (Ημαθίας), Αθανάσιο Δέλλιο (Πέλλας), ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Συμεών Σπύρου (Καστοριάς).

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

1η ζώνη(Βορράς)

17:00 Αμύνταιο-Οικονόμος

17:00 Τρίκαλα Ημαθίας- Γιαννιτσά

17:00 Αναγ.Πλαγιάς-Θεσπρωτός

*Άνευ αγώνα προκρίθηκαν οι: Απόλλων Παραλιμνίου, Άρης Αβάτου, Νίκη Βόλου, Α.Ο. Καρδίας, Τηλυκράτης

2η ζώνη (Νότος)

Αντίμαχος - Αιολικός

Επισκοπή -Παλληξουριακός

Τα παιχνίδια αυτά πιθανόν να γίνουν την ερχόμενη Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου.

* Άνευ αγώνα προκρίθηκαν οι: Εθνικός, Ερμιονίδα, Θύελλα Καμαρίου, Ιεράπετρα, Κόρινθος 2006, Κιθαιρών Καπαρελλίου.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass