Βλέπει μπροστά η ΑΕΛ και επικεντρώνεται στο ματς με τον Παναθηναϊκό

* ΟΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 16/9 ΚΑΙ ΩΡΑ 18:15 ΣΤΟ AEL FC ARENA

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2018 22:04

Μια νίκη και μια ήττα είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός της ΑΕΛ στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, όπου οι «βυσσινί» θέλουν να έχουν μια όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία και να ικανοποιήσουν τους χιλιάδες φίλους τους.

Από την αρχή φαίνεται πως θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα, με όλες τις ομάδες που έχουν ενισχυθεί να δείχνουν δυνατές και πως θα προσπαθήσουν να υλοποιήσουν τους διαφορετικούς στόχους που έχουν θέσει.

Η ΑΕΛ θα επιδιώξει από την πλευρά της να είναι ανταγωνιστική σε όλα τα παιχνίδια, παρουσιάζοντας μια εικόνα ομάδας όπως αρμόζει στην ένδοξη ιστορία της και βέβαια θέλει να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα.

Είναι υποχρεωμένη λοιπόν να δει μπροστά και να μην μείνει στην αναμέτρηση με τον Άρη, όπου εντοπίστηκαν τα λάθη που έγιναν και το ζητούμενο είναι να μην επαναληφθούν στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν.

Το μυαλό πλέον επικεντρώνεται στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, παιχνίδι που ορίστηκε χθες να γίνει τη μεθεπόμενη Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:15, στο AEL FC ARENA.

Και θα είναι αρκετά δύσκολο, απέναντι σε μια νεανική ομάδα που ξεκίνησε με δύο ισάριθμες νίκες, δείχνοντας ένα διαφορετικό πρόσωπο από ό,τι στα φιλικά.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Σωτήρης Αντωνίου με τους συνεργάτες του αρχίζουν από σήμερα να καταστρώνουν τα σχέδιά τους για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς χθες η ομάδα είχε ρεπό.

ΑΕΛ και Παναθηναϊκός είχαν αναμετρηθεί σε φιλικό παιχνίδι στις 12 Αυγούστου στο AEL FC ARENA, όπου οι «βυσσινί» με γκολ του Πίτι κέρδισαν 1-0.

Όμως ο αγώνας του πρωταθλήματος θα είναι εντελώς διαφορετικός και θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες της λαρισινής ομάδας για να φτάσουν στην επιτυχία.

Το ερχόμενο Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου η ΑΕΛ θα αγωνιστεί σε φιλικό στις 17:30 στο Καυταντζόγλειο Στάδιο, με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, παιχνίδι που θα είναι μια πολύ καλή πρόβα, ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης με τους «Πράσινους».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 3ης ΗΜΕΡΑΣ

Την Κυριακή λοιπόν 16 Σεπτεμβρίου στις 18:15 η ΑΕΛ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο AEL FC ARENA και η αναμέτρηση θα έχει μετάδοση από το συνδρομητικό κανάλι της Nova.

Το παιχνίδι ορίστηκε επίσημα, όπως και όλοι οι αγώνες της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2018-19. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης ημέρας, έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

18:15 ΟΦΗ-ΠΑΟΚ NOVA

19:00 Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννινα ΕΡΤ

20:30 ΑΕΚ-Πανιώνιος NOVA

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

16:00 Ξάνθη-Παναιτωλικός ΕΡΤ

18:15 ΑΕΛ-Παναθηναϊκός NOVA

19:00 Ατρόμητος-Λαμία ΕΡΤ

20:30 Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης NOVA

ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

19:00 Άρης-Λεβαδειακός ΕΡΤ

ΥΨΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΡΗΣ-ΑΕΛ

Τα αποτελέσματα της τηλεθέασης που είχαν οι αγώνες τους οποίους μετέδωσε η ΕΡΤ, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, δόθηκαν στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της AGB, η αναμέτρηση Άρης-ΑΕΛ(2-0), που έγινε στο Καυτατζόγλειο Στάδιο, έδωσε την 1η θέση στην ΕΡΤ, αποσπώντας το υψηλότερο μερίδιο με 19,1% τηλεθέαση, το μεγαλύτερο από όλα τα υπόλοιπα Ελληνικά κανάλια. Το μερίδιο αυτό μεταφράζεται, πάντα με βάση τα επίσημα στοιχεία, σε πάνω από 1.000.000 τηλεθεατές!

*Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΛ στην πρεμιέρα κέρδισε στην Αθήνα τον Απόλλωνα με 1-0.

*Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από το φετινό φιλικό παιχνίδι ΑΕΛ-Παναθηναϊκός 1-0.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass