Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανεβάζει ρυθμούς ο Απόλλων Λάρισας

Μ. ΤΡΟΪΖΙ: ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ - ΔΥΝΑΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΘΕΣ Ο ΣΤΙΒΕΝ ΡΙΜΠΕΡΙ

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2018 22:52

Στην επιθετική τακτική της ομάδας θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα το επόμενο διάστημα ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, Μαρσέλο Τροΐζι, ανεβάζοντας σταδιακά τους ρυθμούς της προετοιμασίας.

Για τον λόγο αυτό οι «κυανόλευκοι» θα δώσουν ένα δυνατό αγωνιστικό τεστ το προσεχές Σάββατο, στις 18:00, στη Φιλιππούπολη με αντίπαλο τη Λαμία που αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ. Ένα παιχνίδι στο οποίο θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του Απόλλωνα αφού θα είναι το πρώτο επίσημο φιλικό για τη φετινή σεζόν στη φυσική του έδρα, τη Φιλιππούπολη.
Το ζητούμενο για τον Μαρσέλο Τροΐζι είναι να τσεκάρει τη βασική 11άδα, αυξάνοντας την πίεση και τον χρόνο συμμετοχής, καθώς όπως επισήμανε θέλει να τεστάρει τους βασικούς παίκτες σε διάστημα μεγαλύτερο των 70 λεπτών.
Ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Γάλλου επιθετικού Στίβεν Ριμπερί, ο οποίος θα πρέπει να περάσει πρώτα τα εργομετρικά προκειμένου να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται.
Γενικά και σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία των «κυανολεύκων» (πέραν της επικείμενης φιλικής αναμέτρησης με τη Λαμία) οι ρυθμοί στον Απόλλωνα ανεβαίνουν σταδιακά με το βάρος πλέον να πέφτει στην επιθετική τακτική, παράλληλα με τη φυσική κατάσταση.
«Ανεβάζουμε σιγά-σιγά ρυθμούς. Στο θέμα της φυσικής κατάστασης δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι, ωστόσο είμαι ευχαριστημένος από τους περισσότερους παίκτες» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός Μαρσέλο Τροΐζι και πρόσθεσε:
«Μέχρι τώρα παίξαμε δυνατά φιλικά παιχνίδια. Ιδίως στην Κέρκυρα, παρά το τελικό αποτέλεσμα, στο πρώτο μέρος θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει 4 γκολ. Στην επανάληψη όμως η κούραση ήταν εμφανής και δεν μας επέτρεψε να πετύχουμε αυτό που θέλαμε.
Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ στο αμυντικό κομμάτι και στη συνέχεια θα δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στην επίθεση. Τις επόμενες δύο εβδομάδες θα δουλέψουμε την επίθεση.
Πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός η ομάδα βελτιώνεται και προς το τέλος του μήνα θα είμαστε πολύ καλύτεροι» κατέληξε ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι με τη Λαμία θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2018-19, από τα γραφεία του Συλλόγου στο γήπεδο Φιλιππούπολης. Οι τιμές είναι: SIMPLE: 120 ευρώ, VIP: 150 ευρώ
Η τιμή του εισιτηρίου για το φιλικό με την Λαμία ορίσθηκε στα 10 ευρώ και στις δύο Θύρες (1 και 2).
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο ΡΙΜΠΕΡΙ
Παίκτης του Απόλλωνα Λάρισας και με τη… βούλα είναι ο Γάλλος επιθετικός Στίβεν Ριμπερί, αδελφός του άσου της Μπάγερν Μονάχου, Φρανκ Ριμπερί. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αφίχθη χθες νωρίς το απόγευμα στη Λάρισα (αρχικά μετέβη αεροπορικώς από το Παρίσι στη Θεσσαλονίκη) και ανακοινώθηκε επίσημα από την «κυανόλευκη» ΠΑΕ. Ο Στίβεν Ριμπερί συνομίλησε με τον τεχνικό του Απόλλωνα Λάρισας Μαρσέλο Τροΐζι, γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες και στη συνέχεια πήρε μέρος στην προπόνηση αλλά κινήθηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.
Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ έχει ως εξής:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 23χρονου Γάλλου κυνηγού Steven Ribery. O Steven γεννήθηκε στην Boulogne της Γαλλίας στις 07/11/1995 και έχει ύψος 1.80. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις Ακαδημίες της Bayern Munich πριν πάει στην Boulogne, από όπου μεταγράφηκε στην Gazélec Ajaccio. Είναι αδερφός του διεθνή Γάλλου άσου της Bayern Munich, Franck Ribery.
 Στην Λάρισα έρχεται με τις καλύτερες συστάσεις με σκοπό να μας δώσει τα αγωνιστικά του διαπιστευτήρια.
 Ο Steven έφτασε αεροπορικώς από το Παρίσι στην Θεσσαλονίκη και από εκεί στην πόλη μας και στο γήπεδο Φιλιππούπολης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει τόσο με τον coach κ. Marcello Troizi, όσο και με τους ανθρώπους της ΠΑΕ, ενώ γνώρισε και τους νέους του συμπαίκτες. Ο Ribery προπονήθηκε μάλιστα, μιας και το επιθυμούσε και ο ίδιος, αλλά σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Στην παρουσίασή του, παρόντες ήταν ο coach κ. Marcello Troizi και το διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Βέβης».

ΣΤΟ «ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ» Ο ΚΑΝΤΕ
Στο προσκήνιο επανέρχεται για τους «κυανόλευκους» η περίπτωση του Μπραϊμά Καντέ. Ο 23χρονος Πορτογάλος ανασταλτικός μέσος είχε βρεθεί στις αρχές του καλοκαιριού στο «στόχαστρο» του Απόλλωνα Λάρισας, αλλά έφυγε για το εξωτερικό. Δεν μπόρεσε όμως να βρει ομάδα και επέστρεψε στην Ελλάδα. Έτσι οι άνθρωποι του Απόλλωνα άρχισαν εκ νέου τις επαφές με τον Μπραϊμά Καντέ, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον τεχνικό Μαρσέλο Τροΐζι στην ομάδα της Καλλιθέας. Με την απόκτηση του Μπραϊμά Καντέ θα κλείσει ο μεταγραφικός κύκλος για την ομάδα της Φιλιππούπολης.

ΛΥΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ
Παρελθόν για την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας αποτελούν δύο παίκτες. Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Γκιντίδη και τον Αλέξανδρο Τσιούτσια με τους οποίους η «κυανόλευκη» ΠΑΕ προχώρησε χθες στη λύση των συμβολαίων τους.
Στη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει τη λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Γκιντίδη και του εύχεται να είναι γερός και καλή συνέχεια σε όποια ομάδα και αν πάει.
Παράλληλα ανακοινώνεται η λύση συμβολαίου με τον ταλαντούχο επιθετικό Αλέξανδρο Τσιούτσια. Η οικογένεια του Απόλλωνα νιώθει τον Αλέξανδρο παιδί της και σίγουρα στο μέλλον κάποια στιγμή θα πορευθούμε ξανά μαζί».

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Gallery άρθρου