Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο ΣΠΠΛ ενημερώνει τους προπονητές - μέλη του

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2018 16:04

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου ν. Λάρισας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«1. Ενημερώνονται οι προπονητές ποδοσφαίρου που δεν επιλέχθηκαν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο για πρώτες βοήθειες και χρήση απινιδωτή το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ότι θα πραγματοποιηθούν νέα σεμινάρια το Σάββατο 29/9/2018 (πρωί και απόγευμα).
Να υπενθυμίσουμε ότι η παρακολούθηση του σχετικού σεμιναρίου είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση κάρτας πιστοποίησης προπονητή (κάρτας πάγκου). Αιτήσεις υποβάλλονται στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Λάρισας.
2. Ενημερώνονται οι προπονητές ποδοσφαίρου που δεν παρακολούθησαν την Ανανεωτική Σχολή ισχύος ταυτοτήτων που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο στη Λάρισα, ότι μπορούν να παρακολουθήσαν την αντίστοιχη Σχολή στην Καρδίτσα (χρονικό διάστημα από 17 έως 24 Σεπτεμβρίου 2018). Την εν λόγω Σχολή έχουν υποχρέωση να την παρακολουθήσουν οι προπονητές που έχουν φοιτήσει σε Σχολές προπονητών μέχρι 31/12/2017, των διπλωμάτων UEFA Α, UEFA Β, καθώς και αυτών της Γ.Γ.Α. και των εξομοιωμένων γυμναστών. Η συμμετοχή όλων των παραπάνω που ενδιαφέρονται να εργασθούν ως προπονητές είναι υποχρεωτική, προκειμένου να έχει ισχύ η ταυτότητα τριετίας 2018-2021, που θα εκδοθεί μέσα στο 2018.
Η Σχολή είναι διήμερη και θα ανακοινωθεί έγκαιρα η ακριβής ημερομηνία, ο χώρος (θεωρητικού και πρακτικού μέρους) και οι ώρες λειτουργίας.
3. Παρακαλούνται οι προπονητές ποδοσφαίρου που έχουν καταθέσει ήδη στην Ε.Π.Σ. Λάρισας το έντυπο για τα προσωπικά δεδομένα, να προσκομίσουν ένα (1) όμοιο πρωτότυπο (θεωρημένο από ΚΕΠ) έντυπο στον Σύνδεσμο Προπονητών, όπως προβλέπεται στον σχετικό κανονισμό.
4. Προκειμένου οι συνάδελφοι προπονητές ποδοσφαίρου να προμηθεύονται Βεβαίωση Μέλους από τον Σύνδεσμο Προπονητών, που είναι απαραίτητη για την έκδοση κάρτας πάγκου και για την παρακολούθηση της Ανανεωτικής Σχολής ισχύος ταυτοτήτων στην Καρδίτσα, καθώς και να προσκομίζουν το πρωτότυπο έντυπο για τα προσωπικά δεδομένα, τα γραφεία του Συνδέσμου θα είναι ανοιχτά κάθε Τρίτη και Πέμπτη από 20:30 έως 22:00».