Η Στεφανίδη κορυφαία του Αυγούστου στην Ευρώπη

ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΣ ΟΣΤΡΑΒΑ

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2018 17:36

Η Κατερίνα Στεφανίδη στις γυναίκες και ο Βέλγος Κοέν Ναρτ στους άνδρες αναδείχθηκαν κορυφαίοι αθλητές του Αυγούστου από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου, στη μηνιαία δημοσκόπηση που πραγματοποιεί μέσω της ιστοσελίδας της.

Αυτή είναι ακόμη μία επιτυχία της Ελληνίδας άλτριας του επί κοντώ, η οποία τον προηγούμενο μήνα κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου βελτιώνοντας το ρεκόρ αγώνων με 4.85μ.
Ήταν το πρώτο ελληνικό «1-2» στη διοργάνωση και στο συγκεκριμένο αγώνισμα, αφού δεύτερη κατετάγη η Νικόλ Κυριακοπούλου. Η Στεφανίδη κατέκτησε και το «διαμάντι» του Diamond League για 3η συνεχή φορά φέτος στη Ζυρίχη με 4.87μ.
Η αθλήτριά μας συγκέντρωσε 861 ψήφους, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τη βρετανίδα Ντίνα Άσερ Σμιθ με 785. «Σας ευχαριστώ όλους για την ψηφοφορία», έγραψε η Κατερίνα Στεφανίδη στο twitter.
Στο μεταξύ, η Στεφανίδη βρίσκεται στην Οστράβα όπου σήμερα και αύριο θα διεξαχθεί το Διηπειρωτικό κύπελλο στίβου. Σε συνέντευξη Τύπου των διοργανωτών, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν στο πάνελ των ομιλητών, όπου τόνισε: «Σπάνια έχουμε την ευκαιρία να μετάσχουμε σε έναν ομαδικό αγώνα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που εκπροσωπώ την ομάδα της Γηραιάς Ηπείρου. Πάμε Ευρώπη!».
Η Στεφανίδη αγωνίζεται σήμερα το βράδυ και μαζί της δύο ακόμη Έλληνες, ο Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος και η Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass