«Ξεμούδιασε» με τέσσερα γκολ η ΑΕΚ στα Τρίκαλα

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2018 19:48

Χωρίς την πίεση που δημιουργεί η κατάκτηση του αποτελέσματος, οι παίκτες της ΑΕΚ απελευθερώθηκαν και νίκησαν με σκορ 4-1 τα Τρίκαλα σε φιλικό ματς που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της θεσσαλικής πόλης.

Μάλιστα το σκορ διαμορφώθηκε πριν ακόμα συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο με τέσσερις διαφορετικούς παίκτες να βρίσκουν δίχτυα για τους πρωταθλητές: Γιακουμάκης (2’), Λόπες (9’), Γαλανόπουλος (12’), Κλωναρίδης (26’). Μείωσε για τους γηπεδούχους ο Συμελίδης στο 15’.
Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι (με το περιβραχιόνιο του αρχηγού) έπαιξε ένα ημίχρονο στο πλαίσιο της αγωνιστικής του προσαρμογής ώστε να είναι έτοιμος την επόμενη εβδομάδα, ο Γκάλο είναι ήδη 100%, ενώ ο Ουζουνίδης είχε την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά τον Γιάννη Γιαννιώτα, τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, που μπήκε ως αλλαγή στο τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης.
ΑΕΚ (Μαρινος Ουζουνίδης): Τσιντώτας (61’ Γιαννίκογλου), Γκάλο (61’ Λαμπρόπουλος), Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι (46’ Σβάρνας), Λόπες (46’ Γιαννούτσος), Γαλανόπουλος (46’ Μοράν), Άλεφ, Κλωναρίδης (61’ Γιαννιώτας), Αϊντάρεβιτς (61’ Πόνσε), Γιούσης, Γιακουμάκης (70’ Σιμόες).
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ταΐρης, Πάνος (12’ λ.τρ. Γκουγκούδης), Γκόλιας (82’ Νιάρος), Γκότοβος, Πατσατζόγλου (76’ Συριόπουλος), Τσιάρας (68’ Γκατζολάρι), Τσιμίκας (82’ Ηλιάδης), Γιουκαρής (76’ Τριανταφυλλάκος), Ρούνει (70’ Σταματάκος), Συμελίδης (63’ Μακρίδης), Ράντι (87’ Αλέξ. Αλμπάνης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass