Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φιλική ήττα για τον Ερμή Αγιάς

Από τον Κολοσσό Ρόδου με 80-62

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2018 18:58

Το δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας του έδωσε στο Μουζάκι ο Ερμής Αγιάς με αντίπαλο τον κατά μία κατηγορία μεγαλύτερο Κολοσσό Ρόδου.

Ο αγώνας έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα ενδεικτικό των πολύ καλών σχέσεων των δύο συλλόγων και νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της Ρόδου με 80-62.
Ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ για το συγκρότημα του Στέφανου Πέρκου, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας, που αγωνίστηκε χωρίς τον φυσικό του ηγέτη Νέστορα Κόμματο αλλά και τον νεοαποκτηθέντα Μπελιάνκου, ο οποίος απουσίαζε καθώς αγωνίζεται στα φιλικά παιχνίδια με την Εθνική Λευκορωσίας αυτές τις ημέρες.
Ο Ερμής ήταν ανταγωνιστικός στο πρώτο ημίχρονο, πίεσε τον αντίπαλό του έχοντας καλό ρυθμό, ωστόσο ο Κολοσσός ανέβασε στροφές στην επανάληψη και έφτασε στη νίκη.
Τα δεκάλεπτα: 22-17, 43-37, 67-54, 80-62.
Το επόμενο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα της Αγιάς έχει προγραμματιστεί για αύριο Τρίτη στις 16:30 στη Λαμία με αντίπαλο τον τοπικό Έσπερο, ομάδα Β’ Εθνικής. Παράλληλα από τους ανθρώπους του Ερμή γίνονται προσπάθειες για ένα ακόμα δυνατό φιλικό παιχνίδι αυτή τη φορά με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.