Η ΑΕΛ φέρνει Αλεξάντρ Κοέφ

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ - ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΡΥΘΜΟΥΣ

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2018 22:22

Του Σωτ. ΚέλλαΗ μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΛ συνεχίζεται αφού μετά τους Τριποτσέρη, Ακόστα, Μπέρτο η διοίκησης της ΠΑΕ φέρνει στη Λάρισα σήμερα τα ξημερώματα και τον Γάλλο αμυντικό χαφ Αλεξάντρ Κοέφ που ανήκε μέχρι το καλοκαίρι στην ιταλική Ουτινέζε.


Ο Κοέφ ήρθε με πτήση από το Παρίσι στην Αθήνα και από κει οδικώς τα ξημερώματα αναμένεται στη Λάρισα για να περάσει τα εργομετρικά και ιατρικά τεστ.
Ο Γάλλος παίκτης είναι 26 ετών (γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 1992 στη Βρέστη) και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Λανς για να πάρει μεταγραφή στην ιταλική Ουτινέζε το 2013 αντί του ποσού του ενός εκατομμυρίου ευρώ.
Η ιταλική ομάδα τον έδωσε διαδοχικά δανεικό σε Γρανάδα, Μαγιόρκα, Μουσκρόν, Γκαζελέκ Αζαξιό και την τελευταία διετία αγωνίστηκε με το ίδιο καθεστώς (δανεισμού) στην ομάδα της γενέτειράς του, Σταντ Μπρεστ που αγωνιζόταν στη Β’ Γαλλίας.
Πέρυσι έπαιξε 25 παιχνίδια εκ των οποίων τα 22 ως βασικός ενώ σε τρία μπήκε ως αλλαγή. Πέτυχε ένα τέρμα, δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες και αποβλήθηκε σε ένα παιχνίδι.
Την προηγούμενη χρονιά είχε παίξει 30 παιχνίδια εκ των οποίων τα 22 ως βασικός και σε οκτώ μπήκε αλλαγή πετυχαίνοντας τρία τέρματα.
Ο παίκτης θα είχε εντυπωσιακή εξέλιξη αν δεν είχε ένα τραυματισμό στην αρχή της επαγγελματικής του καριέρας το 2008.
Χαρακτηριστικό ότι έχει 40 συμμετοχές σε όλες τις μικρές ομάδες της εθνικής Γαλλίας.
Παίζει εκτός από αμυντικό χαφ σε δύο θέσεις, στόπερ και δεξί μπακ-χαφ.
Η συμφωνία σύμφωνα με πληροφορίες είναι για 200.000 ευρώ ετησίως και το συμβόλαιό του θα έχει διάρκεια δύο ετών με ανανέωση για άλλα δύο.
Πάντως ίσως να μην είναι η τελευταία μεταγραφή καθώς η ΑΕΛ κινείται και σε απόκτηση επιθετικού.

 

ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΡΥΘΜΟΥΣ
Η μεταγραφή του Κοέφ αλλά και των υπολοίπων παικτών αποτελεί μήνυμα σε ορισμένους παίκτες ότι πρέπει να ανεβάσουν ρυθμούς καθώς από ορισμένους(Φριούι, Νούνιτς) δεν είναι ευχαριστημένοι στην ΠΑΕ για την απόδοσή τους.
Τα τελευταία φιλικά παιχνίδια με Ολυμπιακό Βόλου και Ιωνικό Νικαίας αποτέλεσαν κριτήριο για την αξία ορισμένων ποδοσφαιριστών και ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου ολοκληρώσει την αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού.
Αυτός που δείχνει να ανεβάζει ρυθμούς είναι ο Τριποτσέρης αντίθετα με τον Ακόστα που ακόμα δεν έχει φθάσει σε επιθυμητό επίπεδο. Επίσης ο Μόρας μάλλον θα είναι έτοιμος για το μεθεπόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ενώ ο Ζίζιτς θα επανέλθει στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

 

ΧΘΕΣ ΡΕΠΟ
Χθες οι παίκτες της ΑΕΛ είχαν ρεπό ενώ θα επανέλθουν σε προπονητικούς ρυθμούς ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Παναθηναϊκό σήμερα το πρωί. Ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου δεν μπορεί να υπολογίζει για τον αγώνα αυτό τους τραυματίες Ζίζιτς, Μόρα και Κάσσο.

 

ΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΕΛ
Ο σύλλογος βετεράνων της ΑΕΛ συνεχίζει την προσπάθεια για τη συγκέντρωση και καταγραφή του οπτικού υλικού της ιστορίας της ομάδας , η οποία επικαιροποιήθηκε με την πρόταση του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη για δημιουργία αθλητικού μουσείου της ΑΕΛ στο στάδιο Αλκαζάρ, όπως αυτή εκφράστηκε κατά την επίσκεψή του στη Λάρισα στις 12 Ιουνίου 2018.
Μέσα από την αναζήτηση βρέθηκε μικρός αριθμός πολύ σπάνιων και αδημοσίευτων φωτογραφιών. Ωστόσο, αρκετοί παλαίμαχοι έχουν δηλώσει ότι αριθμός φωτογραφιών τους έχει χαθεί για διάφορους λόγους. Μέχρι στιγμής, έχουν καταγραφεί 228 ώρες βίντεο, 80.000 φωτογραφίες.
Για τον όσο το δυνατό μεγαλύτερο εμπλουτισμό του οπτικού υλικού, αλλά και τη διάσωσή του, καλούνται οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και οι παράγοντες τόσο από τις ομάδες που προήλθε η συγχώνευση όσο και της ΑΕΛ, καθώς και όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια συλλογής και όσοι διαθέτουν ψηφιοποιημένο υλικό μπορούν να το αποστέλλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση aelmuseum@outlook.com, ενημερώνοντας το αρχείο με την ημερομηνία (εφόσον είναι διαθέσιμη), την περιγραφή (αγώνας ή εκδήλωση) και οποιαδήποτε άλλη χρήσιμη πληροφορία (π.χ. πρόσωπα που απεικονίζονται).

 

 

Κλήθηκε σε απολογία η ΠΑΕ ΑΕΛ

Μεθαύριο Πέμπτη (13/9) θα απολογηθεί στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στο εκτός έδρας παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο και ιδιαίτερα για τη ρίψη φωτοβολίδας ευθείας βολής προς την εξέδρα των οπαδών του Πανιωνίου. Σημειώνεται ότι, με βάση τον πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ, ο «Δικέφαλος του Βορρά» απειλείται μόνο με «βαρύ» χρηματικό πρόστιμο.
Σε απολογία έχει κληθεί και η ΠΑΕ Πανιώνιος, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων στο ίδιο παιχνίδι, όπως επίσης και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας (δηλώνεται στο φύλλο αγώνα ως διερμηνέας), και ο εκπρόσωπός του Άρη Γιώργος Κολτσίδας, για τη συμπεριφορά τους στο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass