Ενδιαφέρει και το Κύπελλο τον Απόλλωνα

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2018 22:15
Ενδιαφέρει και το Κύπελλο τον Απόλλωνα ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΟΥ

Μετά το φιλικό με τη Λαμία το περασμένο Σάββατο, ο Απόλλων Λάρισας προετοιμάζεται για την πρώτη επίσημη αναμέτρηση, της φετινής περιόδου.


Θα αγωνιστεί λοιπόν την ερχόμενη Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στην Ηγουμενίτσα με τον Α.Σ. Θεσπρωτού και θέλει να προκριθεί, στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Παιχνίδι που μπορεί να χαρακτηρίζεται ως δύσκολο, όμως το φαβορί για να περάσει είναι η λαρισινή ομάδα, καθώς αγωνίζεται μια κατηγορία πιο πάνω από τον αντίπαλό της και έχει την ποιότητα των παικτών, για να πετύχει τον στόχο της.
Tο ματς θα είναι παράλληλα ένα καλό τεστ ενόψει του πρωταθλήματος της Football League και ο τεχνικός Μαρσέλο Τροΐζι θα έχει την ευκαιρία να δει τις αντιδράσεις των παικτών του, σε επίσημο αγώνα.
Σε κάθε περίπτωση οι παίκτες της λαρισινής ομάδας χρειάζεται να δείξουν την πρέπουσα σοβαρότητα, ώστε να μην βρεθούν προ εκπλήξεων.
Οι «κιτρινόμαυροι» της Ηγουμενίτσας οι οποίοι θα πάρουν μέρος στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, παρουσιάζουν ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο έως τώρα, στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.
Στους δύο αγώνες που έδωσαν, κέρδισαν εκτός έδρας τον Αστέρα Ιτέας 1-0 και στο Κιλκίς την Αναγέννηση Πλαγιάς 5-0, μετά από εξαιρετική εμφάνιση.
Και μπορεί να θέλουν να... τριτώσει το καλό, όμως οι «κυανόλευκοι» φέρονται αποφασισμένοι να πάρουν αυτοί το εισιτήριο και να συνεχίσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, στη φάση των «32», όπου 16 ομάδες που θα προκριθούν συν τις 16 της Super League, θα συγκροτήσουν οκτώ ομίλους (8χ4).
Από αγωνιστικής πλευράς δεν υφίστανται προβλήματα και όλοι οι παίκτες βρίσκονται στον καλύτερο δυνατό βαθμό ετοιμότητας, για την κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση. Η αποστολή θα ταξιδέψει το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου και θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της Ηγουμενίτσας.

 

ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑΙ
Εν τω μεταξύ σήμερα στις 18:00 στο Ελευθεραί, ο Απόλλων με παίκτες από την Κ-19 και ορισμένους από την πρώτη ομάδα, θα αγωνισθεί σε φιλική αναμέτρηση με το τοπικό σωματείο που προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ.
Χθες οι παίκτες του Απόλλωνα είχαν ρεπό και σήμερα θα επανέλθουν το απόγευμα κανονικά στις προπονήσεις.
*Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από το φιλικό με τη Λαμία στη Φιλιππούπολη, όπου οι «κυανόλευκοι» ηττήθηκαν με σκορ 3-1.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass