Γενέθλια 20 χρόνων με επιτυχίες για τον Ο.Α.Μ.Λ.

ΛΑΡΙΣΙΝΑ ΖΕΥΓΗ  ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2018 22:07

Τα είκοσι χρόνια γιόρτασε ο Ο.Α.Μ.Λ. (Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Λάρισας) με τη διοργάνωση του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδος για το 2018 (το πρωτάθλημα έχει πανελλήνιο χαρακτήρα αλλά φέρει αυτόν τον τίτλο επειδή διοργανώνεται στην περιφέρεια) στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΔΕΥΑΛ.


Και δεν θα μπορούσε να είχε γιορτάσει με καλύτερο τρόπο αφού είχε επιτυχίες στον αγώνα ομάδων αλλά και στους αγώνες των ζευγών δείχνοντας την ανοδική πορεία του λαρισινού ομίλου. Η πρόεδρος Κατερίνα Αβρανά μας έλεγε ότι ο Ο.Α.Μ.Λ. έκανε όχι απλά βήματα προόδου αλλά άλματα στα είκοσι χρόνια λειτουργίας του και πράγματι «τι χρεία άλλων μαρτύρων» από τις επιτυχίες του τελευταίου πρωταθλήματος που έγινε στη Λάρισα.
Και όμως δεν υπάρχει εφησυχασμός καθώς ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Λάρισας όλα τα χρόνια αλλά και φέτος διοργανώνει σειρά μαθημάτων για τη γνωριμία και την εκμάθηση του αθλήματος. Τα μαθήματα γίνονται στον «Μύλο του Παππά», μία φορά την εβδομάδα και έχουν διάρκεια περίπου έξι μήνες. Η έναρξη των μαθημάτων φέτος θα γίνει την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου στις 6:00 μ.μ.
Σε συνέχεια δε της περσινής χρονιάς θα υπάρξει υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και νέα σειρά γνωριμίας και μαθημάτων Μπριτζ για μαθητές του Δημοτικού (μίνι μπριτζ) και του Γυμνασίου όπως και η συνέχεια των μαθημάτων για τους περσινούς μαθητές.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Στον αγώνα Ομάδων με πανελλήνια συμμετοχή είκοσι ομάδων νικήτρια αναδείχθηκε η Ομάδα «ΖΑΚΙΛΑ» αποτελούμενη από τους: Ζακίλα Σ., Αθανασιάδη Α., Μαρσώνη Π., Παπακωνσταντίνου Κ. και Γιαννακούρο Σ.
Δεύτερη η ομάδα «ΑΓΓΕΛΟΥ» αποτελούμενη από τους Αγγέλου Μ., Χρηστίδου Ε., Οργαντζίδη Γ. και Τερζόγλου Δ.
Ειδικό έπαθλο σαν 1η της κατηγορίας 1-9 καταλαμβάνοντας μάλιστα την 3η θέση στη γενική κατάταξη πήρε η λαρισινή ομάδα «ΓΕΡΟΚΩΣΤΑ» αποτελούμενη από τους Γεροκώστα Α., Ντανίκα Α., Ιωάννου Π. και Θεμισόγλου Β.
Στον αγώνα Ζευγών με πανελλήνια συμμετοχή πενήντα ζευγών, τα αποτελέσματα ήταν:
Κατηγορία ΟΠΕΝ: 1ο : Παπαδόπουλος Ν. – Θώμος Δ. (λαρισαϊκό ζεύγος), 2ο : Σοφιανός Ι.– Πολύκαρπος Π., 3ο : Αθανασιάδης Α, Μαρσώνης Π.
Κατηγορία 1-9 : 1ο: Μαγκαφίνη Α. – Τσεκμεζόγλου Δ., 2ο : Πέττας Α. – Παπαγρηγορίου Ι., 3ο : Μπουραζάνας Π. – Φακής Κ. (Λαρισαϊκό ζεύγος)
Κατηγορία 1-6 : 1ο : Μπαχτσεβάνης Δ. – Αγγελίδης Β, 2ο : Δρόσος Α. – Ντρογκούλη Κ. (Λαρισαϊκό ζεύγος), 3ο : Πατσιαβός Β. – Μωυσιάδης Γ.
Ειδικά έπαθλα πήραν τα Λαρισαϊκά ζεύγη:
Σκορδάς Β. Αβρανά Κ. (1ο μικτό ζεύγος όπεν),
Δημητρακόπουλος Γ. – Κατσιφός Α. (1ο ζεύγος Κεντρικής Ελλάδας όπεν),
Σκορδάς Π. – Παπασπύρου Ι. (νικητές 3ης ημερίδας όπεν),
Θεμισόγλου Β. – Ιωάννου Π. (νικητές 2ης ημερίδας 1-9),
Γεροκώστας Α. – Ντανίκα Α. (νικητές 3ης ημερίδας 1-9),
Κοτούλα Μ. - Καλπενίδου Μ. (νικητές 1ης ημερίδας 1-6) και
Σιαχανίδου – Παπαδοπούλου Α, (νικητές 2ης ημερίδας 1-6).
Σωτ. Κέλλας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass