Εν αναμονή για Πολέτο στον Απόλλωνα

ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΕ ΟΜAΔΕΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2018 22:24

Λεπτομέρειες μένουν για την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Βραζιλιάνου επιθετικού Λούκας Πολέτο στον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται σήμερα να υπογράψει στους «κυανόλευκους», καθώς έχει συμφωνήσει με τη λαρισινή ομάδα.


Ο 23 χρονος Πολέτο έχει περάσει από τις ακαδημίες των Σπορτ Ιντερνασιονάλ, Φιγκεϊρένσε, αλλά και της Μίλαν. Στη συνέχεια έπαιξε στη δεύτερη ομάδα της Σάντος, και στην πρώτη της Γκρέμιο, από την οποία κι έμεινε πρόσφατα ελεύθερος.
Τον γνωρίζει φυσικά πολύ καλά ο τεχνικός κ. Τροΐζι, γι’ αυτό και εισηγήθηκε την απόκτησή του στη διοίκηση της ομάδας.
Σήμερα εξάλλου εκπνέει η προθεσμία για απόκτηση ελεύθερου ποδοσφαιριστή και η διοίκηση του Απόλλωνα επιταχύνει τις ενέργειές της για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή μέχρι το βράδυ.

 

ΡΟΣΤΕΡ ΜΕ 25 ΠΑΙΚΤΕΣ
Κατά τα άλλα ο βραζιλιάνος τεχνικός των «κυανόλευκων» Μαρσέλο Τροΐζι θέλει ένα ρόστερ 25-27 ποδοσφαιριστών και γι’ αυτό είναι βέβαιο πως κάποιοι παίκτες θα μετακινηθούν στην ομάδα Κ-19 όπου προπονητής είναι ο Γιώργος Καμάκας, ενώ θα παραχωρηθούν και ως δανεικοί σε ομάδες της Γ’ Εθνικής, για να πάρουν παιχνίδια.
Δύο από τις ομάδες που ακούσθηκαν είναι αυτές του Οικονόμου Τσαριτσάνης και της Αναγέννησης Καρδίτσας, χωρίς να αποκλείονται και οι υπόλοιπες του Θεσσαλικού διαμερίσματος, από τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Αποφάσεις αναμένεται να παρθούν πιθανότατα στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

 

ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Μεθαύριο Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:30 ο Απόλλωνας για το Κύπελλο Ελλάδος θα αγωνιστεί στο δημοτικό στάδιο της Ηγουμενίτσας, με τον Θεσπρωτό.
Η αποστολή της λαρισινής ομάδας θα αναχωρήσει αύριο για την Ηγουμενίτσα και θα επιστρέψει στη Θεσσαλική Πρωτεύουσα, μετά το τέλος της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΖΑΜΠΑΛΑΣ
Τον μεθαυριανό αγώνα ανάμεσα στον Θεσπρωτό και τον Απόλλωνα Λάρισας, ορίστηκε να διευθύνει ο Σπυρίδων Ζαμπαλάς, ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους Αθανάσιο Θανασιά, Κωνσταντίνο Λιόντο, όλοι από την Ένωση Ηπείρου, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γρηγόριος Πάνου (Αιτωλοακαρνανίας).
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 3ης φάσης οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 15-16 Σεπτεμβρίου, έχει ως εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ(15/9)
16:00 Kιθαιρών Καπαρελλίου – Ηρόδοτος: Τσουκαλάς (Αθηνών), Ζήρδας (Δράμας), Κολλιάκος (Αθηνών), παρ.Σπυρίδων Πουγκακιώτης (Φθιώτιδας)
16:30 Αντίμαχος – ΝΠΣ Βόλος: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής), Στεφούλης (Γρεβενών), Χατζημανώλης (Λακωνίας), παρ.Ευάγγελος Κατσιδώνης(Δωδεκανήσου)
ΚΥΡΙΑΚΗ (16/9)
11:00 Θύελλα Καμαρίου – Σπάρτη: Βλάχος, Κάλλης, Γουρνιάς (Ανατολικής Αττικής), παρ. Σοφιανός Μαρανός (Αθηνών)
16:30 Θεσπρωτός – Απόλλων Λ.: Σπυρίδων Ζαμπαλάς, Αθανάσιος Θανασιάς, Κωνσταντίνος Λιόντος (Ηπείρου), παρ. Γρηγόριος Πάνου (Αιτωλοακαρνανίας)
16:30 Α.Ο. Καρδίας – Απόλλων Καλαμαριάς (Πόντου): Αγγελάκης, Αϊναλής, Φράγιος (Μακεδονίας), παρ. Γρηγόριος Λέφας (Πιερίας)
16:30 Κόρινθος – Παναχαϊκή: Νταούλας, Οικονόμου, Πλάκας (Δυτικής Αττικής), παρ. Αντωνία Κόκκοτου (Αργολίδας)
16:30 ΟΦ Ιεράπετρας – Α.Ε. Καραϊσκάκης: Τσαγκαράκης, Αναστασάκης (Χανίων), Κοκμοτός (Ρεθύμνου), παρ. Αναστάσιος Μαστορίδης(Ηρακλείου)
16:30 Απόλλων Παραλιμνίου – Αιγινιακός: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), Αρακόλας (Κυκλάδων), Μαλανδρής (Χαλκιδικής), παρ. Χαράλαμπος Κωστούδης (Μακεδονίας)
16:30 Ερμιονίδα – ΑΟΧ-Κισσαμικός: Ανδριανός, Οικονόμου (Αχαΐας), Καραλής (Ηλείας), παρ. Νικόλαος Σπυράκης (Λακωνίας)
16:30 Γιαννιτσά – Τρίκαλα: Πολυχρόνης (Πιερίας)
Τοροσιάδης, Παπαδόπουλος(Μακεδονίας), παρ. Γρηγόριος Ρόντσης(Καστοριάς)
16:30 Τηλυκράτης – Αήττητος Σπάτων: Ματσούκας, Τσιλίκας (Αιτ/νίας), Τίκας (Θεσπρωτίας), παρ. Ιωάννης Καλύβας (Ευρυτανίας)
16:30 Ερμής Αμυνταίου – Εργοτέλης: Καραντώνης, Γιάντσης (Ημαθίας), Δέλλιος (Πέλλας), παρ. Ματθαίος Κοφίτσας (Τρικάλων)
16:30 Εθνικός – Ηρακλής (κεκλεισμένων των θυρών): Μπακογιάννης (Αθηνών), Δέλλιος (Πέλλας), Καραθανάσης (Ανατολικής Αττικής), παρ. Ανδρέας Ντούλης (Κορινθίας)
16:30 Επισκοπή – Κέρκυρα: Σωτηριάδης (Λασιθίου), Μαυραντωνάκης, Μαυρουδής (Ηρακλείου), παρ. Κωσνταντίνος Βάσσαλος(Χανίων)
18:30 Άρης Αβάτου – Πλατανιάς: Πουλικίδης, Κουβαλάκης, Τσακίρης (Δράμας), παρ. Βασίλειος Γαβριηλίδης (Θράκης)
18:30 Νίκη Βόλου – Δόξα Δράμας: Τσέτσιλας (Γρεβενών), Φαλτάκας (Γρεβενών), Τζιουβάρας (Κοζάνης), παρ. Αντώνης Βαλιώτης(Λάρισας).
*Σημειώνεται πως ορίστηκε εκ παραδρομής ο ίδιος επόπτης ο κ. Δέλλιος (Πέλλας), στους αγώνες Εθνικός-Ηρακλής, Ερμής Αμυνταίου-Εργοτέλης και σήμερα θα οριστεί από την Επιτροπή Διαιτησίας, ο αντικαταστάτης στον ένα εκ των δυο αγώνων.

 

ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΟΥΤΣΙΑ
Η ΠΕΕΟΔ προχώρησε χθες στη συναινετική λύση συμβολαίου του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Τσιούτσια Αλέξανδρου με την ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας (από 03/09/2018).

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass