Με θέα το Τόκιο

ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΛΑΡΙΣΑΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΙΑΤΖΙΑ

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2018 16:14
Δεύτερη από αριστερά η Ιωάννα Τζιατζιά Δεύτερη από αριστερά η Ιωάννα Τζιατζιά

Με θέα το Τόκιο αγωνίζεται σήμερα η Λαρισαία αθλήτρια της ΓΕΛ Ιωάννα Τζιατζιά με την εθνική ανσάμπλ (οι υπόλοιπες είναι οι: Χρύσα Μουτάφη, Ζωή Ντίτσιου, Μυρτώ Αθανασουλάκη, Χρυσάνθη Αθανασακοπούλου, Αύρα Ντούρο) στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής που γίνεται στη Σόφια.


Η τελική κατάταξη θα προκύψει από το άθροισμα της βαθμολογίας στα δύο προγράμματα και επιδίωξη της Εθνικής ομάδας είναι η κατάληψη μίας θέσης μέσα στο «τοπ 24», σε σύνολο 36 χωρών, προκειμένου να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στο αντίστοιχο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2019, το οποίο θα έχει χαρακτήρα προ-Ολυμπιακού τουρνουά. Η Λαρισαία αθλήτρια δήλωσε τα εξής: «Μας έχουν πει ότι τα νέα προγράμματα είναι πολύ βελτιωμένα από πολλές απόψεις, με πιο δυναμικές χορογραφίες και με πιο δύσκολα στοιχεία. Τα σχόλια είναι θετικά και πάμε δυνατά για το παγκόσμιο με τις καινούργιες χορογραφίες».
ΣΤΗ 14η ΘΕΣΗ Η ΚΕΛΑΪΔΙΤΗ
Τη 14η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής της Σόφιας κατέλαβε τελικά η Ελένη Κελαϊδίτη στο σύνθετο ατομικό.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέτυχε μία από τις μεγαλύτερες διακρίσεις έως τώρα στην καριέρα της, καθώς συγκέντρωσε 69.950 βαθμούς (στεφάνι: 18,000 β., μπάλα: 18,250 β., κορύνες: 18,400 β., κορδέλα: 15,300 β.) αγωνιζόμενη στον πρώτο όμιλο του τελικού, επίδοση που την έφερε στην αξιόλογη 14η θέση, έξι «σκαλοπάτια» ψηλότερα από ό,τι στο αντίστοιχο περσινό παγκόσμιο πρωτάθλημα, στο Πέζαρο της Ιταλίας.
Παγκόσμια πρωταθλήτρια αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Ρωσίδα Ντίνα Αβέρινα με 81.450 β, μπροστά από την Ισραηλινή Λινόι Ασράμ με 79.700 β. και την επίσης Ρωσίδα Αλεξάντρα Σολντάτοβα με 79,175 β.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass