Τα δύο συστήματα Αντωνίου

ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΥΡΙΑΝΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2018 22:16

Του Σωτ. Κέλλα

Αποκαλύψεις... Αντωνίου είχαμε στη χθεσινή προπόνηση που έγινε στο Ael Fc Arena ενόψει του αυριανού αγώνα που θα δώσει η ΑΕΛ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ίδιο γήπεδο στις 18.15 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League.
Ο προπονητής έδειξε ότι στο μυαλό του έχει δύο συστήματα και αυτά είναι το 3-5-2 και το 3-4-3 απέναντι στον Παναθηναϊκό που στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος έχει εντυπωσιάσει με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και στον πάγκο έχει τον γνώριμο Γιώργο Δώνη (κυπελλούχος Ελλάδας ως προπονητής της ΑΕΛ) αλλά και επίσης έναν ποδοσφαιριστή, τον Δημήτρη Κολοβέτσιο που η καριέρα του πήρε την ανιούσα με την ΑΕΛ.


Ο Κρίστινσον κάτω από τα δοκάρια έχει σιγουριά ενώ στο 3-5-2 ο Αντωνίου έβαλε στην άμυνα τους Γκόλια, Γκοΐκοβιτς, Γρομητσάρη, στη μεσαία γραμμή δεξιά τον Καρανίκα και αριστερά τον Χούμπτσεφ ενώ αμυντικό χαφ τον Μιλοσάβλιεβιτς. Πίτι και Ντέλετιτς σε ρόλο επιτελικών μέσων ενώ στην επίθεση ο Μορσί και ο Κούνιτς.
Στο 3-4-3 στα σέντερ μπακ δοκίμασε τους Γκόλια, Χούμπτσεφ, Γρομητσάρη, στη μεσαία γραμμή δεξιά τον Καρανίκα και αριστερά τον Σαχίτι ενώ αμυντικά χαφ τους Μιλοσάβλιεβιτς και Φατιόν.
Στην επίθεση τοποθέτησε τους: Πίτι, Μορσί, Ντέλετιτς.
Σήμερα στις 11 το πρωί θα γίνει η τελευταία προπόνηση και ακολούθως θα ανακοινώσει την αποστολή στην οποία θα συμπεριληφθούν και οι τραυματίες Ζίζιτς, Μόρας για να συμμετέχουν στο κλίμα της ομάδας. Θα απαρτίζεται από είκοσι δύο παίκτες.
Η αποστολή θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Καρδίτσας.

ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ Ο ΠΑΟ
Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, εκδόθηκε χθες απόφαση από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή (16-09-2018) και ώρα 18.15΄ στο γήπεδο « AEL FC ARENA », για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

ΜΕΣΑ Ο ΚΑΤΣΕ
ΕΚΤΟΣ Ο ΜΟΝΙΕ
Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Έργκους Κάτσε στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού εναντίον της ΑΕΛ, ενώ οριστικά νοκ άουτ από την αυριανή αναμέτρηση τέθηκε ο Αντονί Μουνιέ.
Για πρώτη φορά από την έναρξη της περιόδου ο Αλβανός μέσος των «πρασίνων» είναι πανέτοιμος από κάθε άποψη για να κάνει το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα και όπως όλα δείχνουν ο Γιώργος Δώνης θα του δώσει φανέλα βασικού.
Αντίθετα, ο τεχνικός των «πρασίνων» δεν υπολογίζει οριστικά τον Αντονί Μουνιέ. Ο Γάλλος επιθετικός βρίσκεται σε περίοδο αποθεραπείας μετά τον μυικό τραυματισμό του και ακολούθησε άλλη μία ημέρα ατομικό πρόγραμμα.
Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» ολοκληρώνεται σήμερα με πρωινή προπόνηση κι αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή στην οποία αναμένεται να βρίσκεται και ο Κουλιμπαλί, αλλά όχι ο Οικονόμου.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΟΙ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ
Με ερωτηματικό αν θα γίνουν σημαντικές ανακατατάξεις θα κυλήσει η 3η αγωνιστική της Super League, που θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Δευτέρα. Αν και ακολουθεί εβδομάδα ευρωπαϊκών διοργανώσεων και συχνά-πυκνά την προηγούμενη και την επόμενη αγωνιστική παρατηρούνται αρκετές «γκέλες», οι πρωτοπόροι του ελληνικού πρωταθλήματος αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να συνεχίσουν χωρίς απώλειες.
Το πρόγραμμα και η βαθμολογία έχουν ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
18:15, «Θ. Βαρδινογιάννης»: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ (NOVA)
19:00, «Γ. Καμάρας»: Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννινα (ΕΡΤ)
20:30, ΟΑΚΑ: ΑΕΚ-Πανιώνιος (NOVA)
ΑΥΡΙΟ
17:00, «Ξάνθη Arena»: Ξάνθη-Παναιτωλικός (ΕΡΤ)
18:15, «AEL FC Arena»: ΑΕΛ-Παναθηναϊκός (NOVA)
20:00, Δημοτικό Περιστερίου: Ατρόμητος-Λαμία (ΕΡΤ)
20:30, «Γ. Καραϊσκάκης»: Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης (NOVA)
ΔΕΥΤΕΡΑ
19:00 «Κλεάνθης Βικελίδης»: Αρης-Λεβαδειακός (ΕΡΤ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ολυμπιακός     6-0    6
2. Αρης     5-0    6
3. ΑΕΚ    3-0     6
4. ΠΑΟΚ    2-0     4
5. Ατρόμητος     2-1     4
6. Παναιτωλικός    3-3     3
7. Λεβαδειακός     1-1    3
8. ΑΕΛ    1-2     3
9. ΟΦΗ    3-4     1
10. Πανιώνιος     2-3     1
11. Ξάνθη     0-1     1
12. Παναθηναϊκός     4-1    0
13. Απόλλων Σμύρνης    0-2     0
14. Αστέρας Τρίπολης     0-2    0
15. Λαμία     1-6    0
16. ΠΑΣ Γιάννινα     0-7     0

* Ο Παναθηναϊκός άρχισε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς και ο ΠΑΟΚ με -2 βαθμούς

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass