Και με τη βούλα Πολέτο και Καρατάσιος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2018 16:18
Πολέτο Πολέτο

Παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας είναι και επίσημα οι Λούκας Πολέτο και Άγγελος Καρατάσιος. Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε χθες την απόκτησή τους όπως είχε αποκαλύψει η «Ε» στο φύλλο της περασμένης Πέμπτης.
Αναλυτικά οι ανακοινώσεις για την απόκτηση των δύο παικτών από την ΠΑΕ:


«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας κινούμενη αστραπιαία, αμέσως μετά την απομάκρυνση του Στίβεν Ριμπερί κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή ενός σπουδαίου νεαρού ποδοσφαιριστή. Έτσι λοιπόν η ΠΑΕ ανακοινώνει επισήμως την απόκτηση του 23χρονου βραζιλιάνου άσου, Λούκας Πολέτο Κόστα.
Ο Λούκας Πολέτο γεννήθηκε στο Μπέλο Οριζόντε της Μίνας Ζεράις στη Βραζιλία στις 29 Μαρτίου 1995. Έχει ύψος 1,84 μ. και έρχεται στην Ελλάδα και τη Λάρισα από τη γνωστή Γκρέμιο, ομάδα Α’ Εθνικής της Βραζιλίας. Θεωρείται ένας από τους ανερχόμενους παίκτες στη χώρα του καφέ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι γνωρίζεται πολύ καλά με τους συμπατριώτες του, στον Απόλλωνα. Μπορεί να παίξει ως επιθετικός στα άκρα, αλλά και μέσα στην περιοχή, αφού είναι αρκετά γρήγορος, διεισδυτικός έχοντας πολύ καλό σουτ.
Πριν πάει στην Γκρέμιο είχε αγωνισθεί στις Ιnternacional Figueirense, το 2012-2013 στη Milan και το 2016-2017 στη Santos.
Ο Λούκας Πολέτο έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας και αναμένεται στη χώρα μας τη Δευτέρα (17/09). Ο Βραζιλιάνος επιθετικός πήρε τη φανέλα με το Νο 88».
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΓ. ΚΑΡΑΤΑΣΙΟ
«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού διεθνή Άγγελου Καρατάσιου. Ο υψηλόσωμος αμυντικός ανήκε μέχρι το καλοκαίρι στην Α.Ε.Λ. πριν πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό Πειραιώς, από όπου έμεινε τέλη Αυγούστου ελεύθερος.
Στην ουσία δεν αλλάζει... συνήθειες αφού εκτός των καλοκαιρινών... «διακοπών» στον Πειραιά, παραμένει στη Λάρισα, αυτήν τη φορά όμως ως παίκτης του Απόλλωνα.
Ο Άγγελος είναι γεννηθείς στις 22 Ιουνίου 1997 (21 ετών) στην Κατερίνη και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Βατανιακό, ενώ πέρασε ακόμη από Πιερικό και Νίκη Βόλου, πριν αποκτηθεί από την Α.Ε.Λ. όπου αποτέλεσε παράλληλα στέλεχος και αρχηγός της Κ-20 πριν γίνει επαγγελματίας με τους βυσσινί».

ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Εν τω μεταξύ σήμερα στις 15:00 θα αναχωρήσει η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας για την Ηγουμενίτσα ενόψει του αυριανού αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος με τον Θεσπρωτό (16:30). Σήμερα το πρωί θα γίνει η τελευταία προπόνηση, μετά το πέρας της οποίας ο τεχνικός Μαρσέλο Τροΐζι θα ανακοινώσει την αποστολή και στη συνέχεια οι παίκτες θα γευματίσουν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass