Μια...γροθιά για νίκη η ΑΕΛ

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ AEL FC ARENA ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ (18:15) * ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΕΦ

Δημοσίευση: 16 Σεπ 2018 15:01
Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από το φιλικό παιχνίδι ΑΕΛ-Παναθηναϊκός 1-0 Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από το φιλικό παιχνίδι ΑΕΛ-Παναθηναϊκός 1-0

Με αισιοδοξία και πίστη πως μπορεί να κατακτήσει νικηφόρο αποτέλεσμα, η ΑΕΛ αντιμετωπίζει σήμερα και ώρα 18:15 στο AEL FC ARENA τον Παναθηναϊκό.

Το παιχνίδι διεξάγεται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League και οι «βυσσινί» μετά τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής, θέλουν να παρουσιάσουν μια καλή αγωνιστική εικόνα μπροστά στο κοινό τους.

Μέχρι τώρα η λαρισινή ομάδα έχει στο ενεργετικό της μια εκτός έδρας νίκη στην Αθήνα επί του Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0 και μια ήττα στο Καυταντζόγλειο στάδιο από τον Άρη, με σκορ 2-0.

Μετά λοιπόν από δύο εκτός έδρας αγώνες επιστρέφει στο...σπίτι της και ευελπιστεί πως έστω και δύσκολα με τη συμπαράσταση των φιλάθλων της, θα καταφέρει να πάρει την πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη.

Ένα παιχνίδι που αναμένεται πως θα είναι τελείως διαφορετικό από ό,τι αυτό της 12ης Αυγούστου, όπου η ΑΕΛ στο ίδιο γήπεδο επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση των «Πρασίνων» με 1-0.

Ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου επέστησε την προσοχή στους παίκτες του, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά πως τέτοια ματς κερδίζονται με μεγάλη προσπάθεια, δύναμη και αυτοσυγκέντρωση, καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Απόντες θα είναι οι Μόρας (επανέρχεται από αύριο σε κανονικούς ρυθμούς), Ζίζιτς, Κάσσος, Πινακάς που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ για διαφόρους λόγους έμειναν εκτός και οι Ακόστα, Μπαργκάν, Μπάλλας, Νούνιτς, Φριουί και Χοτζάλι.

Στην αποστολή η οποία συγκροτήθηκε μετά τη χθεσινή προπόνηση, συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Κοέφ και συνολικά είναι οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Κρίστινσον, Γκέκας, Παϊτέρης, Τριποτσέρης, Γκόλιας, Γκοΐκοβιτς, Γρομητσάρης, Χούπτσεβ, Καρανίκας, Μπέρτος, Ντέλετιτς, Κοέφ, Μιλοσάβλιεβιτς, Φατιόν, Κούνιτς, Μόρσι, Σαχίτι, Πίτι, Λεοζίνιο και Νούσιος.

Για την ενδεκάδα και εάν θα ξεκινήσει η ομάδα με σύστημα 3-5-2 ή 3-4-3, σήμερα θα αποφασίσει ο Σωτήρης Αντωνίου, ποιο θα είναι το τελικό σχήμα.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς τους ανέτοιμους Οικονόμου, Κουλιμπαλί, Μακέντα, αλλά και τον τραυματία Μουνιέ, θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός. H χθεσινή προπόνηση ολοκληρώθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς με τον Γιώργο Δώνη αμέσως μετά να επιλέγει τους 21 ποδοσφαιριστές, που θα έχει μαζί του στη θεσσαλική πρωτεύουσα. Αυτοί είναι οι Κότσαρης, Διούδης, Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ινσούα, Θεοχάρης, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Χρήστος Δώνης, Κάτσε, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Αποστολάκης και Καμπετσής.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΚΟΜΙΝΗΣ

Ο 38χρονος διεθνής διαιτητής Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας) ορίστηκε να διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση ΑΕΛ-Παναθηναϊκός, στο AEL FC ARENA. Βοηθοί του, ο Αντώνιος Σινιοράκης από τα Χανιά και ο Νικόλαος Πάγκαλος από τον σύνδεσμο Λασιθίου. Τέταρτος θα είναι ο Αναστάσιος Παπαπέτρου από την Ένωση Αθηνών και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Βλάχος από την Ε.Π.Σ. Γρεβενών.

ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Την τρίτη νίκη στις ισάριθμες εφετινές αναμετρήσεις του στη Super League σημείωσε ο ΠΑΟΚ και ανέβηκε στην κορυφή της κατάταξης (με παιχνίδι περισσότερο), περνώντας με ανατροπή από το Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ (3-1), χάρις στα τέρματα των Μπίσεσβαρ (37’), Μάτος (45’+4) και Ζαμπά (53’). Οι Κρήτες, που παραμένουν χωρίς τρίποντο, είχαν προηγηθεί στο 21’ με τον Παπαστεριανό.

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος

Κίτρινες: Σάσι, Ποτουρίδης, Παπαστεριανός, Πλατέλλας - Ζαμπά, Μάτος, Βέρνμπλουμ

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Κυριακίδης, Νάστος, Κοροβέσης, Παπαστεριανός, Σάσι (54’ Πλατέλλας), Νέιρα (65’ Κουτσιανικούλης), Ντίνας (54’ Αραβίδης), Bουό.

ΠΑΟΚ (Ρασβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας (62’ Βέρνμπλουμ), Μαουρίσιο, Ζαμπά (69’ Ουάρντα), Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ (80’ Σάκχοφ), Καρέλης.

*O ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε την πρώτη νίκη του στο εφετινό πρωτάθλημα, μακριά από τους «Ζωσιμάδες» μάλιστα, επιβληθείς του Απόλλωνα Σμύρνης με 2-1 (41’ Μπατίστ, 60’ Νικολιάς - 79’ Ελ Χέλβε) στη Ριζούπολη. Βίοι αντίθετοι, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» μετρά ήδη δύο ήττες στο γήπεδό της και παραμένει χωρίς βαθμό.

Διαιτητής: Γεώργιος Λάμπρου

Κόκκινη: 84’ Κάστρο (2η κίτρινη)

Κίτρινες: Ντουρσό, Ναδάλες, Σικαμπάλα - Τσικάρσκι, Κάστρο, Βελλίδης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλμπέρτο Μοντεαγούδο): Χουάντερσον, Στάθης, Ναδάλες, Τζανετόπουλος (73’ Γκίνο), Κύργιας, Γκονζάλες (59’ Σικαμπάλα), Τριάδης, Ντουρσό (73’ Ντουρσό), Μάντζιος, Πέδρο, Μπεντινέλι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Νικολιάς, Μυστακίδης (80’ Αθανασιάδης), Μιχαήλ, Λίλα, Κάστρο, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Τσικάρσκι, Βιντάλ (87’ Σκόνδρας), Μπατίστ-Λεό (69’ Κριζμάν).

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

17:00, «Ξάνθη Arena»: Ξάνθη-Παναιτωλικός (ΕΡΤ)

18:15, «AEL FC Arena»: ΑΕΛ-Παναθηναϊκός (NOVA)

20:00, Δημοτικό Περιστερίου: Ατρόμητος-Λαμία (ΕΡΤ)

20:30, «Γ. Καραϊσκάκης»: Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης (NOVA)

ΔΕΥΤΕΡΑ

19:00 «Κλεάνθης Βικελίδης»: Αρης-Λεβαδειακός (ΕΡΤ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 2 αγώνες)

1. ΠΑΟΚ (3 αγ.) 5-1  7

2. Ολυμπιακός   6-0  6

3. Άρης    5-0  6

4. ΑΕΚ     3-0  6

5. Ατρόμητος    2-1  4

6. Παναιτωλικός 3-3  3

7. Λεβαδειακός  1-1  3

8. ΑΕΛ     1-2  3

9. ΠΑΣ Γιάννινα (3 αγ.)    2-8  3

10. ΟΦΗ (3 αγ.) 4-7  1

11. Πανιώνιος   2-3  1

12. Ξάνθη  0-1  1

13. Παναθηναϊκός 4-1  0

14. Απόλλων Σμύρνης (3 αγ.) 1-4  0

15. Αστέρας Τρίπολης  0-2  0

16. Λαμία  1-6  0

* Ο Παναθηναϊκός άρχισε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς και ο ΠΑΟΚ με -2 βαθμούς.

*Με αφορμή τον σημερινό πρώτο εντός έδρας αγώνα για το φετινό πρωτάθλημα της Superleague εναντίον του Παναθηναϊκού, ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά στην ομάδα της ΠΑΕ ΑΕΛ και καλή επιτυχία στους στόχους που έχει θέσει για φέτος.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass