Ηττήθηκε από τον Άρη η Κ-17 της ΑΕΛ

ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΜΕ 4-1

Δημοσίευση: 16 Σεπ 2018 22:10

Την ήττα γνώρισε η ομάδα Κ-17 της ΑΕΛ από τον Άρη Θεσσαλονίκης στο στάδιο Αλκαζάρ με σκορ 4-1, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του αντίστοιχου πρωταθλήματος, της Super League.

Η υψηλή θερμοκρασία σίγουρα ήταν ανασταλτικός παράγοντας για τους παίκτες των δυο ομάδων, που προσπάθησαν όμως φιλότιμα.

Το αποτέλεσμα κρίθηκε ουσιαστικά από το πρώτο ημίχρονο, καθώς ο Άρης χωρίς να είναι φανερά καλύτερος, εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος στην άμυνα στο 31΄και αφού προηγουμένως οι «βυσσινί» θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ.

Στο 27΄ο Δρόσος βρέθηκε απέναντι από τον γκολκίπερ Παρίδη, ο οποίος ενστικτωδώς με τα πόδια απέτρεψε το 0-1.

Τέσσερα λεπτά όμως αργότερα στο 31’, ο Άρης ήταν αυτό που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, όταν σε γύρισμα της μπάλας από τον Ίννο στο Ζησόπουλο, αυτός με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα και την άμυνα να μην μπορεί να αντιδράσει, ο σέντερ φορ των «κιτρίνων» έκανε το 0-1.

Σαν να μην έφτανε αυτό στο 37’ ο Ίννος με ωραίο σουτ

από αριστερά έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία της εστίας του Νικολακούλη, πετυχαίνοντας το 0-2.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Ζοτάι με σουτ μείωσε σε 1-2 και αναπτέρωσε τις ελπίδες, για να αλλάξουν τα πράγματα στην επανάληψη. Στο 50’ ο Ζοτάι έκανε ένα πολύ καλό συρτό σουτ το οποίο πέρασε όμως ελάχιστα άουτ.

Και από κει και πέρα, οι θεσσαλονικείς ήταν αυτοί που πέτυχαν στο 55΄με σουτ του Κατσουλίδη το 1-3, ενώ 60’ ο Σάιμπερτ με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Σίγουρα το 1-4 είναι μια βαριά ήττα, όμως η Κ-17 είναι μια ομάδα που ουσιαστικά «κτίζεται» από την αρχή, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να απογοητευτούν οι «μικροί», αλλά χρειάζεται να συνειδητοποιήσουν που αγωνίζονται και να σκύψουν το κεφάλι δουλεύοντας πολύ σκληρά, για να βελτιωθούν στην συνέχεια.

Χωρίς να αποτελεί δικαιολογία η ΑΕΛ παρατάχθηκε με βασικές απουσίες, αφού ακόμη δεν εκδόθηκαν κάποια δελτία ποδοσφαιριστών που μπορούν να βοηθήσουν.

Τον αγώνα διηύθυνε χωρίς προβλήματα ο Χρήστος Αγγελούλης, που είχε συνεργάτες τους Χρήστο Καραγιάννης, Δημήτρη Κοτούμπα, όλοι από την Ένωση Λάρισας.

ΑΕΛ Κ17 (Κώστας Ταξιάρχης): Νικολακούλης, Χατζής (70’ Μαγιάκος), Παρασχόπουλος, Τέλιος, Γώγος, Αετόπουλος (55’ Ριζούλης), Μπουζούκης, Μιλτιάδης (75’ Μαχούχας), Δρόσος (60’ Χουλιαρόπουλος), Κορτσάρι (46’ Σταύρος), Ζοτάι.

ΑΡΗΣ Κ17 (Κώστας Καζάνας): Παρίδης, Μαρμαρίδης (85’ Τσαπακίδης), Τσιάτρης, Κατσουλίδης, Τσαπικούδης, Πάγκος, Σάιμπερτ (82’ Βολονάκης), Ίννος (73’ Σιούτας), Ζησόπουλος, Καλαϊτζίδης (75’ Σάλιαρης), Γραμένος (65’ Δασκαλάκης).

 

Επιμέλεια: Χρήστος Αρχοντούλης

Φωτ.: Βασίλης Ντάμπλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass