Με χατ τρικ του Λουκάο στους «32» του Κυπέλλου ο Απόλλων Λάρισας

Κέρδισε στην Ηγουμενίτσα τον Θεσπρωτό 3-2

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2018 15:20

Με ηγέτη και σκόρερ τον Βραζιλιάνο σέντερ φορ Λουκάο ο Απόλλων Λάρισας πέρασε νικηφόρα από την Ηγουμενίτσα, κερδίζοντας τον Θεσπρωτό με 3-2.

Μια νίκη η οποία οδήγησε τους «κυανόλευκους» στους «32» του Κυπέλλου Ελλάδος και η λαρισινή ομάδα θα βρεθεί στην αυριανή κλήρωση των ομίλων.

Η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων ήταν εμφανής, με τον Απόλλωνα της Football League να είναι κυρίαρχος του παιχνιδιού και τον Θεσπρωτό της Γ΄Εθνικής, απλά να προσπαθεί

Το 0-3 που διαμορφώθηκε στο 53΄χαλάρωσε κάπως τους παίκτες του Μαρσέλο Τροίζι, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να μειώσουν στο 82΄και 85΄σε 2-3, για να αποκτήσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον προς το τέλος το ματς, χωρίς όμως να αλλάξει το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 10΄σε σουτ του Καμπέρη η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια και στο 24΄, οι «κυανόλεκοι» άνοιξαν το σκορ.

Μετά από εξαιρετική πάσα του Μαρκολίνο ο Λουκάο με σουτ έκανε το 0-1.

Ο ίδιος παίκτης στο 35’ μετά από σέντρα του Τασιούλη διπλασίασε τα τέρματα του Απόλλωνα και στο 55’ πέναλτι που κέρδισε ο Λούκας από τον Σταυρίδη, ο Λουκάο πέτυχε το 0-3.

Στο 79’ ο Απόλλων άγγιξε και το 0-4, όταν σε σουτ του Λίταινα από πάσα του Μαρκολίνο η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Κωνσταντάκου.

Λίγο μετά στο 82’ ο Σταυρίδης με γυριστό σουτ από τη βούλα του πέναλτι, μετά από κόρνερ του Φούντζουλα από δεξιά, πέτυχε το 1-3 και στο 85΄ ο Βασ.Κωνσταντίνου σέντραρε από αριστερά, ο Κουτογλίδης έχασε την έξοδο, ο Γκόλιας γύρισε τη μπάλα στον Λάμπρου, κι εκείνος με κοντινή κεφαλιά  την έσπρωξε στα δίχτυα για το 2-3. Το τελευταίο διάστημα του αγώνα εξελίχθηκε σε ροντέο, με τον Θεσπρωτό να έχει μετακομίσει στα καρέ του Απόλλωνα, ψάχνοντας για το γκολ της ισοφάρισης. Στο 89΄ ο Θεσπρωτός άγγιξε το 3-3, όταν

Σουλιώτης και Κοντοές δεν συνεργάστηκαν καλά, η μπάλα στρώθηκε στον Μπέρτζο, όμως η προσπάθειά του μέσα από τη μικρή περιοχή εξουδετερώθηκε από τον Κουτογλίδη.

Δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα, με τον Απόλλωνα να είναι καλύτερος και να φτάνει άξια στη νίκη-πρόκριση. Ξύπνησε πολύ αργά ο Θεσπρωτός, αλλά αυτή η ύστατη προσπάθεια στο τελευταίο δεκάλεπτο, τουλάχιστον άφησε μια γλυκιά γεύση και μια θετική ανάμνηση στον κόσμο που γέμισε χθες το Στάδιο Ηγουμενίτσας, μετά από καιρό.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ.Ζαμπαλάς, που είχε συνεργάτες τους κ.Θανασιά, Λιόντο, όλοι από την Ένωση Ηπείρου.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Δημήτρης Μουρούτης): Κωνσταντάκος, Κωνσταντίνου Ε., Πανταζής, Σταυρίδης, Μπέρτσος, Ευθυμίου (61’ Μητσέλος), Μπίκας, Κωνσταντίνου Β., Φούντζουλας, Γώγος (48’ Γκόλιας), Πέντσας (80’ Λάμπρου).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροϊζι): Κουτογλίδης, Σκούπρας, Κοντοές, Σουλιώτης, Κουρτεσιώτης, Χατζής, Λούκας (82’ Κοντοθανάσης), Μαρκολίνο, Καμπέρης (70’ Λίταινας), Τασιούλης (90’ Γαρυφαλλόπουλος), Λουκάο.

Πηγή: TheBall.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass