Αξέχαστη η... βόλτα στους πρόποδες του Ολύμπου

*Η Τσαριτσάνη ήταν φιλόξενη και στον 3ο Ορειβατικό Αγώνα

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2018 15:40

Πριν από λίγες μέρες στην Τσαριτσάνη, πραγματοποιήθηκε ο 3ος ορειβατικός αγώνας στους πρόποδες του μυθικού Ολύμπου με πολλές δράσεις, αγώνες για μικρούς και μεγάλους στο δάσος και τα περιβαλλοντικά μονοπάτια της ιστορικής κοινότητας.

Η εξαιρετική επιτυχία των δράσεων αναδεικνύεται από τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών και αθλητριών, παιδιών και πεζοπόρων, στους αγώνες και τις πεζοπορίες των πολιτών και εθελοντών και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών μετά τη μαζική παρουσία τους στον παιδικό αγώνα τρεξίματος, παραμονή του 3ου ορειβατικού αγώνα στην Κρυόβρυση Τσαριτσάνης.

Η δουλειά και το μεράκι των διοργανωτών καθώς και των εθελοντών συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση και την εξαιρετική επιτυχία των δράσεων του 3ου ορειβατικού, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του δήμου Ελασσόνας, της Δημοτικής Κοινότητας Τσαριτσάνης, φορέων, συλλόγων, χορηγών.

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής σε καινοτόμες και πρωτότυπες δράσεις για την ανάδειξη της ιστορίας, του πολιτισμού, του εναλλακτικού αθλητισμού και τουρισμού, ευχόμενος και του χρόνου ο ορειβατικός αυτός αγώνας να προσελκύσει ακόμη μεγαλύτερο αριθμό αθλητών, παιδιών αλλά και ανθρώπων που συμβάλουν με την παρουσία τους για να αναδεικνύονται οι ομορφιές του τόπου μας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass