Μοναδικό διαιτητικό «σπίτι» ο 4ος όροφος, στην Πανός 14!

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2018 15:50

Αύριο Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018, στις 8 το απόγευμα, φυσιολογικά τα βήματά μου θα με οδηγήσουν στον 4ος όροφο, της οδού Πανός, στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας, όπου θα τελεστεί, όπως έχει προαναγγελθεί, ο ετήσιος αγιασμός, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, στην οποία δίνουν και πάλι σε πανελλήνιο και τοπικό επίπεδο, βροντερό παρών, οι Λαρισαίοι διαιτητές.

Ανεβαίνοντας στον 4ο όροφο της οδού Πανός, πιθανολογώ και ελπίζω ότι θα συναντηθώ με πρόσωπα, που στο πρόσφατο και απώτερο παρελθόν, γνώρισα, συνεργάστηκα, εκτίμησα, πολλές φορές διαφώνησα και σαν άθροισμα όλων των παραπάνω αναφερόμενων συναισθημάτων, κατέταξα όλα τους στις πλέον αξιόλογες και αγαπητές γνωριμίες της 70χρονης ζωής μου.

Ανεβαίνοντας στον 4ο όροφο της οδού Πανός, στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου, το μοναδικό «σπίτι» των Λαρισαίων διαιτητών, εν ενεργεία και μη, ευελπιστώ να συναντηθώ και για λίγο έστω χρόνο να συναναστραφώ, για άλλη μια φορά με τα καταξιωμένα «μεγαθήρια» της Λαρισινής διαιτησίας και παράλληλα ευυπόληπτα μέλη της Λαρισινής κοινωνίας, όπως τους Τιμολέοντα, Τσιωνά, Τσουρή, Λουτρίδη, Καραβασίλη, Μάρκου, Συρμακέζη, Κατσιάβα, Πάσχο, Κοργιτάκο, Μπεκιάρη, Κούργια, Κομισόπουλο, Γιαννακόπουλο, Γιαννακό, Καραφέρια, Κουταλιά, Σκριμπώνη, Ιωάννου και όλους όσους εκ παραδρομής ξεχνάω να αναφέρω.

Η χαρά και ευχαρίστησή μου θα είναι διπλή αν στη συνάντηση αυτή βρεθώ και πάλι μαζί και με τα υπόλοιπα μέλη του Συνδέσμου, σήμερα μη εν ενεργεία, «διαγραμμένα» ή απομακρυσμένα από τον Σύνδεσμο, από την αδιαφορία την δική τους ή κάποιων άλλων. Η παρουσία τους στον αγιασμό, ίσως γίνει η αιτία της επανόδου τους στις τάξεις του Συνδέσμου, τον οποίο θα ενδυναμώσουν και θα τον επαναφέρουν στην καταξίωση του παρελθόντος.

Τέλος, την ευχαρίστηση που προσδοκώ για το αυριανό απόγευμα , θα ολοκληρώσει και θα μεγεθύνει, η συνάντησή μου στον πατροπαράδοτο αγιασμό με τους σημερινούς εν ενεργεία Λαρισαίους διαιτητές. Θανάση, Δημήτρη, Ανδρομάχη, Άγη και όλοι οι άλλοι που θα σφυρίξετε φέτος στα Εθνικά και τα τοπικά πρωταθλήματα, γίνατε διαιτητές καταξιωμένοι, όχι μόνο από τα αναμφισβήτητα προσόντα σας, αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση ενός από τους μεγαλύτερους Συνδέσμους της χώρας. Χωρίς, ούτε σε σκέψη, να απεμπολήσετε και να εναντιωθείτε στα όσα επιβάλλουν οι Κανονισμοί και Εγκύκλιοι της ΕΠΟ και της Ένωσής μας, να είστε σίγουροι ότι με την παρουσία σας στον αγιασμό του Συνδέσμου μας, εκτελείτε διαιτητικό καθήκον, που δεν μπορεί να σας στερήσει καμιά πρόσκαιρη αντιδικία του παρελθόντος μεταξύ προσώπων και διαμορφωμένων καταστάσεων.

Το ίδιο ισχύει και για τα πρόσωπα που απαρτίζουν σήμερα την Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσής μας. Γιώργο, Αντώνη και Πέτρο, έχετε και ένα επιπλέον καθήκον: Να παροτρύνετε και να πείσετε τους εν ενεργεία διαιτητές να σας ακολουθήσουν αύριο το απόγευμα, στον 4ο όροφο της οδού Πανός 14, στο μοναδικό «σπίτι» των Λαρισαίων Διαιτητών Ποδοσφαίρου!!!

Γράφει, αναπολεί και ελπίζει

ο Δημήτρης Τηλιός,

μέλος του Σ.Δ.Π. Λάρισας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass