ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ:

* Κάναμε ολέθρια λάθη * Γ. Δώνης: «Ηταν μια ανδρική εμφάνιση»

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2018 22:26

Στα τεράστια λάθη που έγιναν αναφέρθηκε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ΑΕΛ Σωτήρης Αντωνίου, ο οποίος τόνισε πως πρέπει να βρεθούν λύσεις στην συνέχεια, για να μπορέσει η ομάδα να ανακάμψει.

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης δεν έκρυβε την χαρά του για την τρίτη συνεχόμενη νίκη των «μικρών», για τους οποίους είπε χαρακτηριστικά πως «σήμερα αγωνίστηκαν σαν άνδρες».

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δυο προπονητών:

Σωτήρης Αντωνίου(ΑΕΛ): «Είναι ένα αποτέλεσμα, άσχημο για εμάς. Στα πρώτα 15΄ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, αλλά μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι. Όμως σε μια στιγμή όπου από αριστερά ο Σαχίτι με τον Χούπτσεφ δεν αντέδρασαν όπως θα έπρεπε στην προσπάθεια του Γιόχανσον, δεν κάναμε ένα σκόπιμο φάουλ και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού στην συνέχεια έπεσε και στο β΄μέρος ρισκάραμε, αλλά και πάλι δεχθήκαμε ένα ανόητο τέρμα, θα μπορούσαμε να ανακόψουμε την προσπάθεια του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Πάντως δεν το βάλαμε κάτω, είχαμε στην συνέχεια τον πλήρη έλεγχο, μειώσαμε με το πέναλτι και δημιουργήσαμε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες και φτάσαμε κοντά στο 2-2.

Όμως ένα ολέθριο ατομικό λάθος πριν το πέναλτι, είχε ως αποτέλεσμα στην εξέλιξη της φάσης, να δεχθούμε και ένα τρίτο γκολ.

Δεν μπορώ να πως οι παίκτες δεν προσπάθησαν και δεν είχαν ενέργεια και πάθος.

Χρειάζεται όμως να έχουν ενέργεια και αυτοπεποίθηση και οι 14 ποδοσφαιριστές.

Βρισκόμαστε μόλις στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, κάτι πρέπει να κάνουμε ώστε να βρούμε λύσεις στα λάθη μας.

Προχωράμε, έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Γιώργος Δώνης(Παναθηναϊκός): « Aπο την αρχή της προετοιμασίας κάθε 15 ημέρες αλλάζουμε προπόνηση αλλά και επίπεδο. Αυτό είναι πάρα πολύ θετικό και εγώ προσωπικά πιστεύω ότι έχουμε και άλλα περιθώρια βελτίωσης. Υπάρχουν λύσεις στον πάγκο ενώ από την αρχή της χρονιάς έχουμε πολλές θετικές εκπλήξεις.

Η ΑΕΛ είναι μια μεγάλη ομάδα και δύσκολα θα περάσουν άλλες ομάδες, από το AEL FC ARENA. Προσαρμόσαμε λοιπόν το παιχνίδι μας στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και όπως είπα στα παιδιά, χρειαζόταν να έχουμε μια καλή οργάνωση, σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Το σημαντικό λοιπόν είναι ότι προετοιμαστήκαμε καλά. Αυτό που είπα στους παίκτες μου πριν από το παιχνίδι είναι ότι σήμερα δεν πρέπει να είναι απλά καλοί, αλλά πρέπει να γίνουν... άνδρες. Αυτή ήταν μία ανδρική εμφάνιση.

Νομίζω είναι η ομάδα όλων μας. Όλοι δουλεύουμε για να πετύχουμε, όλοι όσοι είμαστε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Δεν μπορούμε να χρεώσουμε την επιτυχία ή την αποτυχία σ' έναν. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όλοι οι προπονητές αλλά και η ομάδα κρίνεται από τη διάρκεια. Πίστεψα από την αρχή της προετοιμασίας πάρα πολύ, είμαι αισιόδοξος, όμως χρειάζεται και να είμαστε συγκεντρωμένοι.

Κάναμε ήδη τρεις νίκες, έχουμε μια πολύ καλή εικόνα, όμως θα επαναλάβω πως μετρά η διάρκεια».

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass