Ο Νάτχο απέτρεψε την «αυτοκτονία» στο Φάληρο

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2018 15:58

Ο Αστέρας Τρίπολης κόντευε να σοκάρει τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, καθώς στο 90’+2’ το σκορ ήταν 1-1 (18’ Καμαρά – 67’ Τόνσο), αλλά στο σημείο εκείνο ο Μπίμπρας Νάτχο, που είχε περάσει αλλαγή μερικά λεπτά πριν, έκανε... μερική απόσβεση του ακριβοπληρωμένου συμβολαίου του, σκοράροντας το νικητήριο γκολ των γηπεδούχων.

Οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν 2-1 των Αρκάδων, έκαναν το «3 στα 3» στο πρωτάθλημα και ξαναέφτασαν την ΑΕΚ στην κορυφή, ενώ ο Αστέρας παραμένει χωρίς βαθμό έχοντας παίξει προηγουμένως με τον ΠΑΟΚ και την Ένωση!

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν από το ξεκίνημα να έχουν κοντά τις γραμμές τους για να εμποδίσουν την αντίπαλη δημιουργία στη μεσαία γραμμή και τα κατάφερναν σε ικανοποιητικό βαθμό, παρότι στο 5ο λεπτό στάθηκαν τυχεροί, όταν το εξαιρετικά εκτελεσμένο φάουλ του Φορτούνη έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Οσάκις είχαν την ευκαιρία, μάλιστα, οι Αρκάδες προσπαθούσαν να επιτεθούν, όπως στη φάση του 10ου λεπτού, με την μπάλα να σκάει στο σουτ του Τσιλιανίδη και τον Γιαννιώτα να διώχνει σε κόρνερ. Τελικά, τα σχέδια των παικτών του Παντελίδη χάλασε στο 18’ ο Καμαρά, που άνοιξε το σκορ με ένα σουτ «φωτοβολίδα» από τα 35-40 μέτρα και έσπευσε να το πανηγυρίσει στην αγκαλιά του Γιάγια Τουρέ, ο οποίος βρισκόταν με πολιτικά στον πάγκο.

Στο σουτ του Αφρικανού μέσου η μπάλα χτύπησε στην εσωτερική πλευρά της οριζόντιας δοκού και εν συνεχεία μέσα από τη γραμμή, στο πρώτο γκολ του Καμαρά με τη φανέλα του Ολυμπιακού, με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 49’ οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν καλή ευκαιρία για να διπλασιάσουν, όταν ο Χριστοδουλόπουλος σέντραρε για τον Γκερέρο, ο οποίος υπό πίεση δεν κατόρθωσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, ο Ποντένσε έκανε ψαλιδάκι και μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος. Οι παίκτες του Μαρτίνς δεν έβρισκαν το δεύτερο γκολ, κάπου προσπάθησαν να διαχειριστούν το παιχνίδι ενόψει Μπέτις και ο Αστέρας τους «τιμώρησε» στο 67’ με τον Τόνσο, που είχε μπει λίγο νωρίτερα και σκόραρε με διπλή προσπάθεια, καθώς το πρώτο σουτ είχε αποκρουστεί από τον Γιαννιώτη.

Στο 86’ μάλιστα παραλίγο να γίνει το 1-2, όταν ο Μιράντα έκανε κακό υπολογισμό, ο Τόνσο σούταρε και η μπάλα κατέληξε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γιαννιώτη. Τελικά η λύτρωση για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων: ο Ποντένσε σέντραρε από αριστερά, ο Γκερέρο έκανε κεφαλιά πάσα για τον Νάτχο και εκείνος με δεξί σουτ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Καμαρά (84’ Νάτχο), Μπουχαλάκης, Φορτούνης (74’ Φετφατζίδης), Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλος (72’ Χασάν), Γκερέρο

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Βλάχος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Ορτέγκα, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης, Καλτσάς (61’ Τόνσο), Κώτσιρας (46’ Φερνάντεζ), Μανιάς (79’ Βαλιέντε)

ΤΡΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ Η ΑΕΚ

Από το 2007 είχε η ΑΕΚ να πραγματοποιήσει ξεκίνημα με τρεις νίκες στη Super League. Αυτή τη φορά ξόρκισε τα φαντάσματα επικρατώντας 4-0 του Πανιωνίου στο ΟΑΚΑ λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της στο Champions League. Το ματς έγινε παρουσία περίπου 12.000 θεατών και τα γκολ πέτυχαν οι Πόνσε (+45’), Μπακασέτας (58’) και Κλωναρίδης (84’, 90’+3’).

Το εκτεταμένο rotation του Ουζουνίδη είχε ως αποτέλεσμα να αργήσουν οι παίκτες της ΑΕΚ να «βρεθούν» στον αγωνιστικό χώρο. Όταν όμως αυτό συνέβη, τότε πάνω στο χορτάρι ξεδιπλώθηκαν τα χαρίσματα μιας σπουδαίας ομάδας και –το κυριότερο- με πολλές εναλλακτικές επιλογές ως προς τα πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο η καθολική υπεροχή της ΑΕΚ δεν συνοδεύτηκε από πολλές ευκαιρίες, ωστόσο το σκορ άνοιξε σε κομβικό σημείο. Στις καθυστερήσεις (45’+1’) από ασίστ του Μάνταλου, ο Πόνσε από κοντά διαμόρφωσε το 1-0 που έδωσε άλλον «αέρα» στους πρωταθλητές.

Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης και ειδικά μέχρι το 60’ η ΑΕΚ ήταν εκπληκτική. Με διαρκή κίνηση, αυτοματισμούς, αλληλοκάλυψη, ευκαιρίες και ακόμα ένα γκολ με έξοχη ατομικό προσπάθεια του Τάσου Μπακασέτα στο 58'. Δευτερόλεπτα αργότερα οι «κυανέρυθροι» σε προσπάθεια του Σπιριντόνοβιτς έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία (άουτ) κι αφού δεν κατάφεραν στο σημείο εκείνο να ξαναμπούν στο ματς, η ΑΕΚ το έφερε στα μέτρα της.

Ετσι, ο Ουζουνίδης άδραξε την ευκαιρία να κρατήσει ακόμα πιο «φρέσκους» τους παίκτες του ενόψει Αγιαξ (19/9). Έδωσε 25 λεπτά στον Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος ήταν θετικός στο ντεμπούτο του, άφησε για όλο το ματς στο γήπεδο τον Τσιγκρίνσκι για να βρει ρυθμό, ενώ είχε προφυλάξει (εκτός αποστολής) τους Γαλανόπουλο, Γκάλο, Οικονόμου. Η νίκη ήλθε εύκολα, με τον Μάνταλο να «σημαδεύει» το δοκάρι στο 74’ και τον Βίκτωρα Κλωναρίδη να βάζει «το κερασάκι στην τούρτα» με δύο γκολ. Το πρώτο εξαιρετικό σε έμπνευση και εκτέλεση στο 84’ και το δεύτερο στην εκπνοή (90’+3’) από ασίστ του Λιβάγια, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Μοναδικό αρνητικό στοιχείο που βγαίνει από το ματς, είναι ότι οι τρεις που δεν θα αγωνιστούν στο Άμστερνταμ λόγω τιμωρίας ήταν από τους κορυφαίους: Λιβάγια, Λόπες, Μπακασέτας...

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Άλεφ, Σιμόες (77’ Τσόσιτς), Μπακασέτας, Μάνταλος (81’ Κλωναρίδης), Λιβάγια, Πόνσε (68’ Γιαννιώτας)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ανιγκό): Μανοΐλοβιτς, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Ντομίνγκες, Κούρντι, Κεϊτά (46’ Πίρις), Κόρμπος, Οικονομίδης (53’ Ντουρμισάι), Καμαρά (63’ Τσιλούλης), Σπιριντόνοβιτς

Ο ΠΑΟΚ ΑΛΩΣΕ

ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Την τρίτη νίκη στις ισάριθμες εφετινές αναμετρήσεις του στη Super League σημείωσε ο ΠΑΟΚ, περνώντας με ανατροπή από το Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ (3-1), χάρις στα τέρματα των Μπίσεσβαρ (37’), Μάτος (45’+4’) και Ζαμπά (53’). Οι Κρήτες, που παραμένουν χωρίς τρίποντο, είχαν προηγηθεί στο 21’ με τον Παπαστεριανό.

Ο αγώνας ξεκίνησε με μια αμφισβητούμενη φάση, όταν στο 3ο λεπτό ο Ζαμπά βρέθηκε στο έδαφος με τον Στρέζο να έχει επαφή μαζί του αλλά τον διαιτητή Διαμαντόπουλο να δείχνει «παίζετε», παρά τις διαμαρτυρίες των Μακεδόνων. Στο 21’ οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα με τον Παπαστεριανό, ο οποίος με ατομική προσπάθεια απέφυγε τους Κάνιας, Κρέσπο και νίκησε τον Πασχαλάκη.

Στο 37’ ο Ελ Καντουρί βρήκε τον Μπίσεσβαρ, που πέρασε τον Κομεσίδη και πλάσαρε για το 1-1, με τον «Δικέφαλο» να πηγαίνει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ: στο τέταρτο από τα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων και σε εκτέλεση κόρνερ του Μπίσεσβαρ ο Μάτος πήρε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Στρέζου.

Οι παίκτες του Λουτσέσκου συνέχισαν να είναι αποτελεσματικοί και έφτασαν στο τρίτο γκολ στο 53ο λεπτό με τον Ζαμπά, όταν ο Ελ Καντουρί σέντραρε από δεξιά, ο μετέπειτα σκόρερ συνεργάστηκε με τον Μπίσεσβαρ και με δυνατό έγραψε το 1-3, «κλειδώνοντας» τη νίκη του ΠΑΟΚ, που ήταν η δεύτερη συνεχής εκτός έδρας, ύστερα από εκείνη στη Νέα Σμύρνη.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Κυριακίδης, Νάστος, Κοροβέσης, Παπαστεριανός, Σάσι (54’ Πλατέλλας), Νέιρα (65’ Κουτσιανικούλης), Ντίνας (54’ Αραβίδης), Bουό.

ΠΑΟΚ (Ρασβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας (62’ Βέρνμπλουμ), Μαουρίσιο, Ζαμπά (69’ Ουάρντα), Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ (80’ Σάκχοφ), Καρέλης.

Ο ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΕΔΩΣΕ ΛΥΣΗ

ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Με τον Ευθύμη Κουλούρη να βρίσκει δίχτυα για τρίτη φορά στο εφετινό πρωτάθλημα, σκοράροντας στο 43ο λεπτό το μοναδικό γκολ του αγώνα, ο Ατρόμητος νίκησε στο Περιστέρι τη Λαμία 1-0, στο ντεμπούτο του Μάκη Χάβου στην τεχνική ηγεσία των φιλοξενούμενων. Η ομάδα των δυτικών προαστίων έφτασε στις δύο νίκες και τους 7 βαθμούς, ενώ η Λαμία παρέμεινε στο «μηδέν».

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν αρκετά επιθετικά, αλλά ήταν η Λαμία που έφτασε πρώτη κοντά στο γκολ. Στο 22ο λεπτό ο Μπερτόλιο πάσαρε στον Βασιλαντωνόπουλο, ο οποίος σούταρε από πλάγια δεξιά θέση και ο Καρασαλίδης έδιωξε σωτήρια με το πόδι σε κόρνερ, ενώ ο Μέγερι ήταν εξουδετερωμένος.

Αντί για το 0-1, όμως, ήρθε το γκολ των «κυανόλευκων» στο 43’: ο Μάντσον έβγαλε μια «ζυγισμένη» σέντρα στην καρδιά της άμυνας και ο Κουλούρης, που κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σαράνοφ, ανοίγοντας το σκορ με το τρίτο τέρμα του στο πρωτάθλημα.

Στο 58’ ο Δημούτσος είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ζαχαριάδη (για φάουλ στον Μάντσον) και άφησε την ομάδα του να πασχίσει για το υπόλοιπο του αγώνα με παίκτη λιγότερο. Ο παίκτης της Λαμίας είχε παρατηρηθεί αρχικά στο πρώτο ημίχρονο, για θέατρο.

Η είσοδος του Επστάιν έδωσε επιθετική πνοή στην ομάδα του Χάβου, ο Γερμανός είχε δύο σουτ προς την εστία του Μέγερι στο 65’ και στο 67’, με τον Ούγγρο τερματοφύλακα να αντιδρά θετικά, όπως και στη φάση του 75ου λεπτού, όταν πέταξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Μπαράλες. Στο 85’ όμως στάθηκε πολύ τυχερός, καθώς το φάουλ του Βάντερσον έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, στην τελευταία ευκαιρία των φιλοξενούμενων για την ισοφάριση.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Σάκιτς, Μάντσον (71’ Ούμπιδες), Βασιλακάκης (77’ Κωτσόπουλος), Γιαννούλης, Ενσικουλού, Ούγκραϊ (60’ Μπουσούλατζιτς), Κουλούρης

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Αναστασιάδης (38’ Καρυπίδης), Βάντερσον, Μπλάζιτς, Δημούτσος, Καραγκούνης (62’ Επστάιν), Μπερτόλιο, Καραμάνος (70’ Σκόνδρας), Μπαράλες

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ

Χωρίς νικητή (1-1) έληξε η αναμέτρηση Ξάνθη-Παναιτωλικός, στα Πηγάδια. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 21’ με τον Μοράρ, μετά από ολέθριο λάθος του Ζίφκοβιτς αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με πέναλτι του Γέντρισεκ στο 42’. Στην επανάληψη η Ξάνθη είχε εδαφική και τεχνική υπέροχή που όμως δεν μπόρεσε να την αξιοποιήσει.

Μόλις στο 4’ δημιουργήθηκε μια από τις ελάχιστες καλές στιγμές του πρώτου ημιχρόνου. Ο Άργκους άφησε την μπάλα να περάσει, ο Γέντρισεκ μπήκε στη φάση αλλά καθυστέρησε να φέρει την μπάλα στο αριστερό, το σουτ κακό και χάθηκε η ευκαιρία.

Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε στο σκορ με τον Μοράρ στο 21’ που αξιοποίησε λάθος του τερματοφύλακα Ζίφκοβιτς και με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για τους Αγρινιώτες. Ο Σέρβος γκολκίπερ δεν είδε σωστά και έστειλε την μπάλα στον αντίπαλο του, που σκόραρε ανενόχλητος.

Στο 41’ η Ξάνθη κέρδισε πέναλτι με το οποίο το παιχνίδι ήρθε στα ίσα. Ο Μπαξεβανίδης έκανε σέντρα, η μπάλα βρήκε το χέρι του Άργκους ψηλά και ο Έρικ Γέντρισεκ που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας στο 42’.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός είχε κατοχή μπάλας όμως οι γηπεδούχοι είχαν τις περισσότερες τελικές έστω και χωρίς να είναι ιδιαίτερα απειλητικοί.

Στην επανάληψη η γηπεδούχος Ξάνθη ανέπτυξε περισσότερο επιθετικά το παιχνίδι της και πίεσε για δεύτερο γκολ. Στο 56’ ο Τσοκάνης ακούσια τροφοδότησε εντός περιοχής τον Γέντρισεκ, αυτός έκανε ωραίο και δυνατό σουτ αλλά ο Κυριακίδης αποτελεσματικά απομάκρυνε.

Ένα λεπτό αργότερα προσπάθεια του Λισγάρα σταμάτησε στην οριζόντιο δοκό, ύστερα από κεφαλιά του Κασάδο. H φάση του αγώνα καταγράφηκε στο 71’: από φάουλ του Κοβάσεβιτς η κεφαλιά του Γέντρισεκ ανάγκασε τον Κυριακίδη στην επέμβαση της αναμέτρησης, για να διώξει σε κόρνερ τον μέγιστο κίνδυνο για την εστία του.

Η Ξάνθη συνέχισε να υπερέχει άκαρπα αλλά με τον Παναιτωλικό να κρατά αμυντική τακτική μέχρι τέλους του αγώνα. Εκεί λίγο πριν την εκπνοή ο Ζιφκοβιτς έσωσε την Ξάνθη από την ήττα, όταν απέκρουσε σωτήρια πέφτοντας στα πόδια του Καμαρά που μόλις είχε περάσει στον αγώνα.

ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Καμαρά, Κασάδο, Σιλά, Γέντρισεκ, Λισγάρας, Κίκε, Σάρπονγκ (63’ Κάστρο), Καντά (82’ Σουλεϊμάν), Κοβάσεβιτς (79’ Ντε Λούκας), Μπαξεβανίδηs

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μιχάι, Άργκους, Τσοκάνης, Έρικσον, Μάζουρεκ, Ντίας, Ουίλιαν (80’ Λουσέρο), Μάνα (46’ Λιόβας), Μοράρ (87’ Καμαρά).

ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε την πρώτη νίκη του στο εφετινό πρωτάθλημα, μακριά από τους «Ζωσιμάδες» μάλιστα, επιβληθείς του Απόλλωνα Σμύρνης με 2-1 (41’ Μπατίστ, 60’ Νικολιάς – 79’ Ελ Χέλβε) στη Ριζούπολη. Βίοι αντίθετοι, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» μετρά ήδη δύο ήττες στο γήπεδό της και παραμένει χωρίς βαθμό.

Ύστερα από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο οι Ηπειρώτες άνοιξαν το σκορ στο 41’, όταν σε αντεπίθεσή τους ο Μπατίστ Λεό μπήκε στην περιοχή, πήρε μια κόντρα και πλάσαρε τον Χουάντερσον για το 0-1. Στο 60’ ο σκόρερ έγινε δημιουργός, όταν με υπέροχη ενέργεια και «σκάψιμο» στον Νικολιά έδωσε την ευκαιρία στο συμπαίκτη του να προλάβει τον γκολκίπερ του Απόλλωνα και να διπλασιάσει.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 79’, όταν ο Τριάδης έκανε την προσπάθεια και βρήκε τον Ελ Χέλβε, ο οποίος γύρισε από το ύψος του πέναλτι και με πλασέ νίκησε τον Βελλίδη, δίνοντας ελπίδες στην ομάδα του. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Κάστρο με δεύτερη κίτρινη στο 84ο λεπτό, αλλά ο Απόλλωνας δεν κατόρθωσε να αποκομίσει όφελος, μένοντας χωρίς βαθμό ύστερα από τρεις αγώνες στη Λίγκα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλμπέρτο Μοντεαγούδο): Χουάντερσον, Στάθης, Ναδάλες, Τζανετόπουλος (73’ Γκίνο), Κύργιας, Γκονζάλες (59’ Σικαμπάλα), Τριάδης, Ντουρσό (73’ Ντουρσό), Μάντζιος, Πέδρο, Μπεντινέλι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Νικολιάς, Μυστακίδης (80’ Αθανασιάδης), Μιχαήλ, Λίλα, Κάστρο, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Τσικάρσκι, Βιντάλ (87’ Σκόνδρας), Μπατίστ-Λεό (69’ Κριζμάν).

Οι σκόρερ στις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής:

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ  1-3

(21' Παπαστεριανός - 37' Μπίσεσβαρ, 45'+4 Μάτος, 53' Ζαμπά)

Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννινα   1-2

(79' Ελ Χέλβε - 41' Μπατίστ, 60' Νικολιάς)

ΑΕΚ-Πανιώνιος        4-0

(45'+1 Πόνσε, 58' Μπακασέτας, 84', 90'+2 Κλωναρίδης)

Ξάνθη-Παναιτωλικός          1-1

(42' πεν. Γέντρισεκ - 21' Μοράρ)

ΑΕΛ-Παναθηναϊκός  1-3

(28', 63' Γιόχανσον, 89' πεν. Χατζηγιοβάνης - 66' πεν. Φατιόν)

Ατρόμητος-Λαμία     1-0

(43' Κουλούρης)

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης    2-1

(18' Καμαρά, 90'+2 Νάτχο - 67' Τόνσο)

Αρης-Λεβαδειακός   (σήμερα 19:00, ΕΡΤ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ολυμπιακός        8-1     9

2. ΑΕΚ          7-0     9

3. ΠΑΟΚ       5-1     7

4. Ατρόμητος 3-1     7

5. Άρης         5-0     6

6. Παναιτωλικός       4-4     4

7. Παναθηναϊκός      7-2     3

8. Λεβαδειακός       1-1     3

9. ΑΕΛ          2-5     3

10. ΠΑΣ Γιάννινα     2-8     3

11. Ξάνθη     1-2     2

12. ΟΦΗ       4-7     1

13. Πανιώνιος          2-7     1

14. Απόλλων Σμύρνης        1-4     0

15. Αστέρας Τρίπολης       1-4     0

16. Λαμία      1-7     0

* Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με -6 βαθμούς

* Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με -2 βαθμούς

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

22/9

18:15, Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων Σμύρνης

19:00, Ατρόμητος-Λάρισα

20:30, ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης

23/9

16:00, Ξάνθη-ΟΦΗ

19:00, Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός

20:30, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

24/9

19:00, Παναιτωλικός-Λαμία

19:30, Πανιώνιος-Ολυμπιακός

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΚΟΡΕΡ

3 ΓΚΟΛ: Κουλούρης (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Μοράρ (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ)

2 ΓΚΟΛ: Κλωναρίδης, Πόνσε (ΑΕΚ), Ντιγκινί (ΑΡΗΣ), Νέιρα (ΟΦΗ), Γιόχανσον, Μπουζούκης (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)

1 ΓΚΟΛ: Μπακασέτας, Λιβάια, Μάνταλος (ΑΕΚ), Φατιόν, Ντέλετιτς (ΑΕΛ), Ελ Χέλβε (ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ), Γιουνές, Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα (ΑΡΗΣ), Τόνσο (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Αντέτζο (ΛΑΜΙΑ), Μαρκόφσκι (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ), Γέντρισεκ (ΞΑΝΘΗ), Νάτχο, Καμαρά, Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης, Ελαμπντελαουί, Ποντένσε, Γκερέρο, Μεριά (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Παπαστεριανός (ΟΦΗ), Χατζηγιοβάνης, Κουρμπέλης, Εμμανουηλίδης (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μάζουρεκ (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Μασούρας, Σταυρόπουλος (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Ζαμπά, Μάτος, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Πρίγιοβιτς (ΠΑΟΚ), Νικολιάς, Μπατίστ (ΠΑΣ Γιάννινα)

ΑΥΤΟΓΚΟΛ: Έρικσον (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass