Φιλική νίκη της ΑΕΛ στην Τσαριτσάνη

ΑΓΩΝΙΣΘΗΚΕ Ο ΜΟΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΜΠΑΡΓΚΑΝ

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2018 16:25

Σε φιλικό αγώνα αναμετρήθηκαν χθες στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας» της Τσαριτσάνης ο Οικονόμος και η ΠΑΕ ΑΕΛ, χρησιμοποιώντας όσους ποδοσφαιριστές δεν αγωνίσθηκαν ως βασικοί εναντίον του Παναθηναϊκού.

Οι «βυσσινί» επικράτησαν με 2-1 κόντρα στην καλοδουλεμένη ομάδα του Κώστα Κατσάρα, η οποία στάθηκε ισάξιος αντίπαλος στον αγωνιστικό χώρο.
Με την ΑΕΛ αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο και ο Βαγγέλης Μόρας, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Επίσης για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκε ο Μπαργκάν, ενώ στο 75΄τραυματίστηκε ο Γκόλιας από μαρκάρισμα στο πόδι του και αντικαταστάθηκε από τον Μπάμη. Οι Τσαριτσανιώτες ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 3' με ωραίο σουτ του Γκαμπέτα, ενώ στο 18' ο Ακόστα εκτελώντας φάουλ είδε την μπάλα να αποκρούεται από το αριστερό δοκάρι του Νούσια.
Στο 29' γκολ που σημείωσε ο Πετράκης ακυρώθηκε ως εκτός φάσεως επιθετικό φάουλ και στο 40' η ΑΕΛ ισοφάρισε με σουτ του Νούνιτς εντός μεγάλης περιοχής.
Με πέναλτι του Ακόστα στο 67' διαμορφώθηκε το τελικό 1-2, ενώ δύο λεπτά αργότερα οι «Πράσινοι» άγγιξαν την ισοφάριση αλλά το σουτ του Γκαμπέτα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Τον αγώνα διηύθυνε ο Θωμάς Μπουρουζήκας με βοηθούς τους Κώστα Στάϊκο - Δημήτρη Παραφέστα.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας (46' Αναστασίου), Περτζιόνι (46' Ντούφας - 84' λ.τρ. Μουλτσιάς), Γαλάνης (46' Μπουμπουνάρας), Τσακάλι, Κουμπούρας, Χάμος, Πετράκης (46' Καλφούντζος - 66' λ.τρ. Μιφτάρι), Καραλούλης (59' Δραχαλίβας), Γκαμπέτας, Τόλιος (65' Μουλτσιάς - 81'Καραγιάννης), Μουλτσιάς (51' Κατσαμάγκας).
ΠΑΕ ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου) : Γκέκας (46' Παϊτέρης), Τριποτσέρης, Μόρας (46' Χοτζάλι), Γκόλιας (75' λ.τρ. Μπάμης), Κοέφ, Μπάλλας, Μπέρτος (70' Χαλάτσης), Ακόστα, Κούνιτς (46' Νούσιος), Νούνιτς, Μπαργκάν.
*Μεθαύριο Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00, ο Οικονόμος θα υποδεχτεί στην έδρα του στο τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος τον Θησέα Αγριάς, ομάδα που θα βρει αντίπαλο στον 4ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass